Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
00roli00 #22099 üzenetére
a 4*2 RAM az 4 külön daram, de azonos gyártótól és azonos sorozatból!
Közbe +fejtettem, mi volt a kínja!
Előtte 2 GB SAMSUNG DDR3 volt benne, ami 1600 MHz-s volt és azt turbó modban üzemeltettem, h 1600 MHz-n használja. A BIOS-ban nem állítottam vissza, amikor ezeket beraktam és ezt is +próbálta turbó módban üzemeltetni, ami ugye nem tetszett neki!. Ezek + 1333 MHz-esek. Az alaplap alapból 1333 MHz-en futtatja a memóriákat. Tegnap visszaállítottam és =re (lekopogom) jól működik! Várok pár napot, jelentkezik-e még a hiba (de nagyon remélem, h nem fog) és ez volt a baja!
Am. thx a segítséget.
-
00roli00
aktív tag
válasz
Syrius XIX #22055 üzenetére
Figyu Zyl, lehet hogy a 4*2gb memót nem komálja, én úgy jártam. Kivettem kettőt,és azóta atom stabil a rendszer.
Az a 4 ram egy kit volt,vagy vettél hozzá?
-
JJános
addikt
A jelenlegi pontállás:
-
x63
aktív tag
Tegnap kora délután elment a netem és nem is jött vissza még eddig, ezért lemaradtam a versenyről.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #22094 üzenetére
Köszönöm!
Tudom, rád mindig számíthatok.=) -
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #22091 üzenetére
-
JJános
addikt
válasz
Nem én vótam.
-
kdave9
tag
válasz
Pedig direkt lementettem a képet, de elfelejtettem
Aztán másoltam mást... -
dzsavermadar
senior tag
Sajnos csak a két első futamról van képem. mert a harmadik végén kidobott a szeró.
Valaki adja talán a harmadikat.Grat all!
Megkérnék a jövőre vonatkozólag mindenkit, a másik szerójára ne menjen be.
Lehet, hogy bezavar a belépése valamilyen szinten. Honnan van Jelszava?JJ
Ne adj ki légyszíves jelszót, csak az illetékeseknek.
És más se adjon ki senkinek!!! -
JJános
addikt
válasz
CurrentValue #22088 üzenetére
Bajnokságra nálam jelentkezz priviben. [link]
-
Doomgiver
aktív tag
Köszönöm a mai futamokat!!!
Isten áldjon titeket
-
Syrius XIX
addikt
Készítettem szerót, akinek van kedve, jöjjön
ni!
-
drr
őstag
válasz
CurrentValue #22084 üzenetére
Most is van szeró
-
CurrentValue
tag
Mit kell tudni erről a bajnokságról?
én csak köröznék veletek mint a sasarra van lehetőség?
-
smisa
őstag
Elnézést mindekitől a kirohanásért
de ez a múlt szezonba nekem 3 futam gyözlemem igy ment el LAG miatt ezt nem csinálom végig nem aaakos elen de ez számomra nem érthető ill nem elviselhető, hogy megyek elől adom a szélárnyékot és folymatasan 2. vagyok.
aaakos ilyenkor minden egyébb program levan állítva ami internetet eszik? csak ötlet
-
Tomy00
csendes tag
válasz
Syrius XIX #22078 üzenetére
mi a jelszó?
-
bence29
tag
válasz
Syrius XIX #22078 üzenetére
syrius mi a jelszó mert nem tudok belépni
-
Syrius XIX
addikt
PÁROSOK a szeró kész!
-
JJános
addikt
PÁRATLANOK szeró kész!
-
JJános
addikt
Ámberek jól keresztbe szerveztük magunkat Zyllionnal.
De!A honlapon meg lett változtatva, és ahogy kiirtam Nürburgring A, Jarama A, Istanbul A futamok lesznek ma.
Bocsánat. -
GNKING
tag
válasz
westcoastog #22073 üzenetére
Hol az a szeró?
Nem találom, pedig jönnék gyakorolni!!!
Nem neked szántam westcoastog, hanem Syr-nek.
-
westcoastog
veterán
6-órától indulunk? Gondolom 17:50-re jó volna fent lenni.
-
Syrius XIX
addikt
17 : 00-tól készítek szerót, akinek van kedve, jöjjön
ni!
-
x63
aktív tag
Jaj Zyl megint le vagy maradva.....
már Win7 SP1 -t kell használi, nekem az megy
-
_aaakos_
csendes tag
Sziasztok!
Vagyok! Eddig nem voltam ide regisztrálva. Jöhet a jelszó
Köszi! -
KissImi
csendes tag
Köszönöm, hogy felírtál a bajnokságra!
-
válasz
Syrius XIX #22050 üzenetére
Pinnacle-ből melyik verzió van fent? Az már, ami támogatja a win7-et? Ha nem, akkor szerezz be win7 kompatibilis verziót.
A jobbgombhaszánlat problémát nem értem....
Semmivel sem kattintgatok többet a jobb egérgommbbal, mint XP alatt tettem.
GRID is fut hibátlanul, holott amikor megjelent még sehol nem volt az Win7, ha jól emlékszem.
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar #22065 üzenetére
Nür, Jarama, és Istanbul B és B, és B futamok lesznek. Elnéztem. Elnézést all.
Dzsaver te Zylhez menj, én a másikban szeró leszek.
Aztán, ha másként jön ki, a szeró nem én leszek, akkor választhatsz. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
JJános #22045 üzenetére
Én melyiket célozzam meg?
Párhuzamos szerókon nagyon kevés eséllyel tudok részt venni egyszerre.
Sőt, ha belegondolok, működik bármelyik nélkülem is.
Vagy 10 perc eltolódás lenne, és indítanék az egyiken, utána tudnék indítani a másikon is.
Aztán visszamennék az elsőre, a végéig, aztán vissza a másodikra a végéig.Szerk. Három pálya esetén ez nem jó, tévedtem, sőt, hülyeség!
Hacsak nem lehet pontosan kiszámolni a dolgokat. -
Steady74
addikt
válasz
Win7 egy éve megy nálam, egyedül procituning miatt fagyott le párszor, egyébként soha. FRAPS-sal veszek fel vidókat, semmi gond nincs vele, Pinnacle is fut rendesen, meg a sony vegas is.
Teljes, Full HD-ban én sem tudok rögzíteni, kipróbáltam pedig, hogy a Revodrive-ra rögzítem, de nem bírja a rendszer, pedig 300 MB/sec-cel tud írni! Sztem megint túllőttél a célon, nem fullHD, hanem csak half size-ban rögzítesz. Megnézném a konfigod alapján, hogy megy a valós idejű 1920*1080-as rögzítés.
Nagy kérdés, hogy eredeti-e a win7, meg a pinnacle, mert lehet hogy szar vezriót használsz... nálam a win7 eredeti, soni vegas is, és semmi gond nincs. könnyen lehet, hogy hardveres gondod van...
Ez a kényszerítés meg egy nagyf@szság, senki sem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy telepítsd a win7et.
Grid nekem win7 alatt is meg xp alatt is hasonló rendszerességgel szállt el, a kettőnek szerintem semmi köze sem volt az oprendszerhez, amióta lecseréltem a 750es tápomat izmosabbra, megszűntek az ilyen problémák.
-
steve1975
csendes tag
Jön valaki egy kicsit
??
-
Matsushita
tag
válasz
Üdv Sir!
Vártunk vissza tegnap. De hiába...
Írtam neked a "terápiás topikba" a Win7-tel kapcsolatban.
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #22057 üzenetére
Én mennék
-
Syrius XIX
addikt
Remélem azt is olvastad, mert leírtam, h: "Nem fogok semmit a Win7-re (mielőtt nekem esnétek), ...."
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rototti #22054 üzenetére
Nem vonok le semmit! Akkor egyedileg szívok, thx! De ezzel még mindig nincs megoldva semmi!
Pinnacle. Vegyél fel 4-5 versenyt Full HD-ben 100 FPS-re állítva a FRAPS-ot, csakúgy kíváncsiságból! Érdekelne, h mit fog kezdeni konvertálás és vágás nélkül a Pinnacle, a kb. 40-50 GB-t adatmennyiséggel! Köszi előre is!
"Nem azért növekszik a win7 használók száma elég gyorsan, mert szeretik az emberek magukat kínozni, hanem mert tényleg jó op. rendszer."
Ezzel + már csak azért sem akarok vitatkozni, de lehet hogy csak kényszerből állnak át (mert már sok helyen azt használják), többek között én is csak a nyomásnak engedtem, amikor feltettem és elkezdtem használni. Sajnos az XP-t már töröltem a gépről, úgyhogy nincs visszaút (azaz mégiscsak van, mert a dolgok jelen állása szerint, ha a problémák továbbra is fent fognak állni, lehet mégiscsak visszarakom! Másért nem, csak a GRID és a videózás miatt!)
-
Rototti
senior tag
válasz
Syrius XIX #22050 üzenetére
Ezekhez a hibákhoz nincs köze a win7-nek. Pinnacle-t én is használok, hiba nélkül megy. Gridet mint tudod szintén gyakran küldtem, semmi különlegeset nem tapasztaltam.
Az meg hogy két hét után összeomlott a rendszer... Az engedetlen kutyákra szokták mondani, hogy nem a kutya a hibás, hanem a gazdája.Nem azért növekszik a win7 használók száma elég gyorsan, mert szeretik az emberek magukat kínozni, hanem mert tényleg jó op. rendszer.
Nálad jól működött az xp, de a win7 nem... Biztos, hogy van olyan ember, akinél meg ez pont fordítva van. Ezek egyedi esetek, ezekből nem szabad következtetést levonni. -
westcoastog
veterán
Nagyon szoros lesz a mai napom, megpróbálok ideérni mire kezdünk.
-
Syrius XIX
addikt
Tiszteletem sporttársak!
Kb. 1 hónapja használom a Win 7-et (többek unszolásának engedve). +barátkoztunk, elfogadtam, h ez a haladás útja.
A GRID XP alatt simán, szépen futott (előfordultak problémák, de nem napi, max. heti szinten 1*-2*).
Win7 alatt videózni ugyan tudok, csak átalakítani nem (a Pinnacle nem hajlandó +bírkózni az X* 3,9 GB-os .AVI file-okkal. Nem olvassa be, vagy beolvassa, de hibásan). Amivel eddig konvertáltam, az + nem hajlandó átkonvertálni!Nem fogok semmit a Win7-re (mielőtt nekem esnétek), de ezek tények, ez van! Még mindig nem értem, mi a reteknek kellett kukázni az XP-t! Nem hiszem L, h nem lehetett volna tovább fejleszteni a mai kornak +felelő szintre ( vagy itt is az van, h ami működik az már nem is kell?)! Tény, h sok mindenben 1szerűbb és kényelmesebb a Win 7 (nem tagadom), könnyű +szokni. Speciel nekem nagyon hiányzik a régi nézet bal oldala 1 +nyitott mappán belül4 ezt sem értem, mi a francnak erőltetik annyira a jobb gomb használatát! A régi nézet alján ott volt az automatikus betekintés, leggyakoribb mappa és állomány műveletek, stb. Itt + állítsam be külön, ha betekintést akarok, vagy bármit akarok csinálni? Nonszensz! Haladás visszafele, de 1. 000-rel!
11111111.
Ezeket most csak azért írtam le, mert éles rendszernek kb. 2 hete használom a Win 7-et. Napi szinten problémája van a GRID-del (akadozik, lefagy, nem hajlandó kilépni belőle, stb...).
Tegnap sajnos nagyon hamar Ltüntem (elnézést kérek a verseny társaktól!), aminek 1etlen oka volt:
Többen állították, h "használjam nyugodtan a Win 7-et, nem fog összeomlani!" jelentem nekem sikerült 2 hét után összeomlást előidézni, aminek hatására (gondolom én) "Blue Screen", vagyis kék halál képernyővel lépett ki és indította újra magát, ami után ezt írta ki:
A Windows helyreállt egy váratlan leállás után.
A windows képes ellenőrizni, hogy az interneten található-e megoldás a problémára
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 1a
BCP1: 0000000000000403
BCP2: FFFFF68000025A80
BCP3: D0C000017CC80867
BCP4: FFFFF6FC4003A418
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\012311-43711-01.dmp
C:\Users\Syrius\AppData\Local\Temp\WER-57673-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtHalkan +jegyezném, az XP-t több mint 8 évig(!), igen jól olvassátok 8 évig használtam és 1etlen 1* sem találkoztam a híres "Blue Screen"-nel.
A másik oka az volt, h újraindulás után internet kapcsolat sem volt (nem csak nekem), valószínűleg a szolgáltató machinálhatott valamivel, mert csak 20 : 45 körül állt helyre a kapcsolat!
Sry, csak most néztem, h 1 kicsit hosszú lett a HSZ, de úgy érzem, így kerek!
Respect & THX, annak aki ennek ellenére mégis Lolvasta!
-
JJános
addikt
Jelszók kiküldve. aaakost nem találtam. s.o.s.
-
JJános
addikt
aaakost nem találom, nem tudok privibe jelszót küldeni. Jelentkezz privibe, vagy valaki küldje el a jelszót, aki tudja.
-
JJános
addikt
Figyelem! Achtung! Pozor! Psejscsa nema!
Ma PH TocA kulof futam!
Páratlanok: HunMan, Smisa, aaakos, GNKING, zolee76, zolisx4, steve1975, Doomgiver, Perhaps, Katsu. Szeró: ---JJ---
Párosak: Zyllion, -H-U-N-T-E-R, VViktor1, NERIANA, westcoastlog, bence29, Matsushita, HUN-cutka, KissImi. Szeró: Zyllion(Syrius)
Pályák: Nürburgring A, Jarama A, Istanbul A
Kezdés: 18.00
Versenybírák: ---JJ---, és Dzsaver
Mindenki megjelenésére feltétlenül számítok. Gyűjjetek-e wazze, mert szétcsapok közöttetek!
-
Steady74
addikt
válasz
Matsushita #22038 üzenetére
Háj,
inkább kihívásnak vedd, az elmúlt időszakban fejben többször végigmentem az összes pályán (mivel gyakorlatra nem volt lehetőség), szóval nagyon fel vagyok készülve
Hát az államvizsla szar dolog, t@köm ki van már vele, jó lenne túl lenni rajta. Fajtája törzskönyvezett közgazd-ész.
Köszi a drukkot, pénteken találkozunk -
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Ne haragudjatok, hogy csak úgy eltűntem és nem jelentkeztem, de akadt némi családi és munkaügyem. A jó hír viszont az, hogy a holnapi bajnokságon meg tudok jelenni. Bár még mindig keveset ismerek a pályák közül.
De ami késik az nem siet. Úgyhogy holnap találkozunk. Esetleg azt megtudjátok mondani, hogy én páros vagy páratlan szerveren leszek-e?
Üdv: Katsu
-
KissImi
csendes tag
Szia! Szeretnék jelentkezni a bajnokságra!
-
KissImi
csendes tag
Szia! Szeretnék jelentkezni a bajnokságra!
-
Matsushita
tag
válasz
Steady74 #22024 üzenetére
,,Holy chicken mother!" Steady74 a hasgyúróm!
Ezt vegyem fenyegetésnek? Vagy kihívásnak?
Még nem tudom, hogy pénteken mikor leszek on-line... és Grid-közelben.
De ha biztosan jössz én is igyekszem úgy rendezni a dolgaim, hogy tudjak jönni.Államvizsla?
Az milyen kutya?
Akkor egy kalappal és egy nitro-s palackkal én is hozzájárulok.
Drukkolok neked, hogy sikerüljön és könnyedén vedd az akadályt! -
Matsushita
tag
válasz
Syrius XIX #22036 üzenetére
Ez természetes.
Részemről a legkevesebb úgy gondolom...
Köszönöm, hogy megvársz! -
Syrius XIX
addikt
válasz
Matsushita #22035 üzenetére
Ok, +várlak (annyi belefér)!
thx, h legalább vetted a fáradtságot, h írj!
-
Matsushita
tag
válasz
Syrius XIX #22034 üzenetére
Szia szőr!
Jövök mindjárt! 15 perec! (nem perc! perec
)
-
Syrius XIX
addikt
Mi újság van srácok? Nem jön senki, akkor menjek rFactor-ozni?
-
bence29
tag
Szia JJ megkérnélek hogy a bajnokságba vedd fell a kissimit mert szeretne jönni csak még nem regisztrált a forumba elöre is köszönöm szépen szia
-
steve1975
csendes tag
Hahó! Jön valaki
?
-
vittuka
aktív tag
.. semmi!
-
Steady74
addikt
válasz
Matsushita #22022 üzenetére
jövő hét péntekre fókuszálj Pityu, jövök megint!
-
ficsor001
tag
Csináltam serót, ha valaki jön irjon mert leraktam tálcára.
-
ficsor001
tag
Van még sero?
-
Perhaps
csendes tag
válasz
Syrius XIX #22017 üzenetére
na végre sikerült! amióta Patcheltem, mindig bénázik... -.-
-
Matsushita
tag
válasz
dzsavermadar #22013 üzenetére
Megint elérte a kép a célját.
Jövök én is
ni nemsokára.
-
Perhaps
csendes tag
válasz
Syrius XIX #22017 üzenetére
nemtok csatlakozni :S
-
Syrius XIX
addikt
A szeró kész!
-
Perhaps
csendes tag
sziasztok. ma csinál valaki szerót?
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
dzsavermadar #22013 üzenetére
-
kdave9
tag
köszi Fics a mait, leállt a game
ennyi volt mára, jó8 all -
Matsushita
tag
válasz
Syrius XIX #22009 üzenetére
Már jöttem is!
-
Syrius XIX
addikt
Készítettem szerót, mert nem találtam!
Akinek van kedve (és tud), jöjjön
ni!
-
Matsushita
tag
válasz
dzsavermadar #21997 üzenetére
Van egy sanda gyanúm, hogy az eredeti kép ki lett cserélve a kérdőíven.
Mellesleg ekkora hóban/hidegben nagyon fázhat szegényke.
Kérem autóstársaimat szánják meg egy kabáttal vagy akinek kombija van vigye el egy darabon!
Mindezt csupán baleset megelőzési okokból. -
D@ni88
addikt
szerver kész:
Daniel-PH-Team
grid -
Matsushita
tag
válasz
Syrius XIX #22004 üzenetére
- Ranked
- Non Ranked
- Privatein english...
;-)
-
Chrys_
addikt
OK, meglesz. Bár ma nem tudom meddig lesztek, mert elég későn érek haza.
-
Chrys_
addikt
Asszem benézek majd én is egy ilyen PH!-s versenyre. Hol találom a szerveretek? non-ranked?
-
Doomgiver
aktív tag
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
dugojancsi #22000 üzenetére
Légy újra üdvözölve!
Ha esetleg nem követted a történéseket, tájékozódj, mert elég sok minden történt,változott, és történik ezekben a pillanatokban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest