Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kompakt vízhűtés
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikiri7
tag
írással nem vagyok megelégedve 90mb körül van ha belső winyók között másolok. Torrentnél jön elő főképp egyenlőre, hogy valami nem stimmel mert baromi lassan ír rá és folyamatosan disk overload-ra fut.
Nem 1-2 hanem 10-20 felhasználóról van szó. Írási sebesség javulás az sokat jelentene. És pont ezért kezdtem el kérdezősködni, mert képbe szeretnék kerülni mivel mennyi javulás érhető el utána már tudok azon gondolkozni, hogy az a megoldás nekem ér-e annyit.
raid 1+0 abszolút a sebesség miatt gondolkoztam el rajta. +- 1 merevlemez igazából már nem oszt szoroz a költségen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest