Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laca500
üzenetére
Hát most nem nagyon értem mire gondolsz...
A fűzzünk egymás után winyokat a világ legnagyobb baromságának tartom ma.
Régen megértem volt 5 darab 20 megás winyod, és valaminek kellett 40 mega akkor összefűzted őket volt 100MBod. De ha az egyik kiesett akkor annak az adathalmaznak sanyi. És ha a 40MB program fele eltűnt akkor hiába van meg 20MB nem ér szart sem. Manapság, hogy 3 TB egyben teljes baromság a winyókat összefűzni otthon...
A virtuális meghajtó meg gyakorlatilag a particionálást jelenti.RAID 1nél eddig win 7 alatt is csak akkor rohadt ki a gép ha az a winyó ment tönkre mint amiről futott. Ekkor restart régi winyó ki új be és a másikról bootolsz majd benyomod a RAID 1 tükröt mégegyszer.
Az egymás utána fűzésnek / JBOD / és a csikozásnak / RAID 0 / nincs semmilyen toleranciája.
Ezért írtam furcsállom a 2 way képen, hogy a két winyó összes területét írta ki mint elérhető tárhelyet.
Persze lehet a cikkíró keverte össze a képeket a szöveggel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest