Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Pendrive probléma
- Milyen széket vegyek?
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syde
tag
Lenne egy kis problémám. Úgy néz ki haldoklik a RAID 0-ás tömböm. Teszi ezt úgy, hogy nem igazán volt hosszú életű. Egy hete hoztam létre. Két teljesen új és teljesen egyforma Hitachi HDD-ből. A rendszer folyamatosan lefagy. Mind XP, mind pedig a VISTA. A lefagyáskor a hang beakad. Nincs újra indulás. Ha VGA lenne a ludas, akkor az jelentkezett volna a specifikus tesztben, ugyanez igaz a CPU + RAM párosra is. De ez azért is kizárt, mert minden alapon van.
Az alaplap tipusa az adatlapomnál. Elvileg a lapon két különböző RAID vezérlő van. Most az Intel ICH9R hídon vannak a lemezek. De ezen felül van Jmicron chip is. A kérdésem, ha én áteszem a lemezeket erre, akkor hogy érhetem el, hogy az adatok ne vesszenek el? Illetve, hogy megmaradjon a tömb?
"Szinte" biztos vagyok abban, hogy a háttértárban van a hiba. Akár fizikális probléma valamelyik lemezen, akár a híd hibája. De másodsorban az gond, hogy nem tudom szándékosan a rendszer-összeomlást előidézni. Hiába csinálok különböző lemezműveleket, szabályozottan soha nem jelentkezett a fagyás. Persze ettől függetlenül indirekt igen gyakran jelentkezik. Néha asztalon is, de legtöbbször alkalmzás alatt. Arra, gyanakszom egész konkrétan, hogy a cache-el lehet valami. Ebből adódik a második kérdésem. lenne valamilyen program vincseszter tesztelésre? HDD sentinelt próbáltam, de nem találtam ilyen funciót benne, sőt a kötetben lévő lemezeket felsem ismerte. Everest sebbeségmérő modulja sem megfelelő,mert egyszer sem szállt el közben a rendszer. Olyan kellene, ami igazán megdolgoztat és tesztel.
Valószínű, hogy még a mai nap folyamán. Valamelyik OS ről csinálok egy partrició mentést. Ráteszem egy független HDD-re és azzal tovább tesztelek.
Egyébként meg baromira elegem van. Annyira utálom az ilyen X-akta hibákat........ Külön-külön minden jó, de egyben egy nagy rakás...
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vírusirtó topic
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Könyvajánló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest