Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
istanbul b mennyivel lassabb, mint normál irányba? 1:12 -nél jobbat nem tudok menni sehogy se, és már nem nagyon van benne, csak 1-2 tized.
zodo, neked most működik a játék?
-
zodo
nagyúr
Ok. Nem azt írtam, hogy fenomenális.
Látom sokaknak nem tetszik a játék, no nem baj.
Lehet nekem se tetszik csak elsőre minden újnak örül az ember.
Adok neki még egy-két alkalmat, hátha.
Persze koránt sem tökéletes, de mostanság ilyen az nfs széria.
Talán, majd 2 év múlva jobb lesz a Grid 2. -
Max_218
tag
válasz
dzsavermadar #20089 üzenetére
Megvan végre, igazad volt ,nemvolt benne semmi különleges. Fear 2.-ből indultam ki ott kaptam hozzá mondom ,ilyen történetmesélő füzetet.
Mostrakom Patcheket szedem + magyarítást,de ezcsak 1.1-hez írja hogy jó ,1.2 + 1.3as patchel nemműködik a magyarítás?
-
Max_218
tag
Holnap megmondom ,meg lővök is képet ha érdekel . Fear 2.-nél volt egy kis igényes füzet leírva az első rész története + a rendes füzet ami alapból járt+ mégegy.
Nemtaláltam semmi használhatót neten,hogy mivel több.De szerintem pályaérdekességek ,autokról valami kis adat.,kisfüzetbe ,vagyis ebben reménykedem
-
Max_218
tag
Sziasztok! Majött meg a játék ,de későn értem haza melóból ,igy ma nemtudtam átvenni ,de holnap este átveszem már . Esetleg estefelé csatlakozhatok valakikhez majd? Eddig a másik verzióval nyomtam(xfire szerint: 92órám van benne)) ,de tervben volt a megvétel ,ésmost jól kiis fogtam az akciót 990huf. A gyémánt kiadás. Nov 30ig. Cdgalaxisnál.
-
Doomgiver
aktív tag
Jó videó
-
kpal
nagyúr
Emeberk sajnos jó ideig nem tudok jönni gurulni mert valami progi bekavart és a Grid-em elszállt
talán jövőhéten újra rakok minden és jövök addig csak a topickot olvasgatom.
-
kdave9
tag
mára ennyi, köszi a mait
meguntam hogy leáll a gém vmi miatt, rendbe teszem a gépet -
zodo
nagyúr
válasz
0414setsuna #20071 üzenetére
Nem ismerem.
Karajev7
Mindig tudtam, hogy király életük van. Nagyon zsír szerkezet.
-
Karajev7
tag
Ezt láttátok már? [Massa&Alonso]
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #20072 üzenetére
Én leszek, bár hulla fáradt vagyok, meg már ittam is egy HP-t meg egy sört
-
Syrius XIX
addikt
17 : 45-től készítek szerót, akinek van kedve (ideje és tud jönni), jöjjön
ni!
x63: Remélem nála is működik a mentesítő
és akkor 1 gonddal kevesebb!
-
zodo
nagyúr
Igen az új nfs hp ami tegnap jelent meg konzolra és pc-re egyaránt.
Hunman
És ő ki?
-
x63
aktív tag
Reszkessetek !!! ismét feltűnt barátom, Bielik.
-
zodo
nagyúr
Ajánlani tudom mindenkinek a kipróbálását (már aki teheti), mert (ha minden jól megy) a mi szeretett játékunk folytatása (első benyomásaim alapján) igencsak jó kezekben került a Criterion Games jóvoltából.
Ez mááá nagyon hiányzott => Bivaly gép => nagyívű kanyar => kocsi fara driftel és akkor rátolod a nitrót => ,hogy visítson.
-
smisa
őstag
csináltam coll off servert
-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #20050 üzenetére
Sajna ma nem jövők, az ez évi utolsó ígéretesnek tűnő (mai megjelenésű) játékot tesztelem.
-
drr
őstag
Gyertek, csak ketten vagyunk!
-
Syrius XIX
addikt
A szeró kész, gyertek!
-
Ice!?
őstag
válasz
Syrius XIX #20048 üzenetére
milyen neted van?
többieknek: gyertek csak. : )
-
Ice!?
őstag
hi.
egy kis game? : )
nekem sajnos kevés a netem ahhoz, hogy szerver legyek.dzsaver: fura látni magam kívülről is.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N #20043 üzenetére
Sajnos a videón nem látszik annyira, hogy össze-vissza járkáltak az első kerekeid.
Arra lettem figyelmes.
Viszont amikor eléd álltam, akkor neked az én autómat kellett volna megcéloznod, és közel jönni. Te könnyebben rám tudsz állni, mint én előröl.
Arról nem is beszélve, hogy hátranézve nehezebb manőverezni, de majd gyakorlom.
Te meg jó fiúhoz méltóan, állandóan kikerültél. NP, azért grat. -
válasz
dzsavermadar #20042 üzenetére
Most már értem miért akartál levideózni tegnap.
De az a furcsa, hogy nálam semmi törés nem látszott a gépen, csak egy kicsit be volt nyomódva az orra, még talán a légellenállást se változtatta meg, alig látszott.
Viszont komolyan néz ki azután, hogy falbavágtam 230-cal...
-
Syrius XIX
addikt
Ez beragadt! Na 11111111, a lényeg hogy ott van!
-
Syrius XIX
addikt
TO CA Coll: OFF 3. futam, 1. menet!
(L:/dl/upc/2010-11/16/219596_x8btzjsnjskgxgtp_colloff3_1.thumb.jpg)[link](/L)
-
Syrius XIX
addikt
TO CA Coll: OFF 3. futam, 1. menet!
(L:/dl/upc/2010-11/16/219596_x8btzjsnjskgxgtp_colloff3_1.jpg)
(/L)
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #20033 üzenetére
1. Igen.
2. Ja, ok!
-
válasz
Syrius XIX #20031 üzenetére
Aztért írja ezt, mert nem szabályosan állt le valamiért miután te a kilépésre nyomtál.
Amúgy nekem az új hobbija simán csak annyi, hogy exitre nyomok, és úgy ahogy van, megfagy az egész, csak feladatkezelőből tudomk kilőni...
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #20032 üzenetére
Tán szabadnapos vagy?
Igen köszönöm, tudom, hogy a Pinnacle-ben is lehet, de ha a felvételnél be tudom lőni a szintjét, akkor utána nem kell minden egyes esetben állítgatni, és úgysem találnám el mindig ugyanazt a szintet valószínű. -
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #20017 üzenetére
Hy Dzsav!
Ne a felvételi hangerőt vedd lejjebb, hanem a Pinnacle-ben vedd lejjebb az audio sáv hangszintjét!Ha kérdésed van, szólj!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
0414setsuna #20012 üzenetére
Ne aggódj, nem vagy vele egyedül, csak annyi a változás, h kb. 3 hete játék közben nem csinálja! De amikor rendesen kilépek a játékból, miután bezárta a program magát ez jelenik meg:
Számomra rejtély, hogy miért csinálja ezt!
Közli velem, hogy a GRID leállt? LoL! Tudom, hiszen én állítottam le, "KILÉPTEM" belőle!
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Mostanában akármikor akarnék csatlakozni pH! szerverhez mindig kidob 'Unable to connect' hibaüzenettel.
Nem tudom ez amiatt van-e hogy bajnokság van, vagy megváltozott a jelszó? Esetleg más lehet a probléma?
-
kpal
nagyúr
Van itt valaki ?
gurulok pár kört.
-
N.E.R.O.
tag
Valaki nem tudja, mi lehet az oka annak, ha elkezdek nézni egy hosszabb videót a youtube-on, (mint pl a Napi Krónika, de mással is) megy egy darabig, majd leáll. Ledermed. Nem pause. Pedig be is tölti szépen végig a videót, meg minden. SD-ben, HF-ben is. És csak a YT, más videómegosztó nem. Eddig minden jó volt az utóbbi pár napban csinálja. Ha le akarom tölteni akkor az is olyan lesz. Többszöri próbálozásra mindig máshol. Néha sikerül végig is nézni.
Win7 64bit Eng, Radeon 4850, 10.10 Catalyst + CCC, legfissebb Firefox, Java, Flashplayer.Valami ötlet?
Üdv:
-
x63
aktív tag
Ma meglepő dolgot tapasztaltam a csodálatos Catalyst -al kapcsolatban.
Én úgy szoktam telepíteni az Ati drivert, hogy letöltöm csak a drivert, azt kicsomagolom egy mappába majd a win7 -nek megmutatom, hogy innen keressen drivert, semmi CCC nem kell.
Ma - mivel a 10.10 -es driver jól sikerült - gondoltam kipróbálom az új CCC -t, és letöltöttem majd futtatam a 10.10 -es Control Centeres telepítőt.
MInden rendben feltelepült gond nélkül, elkezdtem a Griddel rankeden játszani, ha hiszitek ha nem 90-100 -ról visszaesett 60-80 -ra az fps.
Jódarabig játszottam, tesztelés miatt, utána rendszervisszaállítással visszatértem az előző állapothoz, és ismét 100 körül volt az fps.Ha kimondottan nincs szükségetek a Catalyst Control Centerre próbáljátok meg nélküle, hátha nálatok is hoz valamit a konyhára, a mellőzése.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
dugojancsi #20015 üzenetére
THX!
Idáig nem foglalkoztam vele, eszembe sem jutott.
Én is lehalkítottam a csuszkával, ha megnéztem.
De most, hogy mondod, igazad van, lejjebb veszem a felvételi hangerőt.
Középállásban volt eddig.Zodo
Ezt a versenyt nagyon élveztem, tényleg ropogós volt.
Akartam is újra kérni, de már nem volt időm rá, mert kivégeztettem.
Mire visszaértem, már messze jártatok. -
dugojancsi
tag
válasz
dzsavermadar #20005 üzenetére
én is bírom a krónikáidat, csak majd megsüketülök
mindig le kell vennem a hangerőt mikor a videóidat nézem
nem lehet az audio beállításaiddal vmit kezdeni?
vagy csak nálam fülsüketítőek a videóid? -
Ted-Mosby
senior tag
akinek kérdése van esetleg privátban keressen meg
-
Baluuuka
tag
válasz
dzsavermadar #20005 üzenetére
Bírom a krónikáidat!
Csak így tovább!
-
0414setsuna
tag
GRID.exe leállt -.- Mind1 már úgyis menni akartam. Kösz a futamokat, kár hogy ma nem tudtam magam odatenni 100%-osan
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #20008 üzenetére
Na most nem jól mondtam. Szal képet, videót lehet vele. Az fps-t nem írja ki.
12.62 a rekordom most. Tesztpályán.
-
dzsavermadar
senior tag
Na, újraindítom a gépet, és keresek szerót.
Ha nincs, felidegesítem a "mesterséges intelligenciát". -
Syrius XIX
addikt
1. Igen (mert nálam így fut simán, a játék is és a videó is. Ha leveszem 60-ra, akkor akad a videó is és a játék is
)
2. Igen, eddig a 15 perces volt kb. 400 MB.
3. Lehet, ezt nem vitatom (nem is próbáltam), de akkor nem tudom effektezni és +jegyzést fűzni hozzá (ahol kell).
-
zodo
nagyúr
Az csalás volt.
Dzsaver
Köszi, de ez nem az én érdemem, mindenkié aki valaha itt járt!
Sok nagy(obbnak vélt) játék topikot megelőzünk ebben a tekintetben.Nem tudom, mi lesz a videóimmal, de talán maradok a legelső verziónál azaz eredeti fraps avi half size / 60 fps konvertálom, majd mp4-be és fel yt-ra.
Persze, nem minden futamot csak egy pár arra méltót.
Többit, meghagyom neked.Azért előtte még kipróbálom steady és zyl féle opciókat is.
Kár érte, gondoltam hátha segít ez a beállítás.
-
Ice!?
őstag
nha gyertek. jj csinált szervert. ketten vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mobil flották
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!