- Milyen egeret válasszak?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen házat vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazydog
addikt
Hello Cerebellum!
Élek a ritka alkalom kínálta lehetőséggel, vagyis azzal, hogy megjelentél ebben a topic-ban. Szakvéleményed kérném a következő jelenséggel kapcsolatban.
Lassan egy éve használok egy Promise FastTrak S150 SX4-M kártyát. Ez elvileg egy félprofi RAID-kontroller, 64 MB memóriával. Természetesen RAID 5-ben használtam négy darab Hitachi 7K250 160 GB vinyóval. Hónapokkal ezelőtt, egy nem igazán szép napon elkezdett panaszkodni, hogy hibás az egyik drive. Pótoltam egy Seagate 160 GB-al, bár mire idáig eljutottam már nem ismerte fel a tömböt, elszállt 250 GB körüli anyag.
Kiderült a fentiek után, hogy az összes winchester hibátlan. Újra raktam a tömböt, ugyanezzel a négy vinyóval, csináltam 2 db RAID 1-et, mert már nem merek RAID 5-öt használni. Úgy fél éve minden rendben megy, csak kicsit csalódott vagyok, mivel RAID 5-öt szerettem volna, ha már ilyen controllert vettem.
Szerinted miért jártam így, mire számítsak a jövőben?
Egyetlen magyarázatra tudok gondolni, nem hűtöttem a vinyókat, most nyomja rájuk a levegőt egy 8 cm-es fan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gyúrósok ide!
- Nioh 3 teszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest