Hirdetés
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
BemAnyó
üzenetére
nnna ehez a kérdéshez viszont én már kevés vagyok
Itt majd biztos jön valami hozzáértő kollega aki fel tud világositani melyiket érdemes! de egy időben utánna olvasgattam én ezeknek (mert én is pont egy ilyen zsugán törtem a fejem) és nekem ugy rémlik gyakorlatilag nincs igazán nagy különbség közöttük,,(értem ez alatt a 4-6-8-15 ezres kategóriát) de ez már tényleg csak "okoskodás" ész érvekkel alá támasztani nem tudom! én az alaplapi mellet tettem le a voksom....semmi bajom vele azóta sem...pedig nállam is meg volt az ICHR9-ről 10-re váltás!(és tuningolok is, ami állitólag nem biztos hogy jót tesz az alaplapi RAID-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt majd biztos jön valami hozzáértő kollega aki fel tud világositani melyiket érdemes! de egy időben utánna olvasgattam én ezeknek (mert én is pont egy ilyen zsugán törtem a fejem) és nekem ugy rémlik gyakorlatilag nincs igazán nagy különbség közöttük,,(értem ez alatt a 4-6-8-15 ezres kategóriát) de ez már tényleg csak "okoskodás" ész érvekkel alá támasztani nem tudom! én az alaplapi mellet tettem le a voksom....semmi bajom vele azóta sem...pedig nállam is meg volt az ICHR9-ről 10-re váltás!(és tuningolok is, ami állitólag nem biztos hogy jót tesz az alaplapi RAID-nek)