- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tavaszi hardvernyitány
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Bluetooth hangszórók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Köszi a válaszokat!
Akkor megpróbálkozom a költöztetéssel.
Gondoltam, hogy nem lehet nagy szám ez a vinyó, de tárterületre nem kellett nagyobb, szóval végül ezért döntöttem mellette. Ennél azért jobbra számítottam.
De az azért nem túlzás, hogy a WD RAID 1-ben gyorsabb lenne, mint ez RAID 0-ban? Mégiscsak kb. dupla sebesség, nem?
Egyébként szívesen cserélném gyorsabbra, de egyelőre erre van keret. Ha egyszerűen költöztethető a rendszer, akkor majd később könnyebben fejleszthetünk rajta. (Van elfekvőben egy 80 Gigás Maxtor-om, kacérkodom a gondolattal, hogy ne tegyem-e be ötödiknek a lapozófájl részére... Csak nem tudom, van-e elég SATA kivezetésem. Meg beépíthető hely a házban...
)Egy kérdés még: az addig oké, hogy ha az egyik vinyó kiesik, akkor a tükrözés miatt ott a másik, és minden rendben, de mi van akkor, ha a vezérlő megy tönkre (vagyis jelen esetben az alaplap). Egy új vezérlő képes arra, hogy egy az egyben átvegye a kötetet? RAID 1 esetén ez a kérdés ugye nem igazán kérdés, de 0+1-nél már csíkozás is van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tavaszi hardvernyitány
- No Rest for the Wicked
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)