- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Amazon Kindle
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Házimozi belépő szinten
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer blog: Teljes a gamer-élmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
petja84
csendes tag
Lehet hogy én vagyok kuka hozzá, de hogy lehet sata1-re jumperolni a samsungot,
mert a 32Gb-os lebutításon felül én nem találok rajta semmit?!
Ja,és vhol itt olvastam egy hasonlóan járt illetőtől a következőket:"Van két gépem régről (2004-ből) ABIT KV7-es alaplappal. Az egyikben elromlott az IDE winchester. Elavult gép, de gondoltam mentésekhez még jó lesz, vettem tehát hozzá egy 500G-s SATA lemezt. Az alaplapon SATA csatlakozók, a lap dobozában csatlakozó kábelek, a manuálban a SATA beállításának leírása - ezeket persze ellenőriztem előbb.
És a döbbenet: A BIOS-ban nincs meg a SATA aktivizálására szolgáló menüpont. (A doksiban leírt menüpont a valóságban nem létezik.) A gép nem érzékeli a lemezt. Ha bemegyek a SATA raid beállító BIOS menübe mindkét SATA csatlakozóra azt írja: no drive.
Megnéztem a témát a neten (ABIT KV7 SATA). Ugyanez a kérdés több helyen fel van vetve, de csak olyan válaszok vannak, hogy ki kell dobni a KV7 alaplapot. Persze azt lehet, de akkor ki van dobva 1G memória, a processzor, az AGP-s VGA kártya a tápegység."
(Nekem szintén zenész a bajom)
a következőt tette a srác:"A jumperelés önmagában nem nagy dolog. A pszichológiai sokkot a doksi hibája okozta. Így két hibán kellett átvergődni egy helyett, ami sokkal nehezebb.
Nem célszerű SATA-I vezérlővel gyötörni SATA-II diszket, mert könnyen tönkremehet a diszk. Ezt olvastam is valahol, másrészt magam azt tapasztaltam, hogy a próbálgatások közben sokkal jobban felforrósodott a lemez, mint normál használatnál. Tehát vigyázni kell. Szerencsére nekem nem ment tönkre,
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- 2.5" SATA SSD - 250GB - Samsung 860 EVO
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 04/30 FRISSÍTVE! - 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest