Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Üdv!
A következő „problémával” szembesültem. Az adatlapomon szereplő gépben van 1 Raptor rendszerlemez Vista64-el telepítve, továbbá adott még 2 db 200GB-os Samsung HDD, amiket RAID1-be szeretnék kötni. Meg is tettem, a gond csak ott van, hogy amikor a Vistát telepítettem, a RAID vezérlő a BIOS-ban nem volt még bekapcsolva, és most hogy bekapcsoltam és létrehoztam a RAID1-e tömböt a két Samuval, nem akaródzott elindulni az oprendszer. Ez normális jelenség, és elég ha ráküldöm a Vista telepítő lemezt hogy tegye helyre a dolgokat, vagy valamit én bénáztam el, de nagyon? Mielőtt nekiállok Vistát javítani, gondoltam megkérdezem itt is, mert ha elcsexnék valamit, nem hiányozna egy teljes újratelepítés. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Mobil flották
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest