Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte P35-DS4 alaplapom, és a Gigabyte Sata2 vezérlőre egy RAID1 tömböt raktam. A kérdésem, hogy ha ezt úgymond szétszedem, tehát a hdd-ket lehúzom a csatlakozóról, akkor utána még szólóban használhatók, a rajta lévő adatok úgy érintetlen formában hozzáférhetők, vagy csak az eredetileg felépített RAID tömbként funkcionálnak? Az egyiket ugyanis szeretném eltenni biztonsági mentés gyanánt, de nem kell az idők végezetéig. Elnézést ha volt már, de nem tudom mire keressek.

Meg lenne még egy nem szorosan ide tartozó kérdésem is. Van olyan külső RAID1 képes ház, amin eSata és USB3 csatlakozó is van? Kinéztem ezeket a külső házakat, de az egyiken eSata és USB2 van, a másikon meg csak USB3, nekem meg a jövőállóság miatt jó lenne ha mindkettő lenne:
- http://www.raidsonic.de/en/products/soho-raid.php?we_objectID=6863
- http://www.raidsonic.de/en/products/soho-raid.php?we_objectID=7059Ár és teljesítmény szempontjából ideális lenne számomra, csak ez az egy gondom van vele. Gond ez egyáltalán, vagy elég az egyik? Per pillanat az eSata fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest