Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte P35-DS4 alaplapom, és a Gigabyte Sata2 vezérlőre egy RAID1 tömböt raktam. A kérdésem, hogy ha ezt úgymond szétszedem, tehát a hdd-ket lehúzom a csatlakozóról, akkor utána még szólóban használhatók, a rajta lévő adatok úgy érintetlen formában hozzáférhetők, vagy csak az eredetileg felépített RAID tömbként funkcionálnak? Az egyiket ugyanis szeretném eltenni biztonsági mentés gyanánt, de nem kell az idők végezetéig. Elnézést ha volt már, de nem tudom mire keressek.

Meg lenne még egy nem szorosan ide tartozó kérdésem is. Van olyan külső RAID1 képes ház, amin eSata és USB3 csatlakozó is van? Kinéztem ezeket a külső házakat, de az egyiken eSata és USB2 van, a másikon meg csak USB3, nekem meg a jövőállóság miatt jó lenne ha mindkettő lenne:
- http://www.raidsonic.de/en/products/soho-raid.php?we_objectID=6863
- http://www.raidsonic.de/en/products/soho-raid.php?we_objectID=7059Ár és teljesítmény szempontjából ideális lenne számomra, csak ez az egy gondom van vele. Gond ez egyáltalán, vagy elég az egyik? Per pillanat az eSata fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Macrodroid
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Highguard
- További aktív témák...
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs