Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Úgy néz ki ma beújjítok egy ilyet:
[link]Remélem azért majd javít egy picit a köridőmön, hozzátok képest. Hátha privátokon már utolsóból tudok utolsó előtti is lenni.
Kiváncsi leszek tudom-e majd együtt használni majd a Rumblepad 2-ővel, mert azzal megy a drift. Nem hiszem hogy hamar rá tudnám magam venni hogy kormánnyal is megtanuljak driftelni.
-
-
Jamby18
senior tag
Én se azzal voltam.
Mivel szenvedtem vele, elmentette a mostani profilomat csináltam 1 újat Többjátékos mód---online és nincs se ranked se személyes csak.... meglévő felhasználó bla bla...mint amikor pl. leálltak a szerverek.. sőt még a Jambyka-Stock hoz kódot is kért amit nem kért még mikor csináltam a profilt... Betöltöttem a Jambyka profilomat egyből volt ranked -
kpal
nagyúr
Jó volt az esti játék rankedbe..
...csak a sok csaló ne lett volna
-
kpal
nagyúr
Van most valaki rankeden..?
-
Jamby18
senior tag
Ma akkor 22h-kor ranked-euro szeró?? stock car-al itt a PH-sok????
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
motormouse #7981 üzenetére
vigy magadra Motor!
-
V.L.
aktív tag
Nos, arra kellet rájönnöm, hogy a 88,5k-s lacettim igen sz@rul gyorsul. Ha vki előttem hibázik, ahelyett, hogy lehagynám még utol se érem. Azt hittem, hogy mindenkinek az autója ilyen jó, de arra kell rájöjjek, hogy az enyém ilyen ócska.
Be lehet tudni annak ezt, hogy én eleinte azzal szórakoztam, hogy mindig ripityára törtem?
Próbáltam közben az ebay-on másikat keresni, de 87k-snál drágábbat már egy hete nem ad. Létezik az, hogy a 88,5k-st csak egyszer adja be? -
V.L.
aktív tag
válasz
motormouse #7971 üzenetére
Vissza is ment.
Este én is megpróbálok csatlakozni hozzátok. PH-s szerver mostanában nemigen akar összeállni. -
dokar
addikt
hát figy először is mi legyen a standard nick ehhez a stock car dologhoz?
válassz, másoknak is lehet szavazni:
1., Username-StockCar
2., Username-Stock
3., Username@Stockén a harmadikra szavazok
de akkor állandóra kéne venni a stock dolgot, mert ha eladom a lacettimet egy stock-ért, akkor minimum pár hét mire találok ilyen jót ebay-en, mint a mostani. szóval mi legyen?
ki támogatja még a stock car dolgot?
-
x63
aktív tag
Mi lesz a felvetett stock car ötlettel ? #7958
22:00 után Én is megyek.
-
kpal
nagyúr
válasz
motormouse #7968 üzenetére
Este jövök én is
-
motormouse
aktív tag
...na újfent itt párnap kihagyás után
...simán viszi a verdám (88,5K) még mindig a vásárolt tulajdonságokat, sztem nem tud romlani az állapota, és gyanítom az online futása/törése semmit nem javít/ront rajta, sőt nem kerül a (offline)statisztikájára sem, (saját tapasztalatból írom h januártól-júniusig hajtottam offline/online a stock verdát és nem javúlt, legalábbis nem éreztem, csak én javúltam)
... a szélárnyék az tutifix, egy autónál is nagyon érezhető közelről, háromnál nem használtam ki annyira me azé hármat csak nagyon ritka esetben sikerül leiskolázni egy egyenes alatt (kanyarban már kötözködés lenne belőle
)
...estére kicsit kipihenem magam aztán gurulhatnánk párat -
dokar
addikt
válasz
- = Zk = - #7965 üzenetére
azt mondták, hogy az ebay-es verdákat is cserélgetni kell. de vajon ha te töröd össze, akkor beleszámítja a kocsi statisztikájába, hogy hányszor volt "totaled"? sokszor lezúznak engem szemből a kamikáze versenyzők. tegnap hunman (itt x63) és én rengeteg szenvedtünk rankeden.
ami érdekes, hogy spában 1:58-1:59-es időket tudtam menni, mostanában meg 2:00-2:01 körül tudok csak menni. gyengülne a verda?
sokan bizonytalanok, hogy van -e a játékban szélárnyék, a válasz van. akkor érződik leginkább, ha 2-3 autós szoros csoport után mész.
-
-
dokar
addikt
válasz
- = Zk = - #7963 üzenetére
enyémben van 49000 km, 273 a max sebessége
-
- = Zk = -
félisten
válasz
LittleSteVe #7962 üzenetére
a stock car alap verda. vagizni lehet vele, de nem megy. (hacsak nem betanítod)
az ebayes meg már "idomítva" van, és megy mint a veszedelem (némelyik! X összeg felettinél nagy az esély a jó kocsira)
az ebayes jobb tulajdonságokkal rendelkezik a stock car-nál. az én lacettim pl 88,5k-volt. (mint Motor-e) végre 275-6ot megy, és jól gyorsul..de pl vettem stoc cart, tanítgattam. 500km megtétele után pokolian gyorsult, viszont a max sebessége 266nál megállt.... -
LittleSteVe
csendes tag
Mi a különbség a "gyári" és az e-bay - es autok között??
-
Syrius XIX
addikt
Utolsó lehetőség csináltam szerót, GYERTEK!!!
Szeró neve: Taylors.
Jelszó: grid.
10 percig él, azután minden egésztől 5 percig.
Természetesen bárkihez szívesen csatlakozom, ha megengedi, 3/4 9-ig ráérek. -
x63
aktív tag
Én megpróbáltam a Lacettivel, mentem vele 1000 km -t, nyertem pár versenyt de nem sokat javult, nem egy felemelő élmény a mezőny közepén kullogni,
és elnézni ahogy elmennek melletted.
Amíg nem mindenki stock carral megy nincs értelme, mert csak elmegy a kedved az egésztől.
Ellenben abban benne lennék, hogy csinálnánk külön profilt a Ph -s versenyekre és ott csak Stock autókkal lehetne menni, szerintem érdekes lenne.
Pl.:HunMan_Stock -
Syrius XIX
addikt
Most csinálok szerót, GYERTEK!!!
Szeró neve: Taylors, ZyllionX, vagy Xenomorf.
Addig, amíg nem jön valaki! -
dokar
addikt
ti benne vagytok vmi klánba?
vannak páran akik a gyári autókra esküsznek és minden ebay verdát csalásnak tekintenek, ami lehet jogos is. az biztos, hogy akkor lenne fair a dolog, ha az autók egyformák lennének egy adott típuson belül.
van egy ötletem: azok akik a becsületes egyenlő eselyű csalásmentes játékot támogatják, megjelölhetnék magukat úgy, hogy csak gyári autókkal mennek. ilyen lehetne mondjuk egy "KisPista-StockCar" nick. mit gondoltok?
-
Syrius XIX
addikt
Most csinálok szerót, GYERTEK!!!
fanfany65
tag
Változás!
Fanfany
Grid
Huzatok bele csak 2-ten vagyunk Ceruval!! -
V.L.
aktív tag
mégse
-
Syrius XIX
addikt
18:00-kor csinálok szerót, GYERTEK!!!
CarrGomm
aktív tag
Hogyan csináltok videokat a játékból? Én fraps-al próbálkozom, de egyrészt nagyon lecsökken az fps játék közben, másrészt meg darabokban menti le a videot.
Milyen beállításokat kell alkalmazni benne (fraps-ben), hogy minden jó legyen? -
V.L.
aktív tag
Szerver ---Ceru---
jelszó. gridnem várok sokáig
-
BlackfireXIX
csendes tag
lehet gyülekezni! szeró blackfire kód grid
-
- = Zk = -
félisten
válasz
motormouse #7912 üzenetére
nem hangzik rosszul
-
fess
őstag
válasz
Thomaster12 #7939 üzenetére
már nem megy?
-
Thomaster12
tag
Kész a szeró, gyertek!
-
Thomaster12
tag
Hy! Ma 17.00-kor csinálok szerót!!
PredatorX
gridGyertek!
-
kpal
nagyúr
válasz
Syrius XIX #7934 üzenetére
Én majd csak este érek rá,eszt elfelejtetem mondani .
-
kpal
nagyúr
Ma lesz szeró vagy rankedbe csatlakozom bárkihez.
-
Jamby18
senior tag
Elkapott valami vírus, nyilalló fejfájással karöltve, majd ha megjavulok jövök vissza nod-ot meg majd futtatok magamon
-
Thomaster12
tag
áááááááá nem tudok belépni
-
Jamby18
senior tag
Kincsem,gyöngyöm,gyöngyvirágom
Van szerverecskenevecske: Jambyka
kódocska: grid -
x63
aktív tag
Ceru szerójához nem tudok csatlakozni.
Eddig mindenkihez tudtam. -
Syrius XIX
addikt
válasz
BlackfireXIX #7925 üzenetére
szasz black.
10 perc múlva én jövök -
BlackfireXIX
csendes tag
szasztok! jöjjetek játszanie blackfire a szeró kód grid!
-
apollo12
veterán
csinál valaki szerót??
-
V.L.
aktív tag
válasz
motormouse #7920 üzenetére
Sikerült. Annyi a bibi, hogyha online random játszom, a rangom nagyon kezdő.
Új Nickem: ---Ceru---
Jé ma lettem 1000 napos.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #7918 üzenetére
Ez jóvót, csak mennem kellett.
Üdv mindenkinek, 11 nap múlva jövök
-
motormouse
aktív tag
...több mint valószínű az történhetett nálatok h, a második profillal mikor online-ra mentél feldobott két lehetőséget
1 = meglévő fiokot használsz
2 = új létrehozása
...szóval h a meglévőre mentél rá. Annyit tudok mondani h lépj be online-ra azzal a profillal amihez szeretnél egy másik netes profilt, majd húzd ki egy kicsit a netet a gépből h menjen el a kapcsolat és utánna dugd vissza, be fog megint jönni ez a két lehetőség és válaszd az új létrehozását, ezentúl az a profil ahhoz fog csatlakozni. Annyit ne felejtsetek el mindig megnézni h épp most kinek a profiljában vagytok.szerk: ...ezentúl akkor Nagyceru-ként fogunk találkozni ???
...ja annyit még , h ha nagyon ragaszkodtok a Kisceru névhez és megfordulna a fejedben h KisCeru legyen a másik, akkor az nem fog összejönni, ugyanis a reg simán egyezőbetüknek veszi a kis és nagybetüket
-
V.L.
aktív tag
arra nincs vmi megoldás, hogy van két profil a játékon belül (az enyém és a fiamé) és online is két profilt szeretnénk. mind a ketten Kisceru néven lépünk fel online ugyan azzal a mentéssel.
-
Sziszifeca
őstag
csináltam egy szérót:
SZISZIFECA
jelszó: grid11:10-ig! Na?? Senki?
-
fireproof
őstag
válasz
Én is benne vagyok csak a nevünket nem tudjuk átírni :S
-
kpal
nagyúr
válasz
Szivesen! megyek máskor is.
-
Syrius XIX
addikt
Csináltam szerót, GYERTEK!!!
Szeró neve: Taylors, vagy ZyllionX.
Mostantól Min. 10 percig él, azután minden egésztől 5 percig.
C.Brigante
veterán
válasz
benne vagyok!!
-
motormouse
aktív tag
...köszi kpal h ranked-ben erősítetted a magyar jelenlétet
...a francia XxX és a német AngelZ csapat kipipálva
...rég mentem ilyen jót, meg rég voltak ilyen kellemes fair ellenfeleim (AngelZ)
szerk: erről jut eszembe, lenne kedvetek egy PH-s team-et alakítani?
-
fireproof
őstag
válasz
- = Zk = - #7908 üzenetére
bocs nem tudtam hogy ennyire szívedre veszed
-
Barell
senior tag
na kezdek egy szerót, Jani91-grid
-
- = Zk = -
félisten
bazki
ilyet én nem basztam...
proof kicsuszik a kanyarban. erre elindul visszafelé, mert ottvan fal és összeakarja magát törni....persze engem tört össze, aki üldözte az előttehaladót...hurá!
proof b+ nagyon felbasztál....ink mek rankedre....! vagy ahogy tanultam motortól, 50 körös szinglibe
-
zodo
nagyúr
válasz
motormouse #7903 üzenetére
őt én is bepróbáltam!
Szerk: megvan, jellenleg: HUNMAN
-
Barell
senior tag
válasz
motormouse #7900 üzenetére
A modot csak úgy írtam attól ugye a játék alapvetően szebb de látok videókat ahol autó matricák is vannak betéve. Az érdekelne hogy azokat hogy lehet betenni illetve honnan lehet letölteni. De elvileg találtam egy mod oldalt, meglesem.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
motormouse #7903 üzenetére
az előbb én voltam, csak wc-re kellett mennem, nem tudom ki vette át, de 10-en voltunk
Én sem tudok belépni -
zodo
nagyúr
Van még, privát szeró ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Jövedelem
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest