Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Na most megfogtál. Kb jövő nyárra vagy a nyár végére gondoltam egy alaplap cserét. (K7-ről K8-ra) Na már most ha megveszem a PCI-os kártyát akkor oda kell figyeljek, hogy legalább két PCI slot legyen az új deszkán. Na de akkor már miért ne lehetne PCI-express RAID kari ? áh ! Azt nem tudom most beletenni a gépbe.

Másrészt viszont ha össze is csinálják magukat a vinyók akkor sem fognak 100MB fölé menni sebességben. Átlagban meg végképp. Tehát elméletileg mégis csak elég a PCI-s Másrészt PCI-s még a hangkártyám is szóval az is elvesz. Szóval akkor talán még is jobb lenne PCI express ?
Na de akkor már jó lenne valami nodmális RAID kártya. Az meg már többe kerül mint egy rendes alaplap.

Szóval egy kis dilemában vagyok
De azért kössz a tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Horgász topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azért kössz a tippeket