Hirdetés
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Apple asztali gépek
- Micro Four Thirds
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Azért mégiscsak van reakció, thx...
Szóval: a lap támogatja a sata II-t, ezért is lett ő a kiválasztott (Oracle alapú ügyviteli rendszer, illene minél gyorsabbnak lennie...). Ami biztos, hogy a jumperelés semmiféle adatvesztést nem okoz, ez tuti.
Minden nap ütemezett mentés fut rajta, de érdekes módon a hiba mindig a pénteki ''nagy'' mentésnél jelentkezik. Egyszerűen degradálja a tömböt a rohadék, pedig a vinyó tökéletes. Másra már én sem tudok gondolni, mint a sata II-kompatibilitás sztochasztikusságára...
A spread spectrum clockingban bíztam még, mert valahol olvastam, hogy a rendszerórajelhez igazít (mit? hogyan? különben hogy megy?).. Szóval igazi jó leírást nem találtam, kíváncsi vagyok, mi lesz hétfőn, másnem marad a sata I mód...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest