Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Üdv. Nos végül hagytam a fenébe az egészet.
64 bites Win7 enterprise-om van. (Jogtiszta) és az a furaság, hogy hiába próbálom levenni a méretet 2 TB-ra, azzal nincs is gond. Csak éppen sem a win sem 3rd party partícionáló program nem látja a fennmaradó lemezrészt. Ebből arra következtetek, hogy a lapom UEFI BIOSA valahogy mégsem tudja kezelni ezt, legalábbis ha RAID módba állítom a SATA vezérlőt. Mindegy, nem tragédia, csak ki szerettem volna próbálni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- BMW topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
64 bites Win7 enterprise-om van. (Jogtiszta) és az a furaság, hogy hiába próbálom levenni a méretet 2 TB-ra, azzal nincs is gond. Csak éppen sem a win sem 3rd party partícionáló program nem látja a fennmaradó lemezrészt. Ebből arra következtetek, hogy a lapom UEFI BIOSA valahogy mégsem tudja kezelni ezt, legalábbis ha RAID módba állítom a SATA vezérlőt. Mindegy, nem tragédia, csak ki szerettem volna próbálni a dolgot.