- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
Köszi a választ.Igazábol nekem az is jó lenne ha megmaradna az összes merevlemez kapacitás persze ekkor raid0 ba kell összefüznöm az összes merevlemezt.
A gond ezzel csak annyi hogy ma már volt muködő beállitás szépen ment midnen de msot nem akarja ezt.
probálgattam még a beállitást de valahogy így jött össze.
Néhány merevlemezen media errorokat mutat de formázni se engedi a fizikális merevlemezeket.
nekem amugy az is jo lenne,nem tudom hogy megoldhato e raid vezérlővel,hogy az összes merevlemez ugy legyen ahogy benne van a gépbe,szoval 6X73 gb.nem igazán izgat annyira,főleg igy hogy nem akar összejönni a raid adta lehetőség.Csak így nem tudok rá opot telepiteni ,mivel akármit állitok be egy vagy több merevlemez narancssárgán világit,utána probálom make online-al beinditani,el is indul de utána a probléma ugyanaz:S

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest