Legfrissebb anyagok
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
medve66
csendes tag
Sziasztok van 1 raid tömböm ami raid 0-ban (stripe) vanés egyik nap véletlenül kikapcsolt állapotban meg löktem a gépet aztán elementem itthonró majd mikor haza jöttem elhülve tapasztaltam h a gépnem indul.. majd szét szedtem és sikerült bele életet lehel nem de a raid vezérlő nem látta csak az 1 ik lemezt a tömb ből ekkor meg próbálltam újra öszerakni a tömböt és véletlenül letöröltem az MBR-t róla ezek után nem látta a partíciókat ...
ne talántán h van vkinek ötlete ennek a problémának a kijavítására akkor légysz írjatok PM-et köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- SAMSUNG PM9A1 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - 100/100 -as - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest