Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Üdv!
A következő „problémával” szembesültem. Az adatlapomon szereplő gépben van 1 Raptor rendszerlemez Vista64-el telepítve, továbbá adott még 2 db 200GB-os Samsung HDD, amiket RAID1-be szeretnék kötni. Meg is tettem, a gond csak ott van, hogy amikor a Vistát telepítettem, a RAID vezérlő a BIOS-ban nem volt még bekapcsolva, és most hogy bekapcsoltam és létrehoztam a RAID1-e tömböt a két Samuval, nem akaródzott elindulni az oprendszer. Ez normális jelenség, és elég ha ráküldöm a Vista telepítő lemezt hogy tegye helyre a dolgokat, vagy valamit én bénáztam el, de nagyon? Mielőtt nekiállok Vistát javítani, gondoltam megkérdezem itt is, mert ha elcsexnék valamit, nem hiányozna egy teljes újratelepítés. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest