Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
BemAnyó
üzenetére
nnna ehez a kérdéshez viszont én már kevés vagyok
Itt majd biztos jön valami hozzáértő kollega aki fel tud világositani melyiket érdemes! de egy időben utánna olvasgattam én ezeknek (mert én is pont egy ilyen zsugán törtem a fejem) és nekem ugy rémlik gyakorlatilag nincs igazán nagy különbség közöttük,,(értem ez alatt a 4-6-8-15 ezres kategóriát) de ez már tényleg csak "okoskodás" ész érvekkel alá támasztani nem tudom! én az alaplapi mellet tettem le a voksom....semmi bajom vele azóta sem...pedig nállam is meg volt az ICHR9-ről 10-re váltás!(és tuningolok is, ami állitólag nem biztos hogy jót tesz az alaplapi RAID-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Itt majd biztos jön valami hozzáértő kollega aki fel tud világositani melyiket érdemes! de egy időben utánna olvasgattam én ezeknek (mert én is pont egy ilyen zsugán törtem a fejem) és nekem ugy rémlik gyakorlatilag nincs igazán nagy különbség közöttük,,(értem ez alatt a 4-6-8-15 ezres kategóriát) de ez már tényleg csak "okoskodás" ész érvekkel alá támasztani nem tudom! én az alaplapi mellet tettem le a voksom....semmi bajom vele azóta sem...pedig nállam is meg volt az ICHR9-ről 10-re váltás!(és tuningolok is, ami állitólag nem biztos hogy jót tesz az alaplapi RAID-nek)