- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Házi hangfal építés
- Philips LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós kamerák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Tudnál abba segiteni hopgy eldöntsem hogy melyik éri meg meghagyni a mostan 2 winchesterböl álló raid 0, at amelyikbe 2 tömb van.. vagy szátszedni a raidet? (tudom 2x2 winchester a nyerö, de sajnanagyon kevés hely van a házamba) Ugy emlékszem raiden kivül oylan 45mb/sec a másolás.. Most tömbön belül, vagy a 2 tömb között elvileg 25mb/sec... És az a legszebb hogy nekem föleg arra kellene, hogy a Photoshoppal és Indesigneval, amikor dolgozok, meg iylen 1 gigás TIFFeket mentek, jó legyen.. MOndjuk 1ik tömbröl a másik tömbre...,, vagy esetleg szétszedni a raidet..
Aza kérdésem hogy hogyan tudom lemérni, hogy pl indesigneos, vagy photoshopos nagy file mentéseknél, mennyivel dolgozik a winchester.. ÉS mennyivel dolgozna raid nélkül?
nagyon megköszönném a válaszod..
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest