- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
bementem ebbe a disk management be és látja a vinyókat, a raid tömbömet E meghajtókén tlátja, de perzse belelépni nem lehet!
mind2 lemezt ismeretlennek látja az elsőre még odairja hogy elsődleges partició!
fájlrendszer pedig RAW!
szal akkor most hogy tudom megcsinálni azt hogy ebbe a kezelőbe, felismerje a tömböt és tudjak belemászkálni, másolni, törölni stb.!
mert most az a baj hogy a gép megy normálisan, de ha biosba visszaállitom a raid et a sata csatikra müxik minden, csak amikor elkezdem lementeni a cucockat a tömbről egy idő után fogja magát és kékhalál meghal driver hibára hivatkozva!
pedig legfrisebb driver van fent, bios is jó, egyszerüen nmtudom mi szúrja a csőrét, de nem tudtam rájönni! igy a backup is egy rémálom, 100szor ujrainditás, másolást
tök cumi!
szal ha tudod hogy lehetne életrekelti a vistás lemezkezelővel a tömböt azt megköszönném!P4
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- További aktív témák...
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest