Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
motormouse #7563 üzenetére
[1.] [2.] [3.] [4.] [5.] [6.] [7.]
Bocsánat, amiért így oldottam meg, de a képek átalakításában is Motor fórumtárs segédkezett, mert én bitang lusta vagyok/voltam. Sokan próbáltak segédkezni, de ...ink nem szenvedtem vele!
A képek nem egy adott futamról készültek, hanem két egymást követő napon.
Készítettem fraps videót is az első képsorozatos napról, amikor is Motor belénk csapódik oldalról. (Így belegondolva, milyen gyerekes.Holott csapatunk javarésze 25 év feletti tagból áll
és az autók törhetetlenek voltak, mivel páran nemismerték a parkolás finom metódusát
)
Engem a fotózásban az zavart, hogy nagyon koszos volt a verdám. Nem engedték, hogy lemossamMAjd megkapják még ezért a magukét....
Mégegyszer köszönöm Motornak a közremÚködést
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest