Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kocsislevi

csendes tag

válasz radi8tor #9645 üzenetére

Tőlük a GetData back-et ismerem, az már sokszor mentett életet. Viszont ez itt nem jó, nálam a Windows már egyben látja a 3 hdd-t itt meg külön-külön kellene megadni a hármat, amit nem is tudok, mert nincs csak egy alistában. Megpróbálok egy rendes Win-t feltenni, uefi (ez vmi lite verzió, nem ehhez a géphez írtam ki, de mivel a rendes nem ment, az expárom feltette ezt). Megnézem arra mit mond majd a BIOS, vagy mit fog látni egyáltalán. Most már jönnek elő az emlékek, akkor sem tetszett, hogy nem találok "rendes" beállítási lehetőséget, csak ezt a "Wizardot", csak akkor, mivel minden üres volt, könnyen próbálkoztam, most meg sehova sem merek kattintani, mert bár általában értek jól a gépekhez, csak RAID ben nincs semmi tapasztalatom se, plusz ez az uefi új nekem.... Biztonsági mentések meg addig vannak, amíg együtt voltunk, azóta, meg hiába tépem a számat...
    Én sem tudom mi köze az uefinek hozzá, a BIOS írta most ki, hogy csak akkor tud működni (próbáltam fotót feltölteni, de nem látom.)

Új hozzászólás Aktív témák