Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
bementem ebbe a disk management be és látja a vinyókat, a raid tömbömet E meghajtókén tlátja, de perzse belelépni nem lehet!
mind2 lemezt ismeretlennek látja az elsőre még odairja hogy elsődleges partició!
fájlrendszer pedig RAW!
szal akkor most hogy tudom megcsinálni azt hogy ebbe a kezelőbe, felismerje a tömböt és tudjak belemászkálni, másolni, törölni stb.!
mert most az a baj hogy a gép megy normálisan, de ha biosba visszaállitom a raid et a sata csatikra müxik minden, csak amikor elkezdem lementeni a cucockat a tömbről egy idő után fogja magát és kékhalál meghal driver hibára hivatkozva!
pedig legfrisebb driver van fent, bios is jó, egyszerüen nmtudom mi szúrja a csőrét, de nem tudtam rájönni! igy a backup is egy rémálom, 100szor ujrainditás, másolást
tök cumi!
szal ha tudod hogy lehetne életrekelti a vistás lemezkezelővel a tömböt azt megköszönném!P4
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- League of Legends
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest