Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Azért mégiscsak van reakció, thx...
Szóval: a lap támogatja a sata II-t, ezért is lett ő a kiválasztott (Oracle alapú ügyviteli rendszer, illene minél gyorsabbnak lennie...). Ami biztos, hogy a jumperelés semmiféle adatvesztést nem okoz, ez tuti.
Minden nap ütemezett mentés fut rajta, de érdekes módon a hiba mindig a pénteki ''nagy'' mentésnél jelentkezik. Egyszerűen degradálja a tömböt a rohadék, pedig a vinyó tökéletes. Másra már én sem tudok gondolni, mint a sata II-kompatibilitás sztochasztikusságára...
A spread spectrum clockingban bíztam még, mert valahol olvastam, hogy a rendszerórajelhez igazít (mit? hogyan? különben hogy megy?).. Szóval igazi jó leírást nem találtam, kíváncsi vagyok, mi lesz hétfőn, másnem marad a sata I mód...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi