Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--tibcsi--
csendes tag
zodo!
-ne nyomozz, inkáb gyerünk nyomjunk le mindenkit -
V.L.
aktív tag
Nos. TedMosbyval most futottam össze online. Ő is belépett a PH-s Teamba. Csapat neve: --76--PH-Team vigyázzatok rá! nagyon korrekt srác.
zodo! tehát Tibcsi az nem TedMosby4 ennyire már rájöttem.(#8695) zodo A másik szerényke.
De nem csak szerény, hanem szép, ügyes, okos, szép ja ezt már mondtam....... -
zodo
nagyúr
válasz
0414setsuna #8688 üzenetére
Gondoltam.
Miért nem látnád őket, szivessen a csapat színeiben ?
(#8689) V.L
A másik szerényke.
-
Syrius XIX
addikt
Ennyi volt.
18 : 00-kor újra megpróbálom.
Xenomorf.
grid. -
-
Syrius XIX
addikt
Indítottam szerót, gyertek.
Xenomorf.
grid. -
V.L.
aktív tag
válasz
LittleSteVe #8673 üzenetére
Akiket biztosan tudom, hogy kormánnyal játszanak: Zk és Bielik. Zk-t hamarabb megtalálod. Tehát a kérdésedre a válasz, hogy ez nem igaz! Igen is lehet kormánnyal játszani a GRID-et.
-
LittleSteVe
csendes tag
válasz
LittleSteVe #8673 üzenetére
Valaki válaszoljon a hszemre pls (#8673)
-
-
JJános
addikt
Szeró lesz ma?
-
-STIKE-
csendes tag
Sajna most nincs gépem,néhány versenytárs tudja hogy mindig lefagytam, meg kilépett.....stb!
Mivel még bőven garanciális, ezért beadtam, hogy nézzék meg! Már hiányzik a játék meg persze is! Mondjuk ti biztos örültök, hogy egy nagyon-nagyon komoly tudású ellenfél kiszállt egy időre!
De talán jövőhéten már ismét köztetek lehetek!
Addig is szép és izgalmas küzdelmet mindenkinek! -
zodo
nagyúr
válasz
--tibcsi-- #8677 üzenetére
Nincsmit.
Ez jó poén (ráadásul 1.hsz ) ,de milyen néven futottál a grid szerókon ezelőtt ?
Te voltál a fodrasz ?(#8678) V.L
" zodo! Hát őőőőőő........."
Szóval ízé...nem tudom
Mivel szinte mindennap fent vagyok valamelyik Euro-n, szoktam találkozni hazafiakkal.
Egyik este valamelyikük rákérdezett amikor már ketten voltunk -PH-Team-k
(nem te voltál a másik ? aki elárulta, hogy a prohardver oldalom megtalál minket )
, hogy csapatott alakítottunk ill. csatlakozna.
Egy tippem van: fodrasz ....., de majd kiderül, ha elárulja.
Vagy egy külsős, lefülelt minket.Lényeg, hogy köszöntünk TIBCSI a csapat soraiba és sok sikert.
-
V.L.
aktív tag
válasz
--tibcsi-- #8677 üzenetére
...,de hogy közülünk ki is ő valójában, gőzőm sincs.
zodo! Hát őőőőőő.........
-
--tibcsi--
csendes tag
köszi zodo
jó voltál -
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #8674 üzenetére
Mint látom van ilyen ( 1920x1080 ) felbontás a játékban, de nekem még csak 1440x900 a max. felbontásom, jellenlegi 19" wide monitoromon.
Úgyhogy sajna már kevés lesz a vga karim, ha nagyobb monitort ill. felbontást szeretnék használni.
-
LittleSteVe
csendes tag
Hi!!
Én is gondolkodom egy kormány vételén gridhez.
Viszont azt hallotam hogy a grid nem fogad be semmilyen kormányt, de ezt nem tartom valószínűnek.
Valami észrevétel?? -
zodo
nagyúr
válasz
- = Zk = - #8670 üzenetére
Köszönöm, de azzal a géppel ez is nem vitás.
max. leveszem a monitor felbontást a mostanira és megvan oldva a kérdés.
-
zodo
nagyúr
Köszi, ez a megoldás , tényleg nem jutott volna a fejembe, pedig minden op. rendszer telepítés előtt, ezek mentése az első teendőm.
Tényleg csak is vak szerencsén múlik melyik mentést törlőd, mert mind egyforma méretű és tartalmú, melyekből nem jösz rá csak, ha probálagatod az említett módszerrel.Szerintem, így marad. Ezt a pár évet már kihúzom 4 mentéssel.
-
V.L.
aktív tag
nos először is erről csinálj egy biztonsági mentést. C: users/dokuments/codmasters/grid
ebben a mappában megtalálod a savegame mappát ahol szintén van a te eseteben 4 Autosave mappa. Mivel csináltál biztonsági mentést, így mindig egyet törölj ki ezekből és indítsd el a játékot, hogy lásd melyik profilod tűnt el. Ha olyan profilodat töröltél ki amelyre szükséged van akkor a biztonsági mentésből vissza tudod állítani. Szvsz a te 4 profilod közül az Autosave1-et és az Autosave2 mappát kell törölnöd, de lehet hogy tévedek. A lényeg, hogy biztonsági mentést készíts!!!!!! -
zodo
nagyúr
Közületek van olyan aki 22" monitorral rendelkezik és ne adj isten Hd 4670-es vga-al játsza a szeretett játékunkat ?
Érdekelne, hogy futna nagyobb felbontáson a játék ?
-
[Vazz]
tag
Hi!
Van egy kis gondom a GRID-el. Nem tudom telepíteni. Daemonba (4.30.1) fel, autorun indul, kattintok az installra egy félmásodpercet tölt hallom a vinyón, a feladatkezelőben látom hogy a proci is megmozdul aztán semmi. SP3 XP Daytona minden frissítve, vga driver legújabb. Az idegesít hogy már ezt egyszer felraktam a tavasszal és játszottam vele, csak akkor másik gépem volt, viszont ez se gyengébb ami most van, az XP pedig szinte ugyanaz, meg a játék is azóta csücsül a vinyómon. Valakinek valami ötlet? THX!
-
JohnnyMaggot
csendes tag
Köszönöm a mai játékot srácok!
Hun: Holnap felrakom az Xfiret ...és még egyszer gratula!
Sziasztok, Jó éjszakát!
-
mck7
csendes tag
Sziasztok! En csak most regisztráltam ide magam mert már többen nyaggadtak hogy miért nem olvasom meg ilyesmi. (A griden: Bielik) Cerunak tettem ide egy kepet a kormány beállításról.De szerintem ahány kormány annyi féle beállítás. A Kormányom tipusa : Logitech formula wheel. Tavaly ősszel vettem meg a gridet a kormánnyal eggyütt. Már rég akartam kormányt. Anno amikor a Toca 2 -t nyomattam nagyon szar volt billel.
A Gridet meg sem próbálltam kormány nélkul. Ami azt illeti jó pár napba telt míg sikerült teljesen beállítanom de mostmár profin nyomom vele. -
V.L.
aktív tag
válasz
- = Zk = - #8652 üzenetére
upsz nem ide akartam
(#8653) zodo a nemkívánatos profilokat is törölni lehet, de azt majd holnap, ha te magadtól nem jössz rá
-
V.L.
aktív tag
válasz
- = Zk = - #8649 üzenetére
ja hogy az eredményeid...azt nem tudom, hogy itt el e van mentve....
-
zodo
nagyúr
Ezekszerint, nemrég már jó felé kapizsgáltam.
Itt még megvolt minden verdám, és új volt a nevem, de később elveszett valahol.
-
V.L.
aktív tag
válasz
- = Zk = - #8647 üzenetére
milyen online cuccok? ez a játék teljes mentése. a beállításoktól kezdve a profilokig minden itt van elmentve.
-
- = Zk = -
félisten
innen az online cuccosok is visszaállíthatók?
....
mert mentést már csináltam, de az online cuccost nem tudom...enyhén parázom csak, mivel 2! esemény van hátra a kipörgetésből,és a játékot a megjelenésekor nagyon elástam... idén sikerült megszeretnem annyira, hogy nagyon
....
-
V.L.
aktív tag
válasz
- = Zk = - #8645 üzenetére
Ha ennyire parázol akkor mentsd el valahol a C: users/dokuments/codmasters/grid mappát egy az egyben. Ha esetleg vmi balul ütne ki (nemfog) akkor ezt vissza tudod állítani.
-
pityaa23
senior tag
válasz
- = Zk = - #8621 üzenetére
-
V.L.
aktív tag
válasz
- = Zk = - #8640 üzenetére
Nem. Én is így csináltam.
Megvan a régi profilom, és az új pedig a PH-Team-os. Ugyan annyi pénzzel, és ugyan azokkal az autókkal.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
JohnnyMaggot #8625 üzenetére
Nem lesz kizáró ok, ha más a festésed (szerintem
, de online a csapat akkor néz ki jól igazán, ha ugyanolyan a festés
.
-
V.L.
aktív tag
Zodo!
Belépsz a régi profilodba és a következőket csináld!
Beállítások -> Saját profil -> Profil mentése -> Új profil. Megadod neki az új nevet, és így leklónoztad a régi profilod. Ez után kilépsz a régi profilodból és elindítod az újat. Ekkor kell csinálnod a már többek által említett netkihúzos dolgot és nem a meglévőt választod hanem az új opciót, ahova beírod, hogy 12345-PH-Team. Ha mindent jól csináltál akkor megvan a pénzed az autóid, csak nagyon kezdő leszel online. Mint én. -
Syrius XIX
addikt
Csináltam szerót, GYERTEK!!!
A többi a szokásos. -
x63
aktív tag
-
-
x63
aktív tag
Én átfestem az autómat mert jól néz ki 3-4 autó egyfomán egy versenyen, de Johnny -nak igaza van az egyéni választást meg kell hagyni.
Szerintem.
-
x63
aktív tag
-
JohnnyMaggot
csendes tag
Én amondó vagyok, hogy a színek és mintázat legyen szabadon választható!
Mert őszintén szólva nekem nem jön be a piros-fehér-zöld verda...
Sza'l aki akarja fesse be olyanra, mert az tuti jó... de ha én pl. másmilyent szeretnék akkor az ne legyen már kizáró ok. -
vviktor1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #8611 üzenetére
Én próbálok majd beüzemelni egyet de eddig se időm se enrgiám nem volt rá
-
zodo
nagyúr
válasz
- = Zk = - #8618 üzenetére
Azért leírhatnád, (ha nem talász megoldást) hogy mit is szeretnél megtudni.
(#8619) V.L
Én már ismerem ezt az érzést.
Lásd: (#8614)
Amúgy ne felesd a 90k-s verdádat nélkülőznöd kell, hacsak nem találsz még egyett.Nincs ps 2 a családban?
Használhatnád annak a kontrollerét. Nekem bevált, bár nem az analog karokkal játszom. -
V.L.
aktív tag
Milyen kellemetlen lesz ha titeket legendásokat egy "nagyon kezdő" megaláz a pályán.....
Amúgy, kormányt veszel vagy mi a pihenő oka ? A pihenő ok, hogy a nagy versenylázban a gamepadban széthullott az irányítás. gáz-fék van, de csak egyenesen tudok haladni. Úgyhogy csak gyorsulási versenyen tudnék indulni.Benne van a pakliban, hogy veszek egy komolyabb kormányt, de még átrágom a dolgot. Nekem a gamepadra áll rá a kezem mert sokáig konzolos voltam. Kitudja mit művelnék a pályán kormánnyal!
-
zodo
nagyúr
válasz
- = Zk = - #8615 üzenetére
Pont most írtam a név miatt.
Igen végleges, úgyhogy el kell készíteni, ha csapat tag szeretnél lenni.Gondoltam, hogy sürgős a kormány beállítása, de sajna nekem nincs.
Keresőt használtad ? Hátha találsz valamit, régebben sokan kormányal játszottak. -
zodo
nagyúr
Úrak!
Asszem ma már nem fog átbilleni a mérleg nyelve, ezért a többség által megszavazott Csapatnév a következő:
12345678-PH-Team
Mostantól koncentráljatok az autok festésére vagyis a színére és mintájára !!!
Javaslom ez a téma is kapjon egy hetet, így ismét szerda 24:00 óra a szavazás lezárásának ídőpontja.
Addig is, sok siker !
-
V.L.
aktív tag
a kutya b..za meg, szétnyomtam a gamepadot
és billel nekem nem megy.sajnos nélkülöznötök kell egy darabig, de nem ússzátok meg ennyivel
. előbb utóbb visszatérek, és jaj nektek.
-
zodo
nagyúr
válasz
- = Zk = - #8611 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
kormánnyal ki nyomja a gridet?
.....
pár kérdésem volna hozzá... -
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #8609 üzenetére
Nem látom a szeródat.
-
-STIKE-
csendes tag
Ügyesen vezess! Így helyes!
-
-STIKE-
csendes tag
válasz
motormouse #8604 üzenetére
Aztán legalább olyan ügyessen vazess mint ahogy a GRID-ben szoktál!
Jó utat, és várunk vissza! -
zodo
nagyúr
válasz
Jó utat, neked!
De csak lesz ott egy gép, telepítőt vigyed. -
Syrius XIX
addikt
válasz
Jó neked, de nekünk se sz . r.Jó utat, de képeket csinálj, és majd mutasd meg
-
motormouse
aktív tag
...hát srácok én majd csak a jövőhéten leszek legközelebb, a szavazatomat tudjátok bár már meg is van az új accountom, max csinálok egy másikat ha más lett
...festésről majd értesítsetek, vegyetek hozzá ahhoz amire a legtöbben szavaztatok
...hétvégén gondolok rátok az atlanti ócen partjáról vhol liszabon közelében
...jó gurit -
zodo
nagyúr
Már csak 6 óra van hátra a Csapatnév megszavazásának végéig !
Addig rágyúrok az e-bay-es Lacetti-re, így csak Euro-ba leszek csapattag.
Szerk:
Kiváncsíságból megnéztem a Lacetti kínálatott, nem ott figyel egy 87k-s
Még csak 48k van.
Mire lesz rá pénzem, tuti nem lesz ott csak max. valami 84k-s
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!