Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thoger
csendes tag
Sziasztok, ide dobom be a kérdésem, másik alternatíva a linux csoport lett volna...
Debian server alatt szeretnék szoftveres raid1-et kialakítani két egyforma méretű partícióból.
2db HDD-vel rendelkezem: 4TB és 6TB
Itt jön be a képbe, hogy megtartandó adataim vannak a 6TB lemezen!!! (ez kicsit kevesebb mint 4TB)fdiskel elkészítettem a 4TB lemezre egy Linux auto detect partíciót, de itt meg is álltam ugyanis úgy szeretném létrehozni a RAID1-gyet, hogy az adataim megmaradjanak. Van rá lehetőség? Hogyan járjak el? Gondolom fdisk-re és mdadm-re van szükség. Valaki irányba állítana?
(szerk.: Tehát a végcél egy RAID1 4TB méretű tömb, és egy 2TB méretű "maradék" partíció) Ha megértem a folyamat menetét, később egy 2TB lemez beiktatásával, a maradék partíciót is raidbe vághatnám úgy hogy már vannak rajta adatok...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)