Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Nem akarja elereszteni az NVIDIA N1-et a pletykagyár
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Azért mégiscsak van reakció, thx...
Szóval: a lap támogatja a sata II-t, ezért is lett ő a kiválasztott (Oracle alapú ügyviteli rendszer, illene minél gyorsabbnak lennie...). Ami biztos, hogy a jumperelés semmiféle adatvesztést nem okoz, ez tuti.
Minden nap ütemezett mentés fut rajta, de érdekes módon a hiba mindig a pénteki ''nagy'' mentésnél jelentkezik. Egyszerűen degradálja a tömböt a rohadék, pedig a vinyó tökéletes. Másra már én sem tudok gondolni, mint a sata II-kompatibilitás sztochasztikusságára...
A spread spectrum clockingban bíztam még, mert valahol olvastam, hogy a rendszerórajelhez igazít (mit? hogyan? különben hogy megy?).. Szóval igazi jó leírást nem találtam, kíváncsi vagyok, mi lesz hétfőn, másnem marad a sata I mód...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Eladó több db külső merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest