Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almacsavo
tag
Basszus. Youtubehoz Mpeg 4 meg mpeg 2 vagy mi kell, ha valaki sejti, hogy mit jelentenek ezek, és hogy mivel tudnék avit ezek közül valamelyikre átkonvertálni az dobjon egy privit.
köszi -
Elpresidente
tag
Köszönöm a mai versenyt! GoserHUN nicknévvel nulláztam le pár autót. Pár év és első is leszek!
Addig marad a gyakorlás...
-
Almacsavo
tag
Ja arra gondoltam, túraautóknál pl. ok (ott néztem, meg muscle car-nál)
nekem jónak tűnik, csak sokan nem jól értelmezik sztem, mondjuk ezt kihasználva jó sok embert elverek rankedban is BMW-vel
, pedig a két kocsi kábé azonos képességű (egyenlő mennyiségű "bogyó") de az egyik jobban gyorsul a másik jobban fékez, tehát eltérő módon kell őket vezetni. Ugyanakkor a BMW mondjuk billentyűzettel iszonyatszar, gamepaddal sem volt könnyű, de ha ráérez az ember marhajókat lehet vele menni. (én speciel imádom).
Ennek megfelelően azt is gondolom, hogy naggyából kivan egyensújozva a játék (LMP1 biztos nem, Le Mans-ban csak az Audival lehet nyerni) bár ahhoz hogy ez beigazolódjon arra lenne szükség, hogy minden azonos kategóriájú autóval közel azonos köröket tudjon menni az ember (ott én még nem tartok, nem is fogok valószínűleg). Szóval kezeljük kijelentésemet egyszerű hipotézisnek.
-
ATKJ
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem!
Hogyan tudok NEW ACCOUNT-ot csinálni?
Online szeretnék játszani, de nincs sajátom és szeretnék egyet.
Pls, segítsetek!!Köszi:
ATKJ -
zodo
nagyúr
válasz
0414setsuna #6383 üzenetére
Hol van ez a leaderboards ?
Amúgy ,gyorsan mentem egy ilyen kört és igazak az általad említett ídő eredmények.
célegyenesre fordulnak az emberek akkor van általában 1:02-1:03 a tényleges köridő pedig 1:11-1:12 körül szokott lenni -
Almacsavo
tag
válasz
Sziszifeca #6384 üzenetére
vagyunk, játszunk
-
0414setsuna
tag
heló!
na most én is megnéztem az időeredményeimet a leaderboardsba de az egyik nem stimmelt: Istanbul Park Intermediate Circuit lacettivel 1:01. Ez csak azért érdekes mert amikor a célegyenesre fordulnak az emberek akkor van általában 1:02-1:03 a tényleges köridő pedig 1:11-1:12 körül szokott lenni. Másnál is van ilyen bug aki még touringozik?
-
Almacsavo
tag
Szia Dokar!
"egyébként én elkezdtem csinálni egy statisztikát autókról. pl lola b05: jól gyorsul, nagyon jó fékek, nem túl nagy kanyarsebesség... ilyen érdekelne vkit?"
IGEN
Szerintem ez hasznos lenne, még annyit hozzáfűznék, hogy az empirikus adatgyűjtés aránylag egyszerűen letudható, ha a GRID WORLD / VIEW CARS menűpontból kiírogatod őket (nyilván nem ez a "nehéz", hanem a hasznos táblázat v. mátrix elkészítése)
-
No-kia
addikt
-
dokar
addikt
Továbbá én is kérnék mindenkit aki szeretne segíteni, hogy kedvenc autóiról írjon egy rövid egy-két mondatból álló összefoglalót, hegy elsősorban milyen pályákra jó, mik az erősségek, gyengeségek. Sokszor van, hogy egy online verseny során nem a megfelelő autót választom a pályához.
-
No-kia
addikt
Figyelem!!!
úgylátszik alakul az időmérős/pontgyűjtős oldal, ezért szólok hog ymostantól mindenki elküldheti az eredményét privtban nekem, vagy a tamas1209@hotmail.com-os email címre
feltételek:
Beküldő nickje
a pálya pontos neve
az autó pontos tipusa és egy screenshot az eredményről
a driftnél 1,5,10,20,40 körös eredményeket lehet beküldeni -
No-kia
addikt
minden pályának lenen egy táblázata, amin összeírjuk sorrendben az időeredményeket, persze azon a pályán ahol lehet driftelni is , ott külön táblázat a driftnek,pl.: 1-5-10-20-40 köröbként lehet eredményt feliratni, mindezt egy képpel kell hitelesíteni
dokar.: igen, lehetne ilyen menüpont is, én megcsinálom ezt a honlapot, én minimalista designra gondoltam, hogy átlátható legyen
-
mcsabee
senior tag
Gyerekek, hányas verziószámú folttal játszotok neten?
-
No-kia
addikt
Figyelem!
Hello! Azon gondolkoztam , hogy csinálhatnánk egy oldalt, ahol összegyűjtjük a PH! Grid-es időeredményeit, Drift pontjait,
szerintetek lenne értelme megcsinálni? -
fanfany65
tag
Hali!
Ilyen gond nincs vele nekem XP-vel és 64-bites vistával is tökéletesen fut nem fagy és nem küld semmi hiba üzit!Nyugottan vedd meg most akár 4000 huf-ért a tiéd lehet!
Az 1.2 patch-mindenképpen kell ha online akarsz játszani! Érdemes mert jó versenyek vannak ha szereted az ilyet,nem egy szimulátor de nagyon jó játék az tuti! -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Nem semmi ez a játék!
1.0 nem menti el a grafikai beállításokat
1.1 bent marad a grid.exe a folyamatkezelőben minden bezárásnál így előbb onnan kikell szednem úgy tudom újra elindítani.
1.2 nagyon sűrűn kifagyEredetivel is ilyen szarakodások vannak? Mert ha igen akkor nem veszem meg.
-
pcguru1
őstag
Lehet hogy nekem is inkább az késö esti szerókat kéne látogatnom,hátha akkor nem kapcsolna szét ilyen sürün.Egyébként 22:00 után szokót lenni szeró
-
dokar
addikt
van még szeró?
-
fanfany65
tag
Hali!
Köszi mindenkinek a megjelenést,jó kis versenyek voltak!
Külön öröm számomra Jamby18 fejlődik és versenyt is nyert!
Akik pedig mindig kilökdösik azoknak irgum meg burgum!! -
zodo
nagyúr
Köszi a mai futamokat, igazán jó volt !
-
Xirtam
veterán
válasz
Sziszifeca #6341 üzenetére
Hmm nem is tudom! Elnejem a szátokat?!
Majd valamelyik nap benézek csak Hétfőn/Kedden/Szerdán érettségizek!
-
pcguru1
őstag
Bocsi srácok hogy csak ugy leléptem,de folyton szétkapcsolt és már egy kicsit idegesitö volt
-
pcguru1
őstag
Én is benézek majd,remélem nem sürün fog szétkapcsolni
-
csuccso
tag
Ha van kedvetek nyomulni akkor gyertek!
szerver : JohnnyMaggot
jelszó : grid
jah és lehet feltszem a küzdelmeket a youtube-ra -
dokar
addikt
tudtok vmi jó team mate-et? az enyém expert, de hiába cserélem le, szinte mindig nagyon hátul végez.
-
Xirtam
veterán
válasz
Sziszifeca #6327 üzenetére
Hali Feca! Azta de rég beszéltünk!
-
fanfany65
tag
Hali!
17 órakor inditok szerot mint tegnap!
Név:fanfany
Jelszó:gridRemélem jöttök??
-
Henker2
addikt
Hy!
Segitsetek!
Feltettem a GRID-hez először az 1.1 majd az 1.2-es patch-et.
Mióta fent vannak, játék közben nem műxik a jobbra-balra nyil. Nem tudok fordulni.
Menüben működik.
Mit csináljak?
Üdv -
Almacsavo
tag
bocs, mégsem
-
pcguru1
őstag
Folyton szétkapcsól ez a köcsög net
-
v!ct0y
veterán
válasz
Sziszifeca #6328 üzenetére
1.2 patch és fentebb található, hogy van e szeró
-
Sziszifeca
őstag
Sziaszitok.
De rég voltam már itt. Jó lenne már Grid-ezni egy kicsit.
Szoktatok még partyzni, ha igen mikor és milyen néven jelszóval? Vagy mindig előre közlitek?
Ha igen melyik verzióval? (patch?, vagy eredetni steam-os?) Mert nekem van mind2.Üdv: Feca
-
Sonja
nagyúr
Ha valaki mostanában a játék megvételén gondolkodik, akkor ne a CD Galaxisból rendelje, mert ott 4500HUF-ért csak a Gyémánt kiadás van. Inkább az eredetit 5eHUF-ért innen, KATT!
-
pcguru1
őstag
Remélem haza érek 17:00-ig és akkor benézek,már jó rég nem voltam
-
fanfany65
tag
Hali!
17-órátol inditok szerot!!
Név: fanfany
Jelszó:gridTömött sorokban gyertek!!
-
mazeltov
csendes tag
Grid szerver indul:
hunrazeem
grid -
Jamby18
senior tag
válasz
fanfany65 #6313 üzenetére
Köszi a biztató szavakat
Igazából az a baj,hogy sok hátsókerekes autó van,szerintem szint csak olyan van a GRID-be én meg az NFS -ekhez vagyok szokva...
Ott rontom el igazából,hogy első kanyarkis füvet kap a hátsó kerék pördül ki az egész közben a többiek elhúznak és a körök alatt csak megyek utánuk magamnak, körbe körbe semmi izgalom.
-
fanfany65
tag
válasz
Jamby18 #6312 üzenetére
Hali!
Ne keseredj el általában én is, de a részvétel is fontos és néha hátul is jókat lehet versenyezni!
Az a helyzet,hogy ezt sokat kell gyakorolni pár nap vagy verseny után még nem leszel profi!
De hidd el ha már sokat gyakoroltál lesznek sikereid is!( ha nyersz vagy top 3-ban vagy akkor mázli,ha nem akko meg nem volt szerencséd..he he -
dokar
addikt
auto - top speed első szakasz km/h-ban
panoz esp - 320
audi r10 - 419
crea judd - 389
lola b06 - 364
lola b05 - 340
courage lc70 - 374
courage lc65 - 342
lambo murci - 346
porsche - 315
aston martin - 341
corvette c6-r - 338
corvette c5-r - 336
saleen s7r - 335
spyker - 317 -
Xirtam
veterán
Emlékeztek még erre?! [link]
Amikor még én is toltam?! -
Thomaster12
tag
ok
-
mazeltov
csendes tag
válasz
Thomaster12 #6303 üzenetére
Ketten is próbáltunk hozzá csatlakozni, de egyikőnknek sem sikerült. Úgyhogy csináltunk mi is szerót.
hunrazeem
grid -
Thomaster12
tag
Hy! Kicsit későn szólok de hátha még fent vagytok, csináltam szerót: PredatorX, grid
-
fireproof
őstag
JA ezt ajánlották
OCZ 4096Mb DDR2 1066Mhz Gold KIT
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest