Új hozzászólás Aktív témák
-
Isoo
csendes tag
Értem.
Nekem Delock raid vezérlő kártya van a gépbe építve, mivel az alaplap nem támogatja a raidet.
Nem tudom milyen program kellene hozzá, de nem igazán találok a delocknál ilyet.
Ennyit találtam: Delock Raid Card Pci 70096Ha esetleg tudtok valami jó programot amivel tudom figyelni vagy ellenőrizni a raidet, akkor ne tartsátok magatokban.

Kicsit furcsa volt a ma reggeli indítás. Ugyanis vasárnap elkészültem a telepítéssel, raid 1-el stb.
Nem szedtem ki a vinyókat, nem kötöttem vissza az alaplapra, mindent raidben hagytam. Ma reggel behoztam a munkahelyemre és nem akart elindulni. megint azt írta hogy nincs bootolható eszköz.
3 gép reset után végre kiírta hogy megy a raid, amit a biosában le is ellenőriztem. Mind két vinyó állapota sync volt.
Lehetséges hogy ha nincs áram alatt elfelejti a raid hogy mi van, vagy ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest