Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
GameRangerben készítettem szerót, akinek van kedve, jöjjön
ni!
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #26097 üzenetére
Kösz szépen a mait!
Rövid volt, de jó volt -
Syrius XIX
addikt
GameRangerben van szeró, akinek van kedve, jöjjön
ni!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler #26095 üzenetére
Akkor ne kötekedj, hanem gyere
ni!
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX #26094 üzenetére
de de mikor gyorsabban mentél mindenkinél, ezt pl zoli is tanúsíthatja. de nem kötekedni akarok
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler #26093 üzenetére
Soha nem volt cheat-M!
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX #26092 üzenetére
Azért te is jöttél már fel cheat-es profillal 1 szót nem szoltunk, és csalokkal csak csalással lehet fel venni a versenyt. ő meg véletlenül azt a profilt töltötte be a leírtak alapján.De mért is csalna nem elöször gurul veletek/velem soha nem csalt. De ha így gondolod akkor legyen
ezzel nem védeni akarok senkit, ez az igazság
-
Syrius XIX
addikt
Ezt is + azt is +értem, de legalább a saját szerómon ne kelljen már a cheatereket LviselnM!
Tudom, h van valamilyen cheat, melynek segítségével bárhol lehet bármilyen autóvalni, viszont annyira nem érdekel, h bele is ássam magam a témába, mert semmi értelme!
Visszavettelek, de már nem jöttél vissza!
Tényleg az utolsó ilyen eset volt! Még 1 ilyen és a kitiltás nem csak átmeneti lesz!
NgM nem érdekel ki, mit csinál máshol! Nálam ez nem +Ngedett, és semmilyen formában nem vagyok hajlandó sem Ltűrni, sem Lviselni! Lehet, h ez egoista kijelentés, de mindig büszke voltam arra, h nálam tiszta játék van! Ne rontsuk már ezt le pls!!!
Remélem ezt + ti értitek +!
-
drr
őstag
válasz
penge edy #26090 üzenetére
Magyarra fordítva:
az Edinek volt egy profilmentése, amiben kipróbálta, hogy a csíterek hogyan tudnak oda nem illő kocsikkal gurulni egy adott versenyen. Mivel tegnap először kormánnyal bénázott, nem vette észre, hogy melyik profilt töltötte be lányos zavarában és ... A többi meg már ismerős
-
penge edy
tag
Sziasztok ! zil kolléga eléggé meggondolatlan voltál tegnap ,vagy inkább elhamarkodottan döntöttél mikor ki***tál a szeróról.Nem is hagytad hogy elmondjam mi ,merre hogyan történt,de valami aztsugta akkor nem is nagyon érdekelt.De semmi gond én megértelek ,nap mint nap elhuzódik az mire normálisan tudunk kicsit gurizni,viszont figyelembe vehetted volna azt hogy napok óta a tegnapi volt az első sikeres csatlakozás.
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #26086 üzenetére
Óvatosan fordítva a kormányt nem történt 1 darabig semmi, aztán 1* csak hírtelen (mintha rántottam volna rajta 1-et) teljes erőből fordult. Valahogy olyan mintha hiányozna a kerék folyamatos és egyenletes fordításának lehetősége.
Ugyanez van nekem a kontrollerrel...
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Baluuuka205 #26083 üzenetére
Szia!
Ilyenem van - Megjegyzem tök ingyen kaptam az egyik kedves sporttárstól, még a postaköltséget sem hagyta kifizetni több*i próbálkozás ellenére sem! -:
Sajnos több*i próbálkozás ellenére sem sikerült úgy beállítani, h tudjak menni vele - biztos én vagyok a béna, nem tagadom -.
Türelmesen álltam hozzá, hosszú időn át próbálkoztam vele - idestova 1 éve van nálam -, mert a kormányos kollégák előre szóltak, h nem 1szerű és sok türelem kell hozzá!
Vadi új nem volt használva, amikor +kaptam. Mindenféle beállítások ellenére 2 jelenséget tapasztaltam:
1.: Óvatosan fordítva a kormányt nem történt 1 darabig semmi, aztán 1* csak hírtelen (mintha rántottam volna rajta 1-et) teljes erőből fordult. Valahogy olyan mintha hiányozna a kerék folyamatos és egyenletes fordításának lehetősége.
2.: Ha határozottan tekertem rajta 1-et, akkor + egyértelműen túlfordult, ami persze én is tudom teljesen természetes!
1 bizonyos idő Ltelte után - kb. 2-3 hónapon keresztül majdnem napi szinten rááldoztam 1-2 órát - lemondtam róla és abbahagytam a kísérletezést.
-
Rony94
csendes tag
válasz
dzsavermadar #26084 üzenetére
Ez nem Markus "Notch" Persson? Már csak a kalap miatt is hasonlít erre az emberre!
-
Baluuuka205
csendes tag
Sziasztok!Baluuuka vagyok.Hátha vkinek még mond vmit a nevem
.Megválnék teljesen hibátlan Logitech MOMO force feedback kormányomtól dobozával együtt.Veszprémben van.Posta előreutalás után megoldható.Ajánlatokat ide kérném:baluuuka83@freemail.hu!!!!!!!!!!!
Leszögezném nem azért eladó,mert szar stb....csupán bő fél éve nem használtam egy percet sem.....Karcmentes állapotban van és műszakilag is,mintha új lenne...Jó gurit!Viszlát! -
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #26080 üzenetére
Én hamarosan leszek
-
Syrius XIX
addikt
Most valahol, valaki?
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #26078 üzenetére
"lájk"
-
Syrius XIX
addikt
Érdekes!
Ez is azok közé a dolgok közé tartozik (úgy látszik), amit nem értek!
Az én gépemről nem engedi a feltöltést a YouTube, de a gyerek gépére átvittem a filmet TeamViewer-N keresztül, ott bejelentkeztem a YT-ra és minnyá kész a film!
-
Syrius XIX
addikt
GameRanger-ben készítem a szerót és ott várok 1 darabig (mondjuk 18 : 00-ig)! Akinek van kedve, jöjjön
ni!
- ha 18 : 00-ig senki nem jön, akkor LmentM kóborolni!
-
Sziasztok!
Lesz ma valami gurulás mondjuk 4 körül?
-
válasz
Syrius XIX #26068 üzenetére
Melyik az a pálya, ahol Lacettivel és Dallarával is lehet menni egyszerre??????
-
Rony94
csendes tag
Ma ne nagyon számítsatok rám! Ez köszönhető a sorsnak ami egyenlő a kibaszással!
-
Syrius XIX
addikt
106 GB lett a mai termés, Thx all!
-
Syrius XIX
addikt
A szeró nyitva, jelenleg 2-N vagyunk, akinek van kedve
ni, jöjjön
!
-
bence29
tag
azaz én csináltam de gyerre syr és csinálj te
-
bence29
tag
asaziasztok szeró kész tigene
-
Rony94
csendes tag
Mit hoztam én össze!!!
Videó -
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
Max. 5 percet várok még (19 :22-ig) és ha addig senki, akkor megyek kóborolni!
-
Syrius XIX
addikt
GameRanger-ben a szoba kész, flashkaval 2-N vagyunk!
X-Fire benyomva, indulás: 19 : 10-kor!
-
bence29
tag
ok figyelem
-
Syrius XIX
addikt
Ebben biztos vagyok, de nagyon jól tudod, h valamilyen oknál fogva (fogalmam sincs miért csinálja), ha leteszem tálcára a GRID-et, rögtön bezárja! És ez azért kényelmetlen (nem is kicsit), főleg ha én vagyok a szeró!
Szerinted a kedves versenyzőtársak meddig jönnének a szerómra, ha ez rendszeresen előfordulna?
Sajnos csak most sikerült gép elé keverednem (azon kívül, h feltoltam a 12.-ei
ás videóját YT-ra)
Pár percen belül készítek szerót GR-ben!
-
dzsavermadar
senior tag
Valami baj van velem, de valószínűleg hamar elmúlik.
Akartam ma Gridezni, és nem vitt rá a lélek.
Azt hiszem, kicsit beleuntam, ebbe a szeró körüli keresgélésbe, meg toborzásba.
Néhány napot kihagyok, és meg fogok gyógyulni, ígérem.
Nem a játékot unom, hangsúlyozom, csak elfáradtam egy kicsit abban, hogy fél 6 tól ráérnék, és 1- másfél óra, mire összejön a guri, mire megindulna, meg be kell fejezzem.
Legalábbis így volt az utolsó néhány alkalommal.
Pár nap, és újra jelentkezem gurulásra.
Itt a PH-n maradok persze. -
bence29
tag
Sziasztok van szeró????
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #26045 üzenetére
Utána + akkor van (marad) bekapcsolva max., ha Lfelejtem kinyomni!
Na ez a gond!!! Mert ha be lenne lőve, akkor tudatni tudnám veled, vagy bárki mással, hogy baj van...
-
Syrius XIX
addikt
Zole drága barátom!
Akkor dugjátok össze a fejeteket Edy-vel, mert csak nektek vannak hasonló problémái, hátha a +oldás is közös, vagy hasonló lesz!!!Nem mellesleg 1 ideje már az X-et is benyomom rendszeresen, min. addig, amíg ki nem alakul legalább 1 4-S kezdőcsapat. Utána + akkor van (marad) bekapcsolva max., ha Lfelejtem kinyomni!
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #26041 üzenetére
Betonbiztos pingekkel és stabil kapcsolattal sem tudok kapcsolódni hozzátok többszöri restrat után sem. Természetesen kommunikálni nem tudok senkivel, mert az X az luxus
-
Rony94
csendes tag
Na a mai
jó volt! Én mentem. Holnap suli!
Jó éjszakát mindenkinek!
-
bigyo108
aktív tag
válasz
Syrius XIX #26035 üzenetére
Üdv!
Nemrég szereztem be a game-t , multi milyen ?
Játszik valaki most ? -
Syrius XIX
addikt
GameRangerben készítettem szerót, akinek van kedve jöjjön
ni!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #26031 üzenetére
Dzsav, Rony már tudja, tegnap óta túl vagyunk rajta!
-
penge edy
tag
sziasztok!!! tegnap nagyon kevesen voltunk ,de ma ugynéz ki még kevesebben leszünk
egyelöre bence és én ,de ha ijen kevesen leszünk akkor szerintem megyünk tunnglére ,én bencével nem maradok eggyütt 2 esben ,mert szarrá ver
-
Rony94
csendes tag
Nincs kedve valakinek gurulni? Vagy mikor szoktatok?
OFF:
http://youtu.be/8OLJL3Jzlbw -
Rototti
senior tag
válasz
dzsavermadar #26022 üzenetére
Parancsolj, a tüsszentős néni:[link]
-
intercooler
őstag
válasz
dzsavermadar #26018 üzenetére
Kár érte
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #26021 üzenetére
Nem az én feltöltésem volt, és onnan tűnt el. Nem tudom még egyszer.
Csak ezt a kis állóképet sikerült összekaparnom. -
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #26018 üzenetére
Tedd fel még1*!
-
Syrius XIX
addikt
-
Rony94
csendes tag
válasz
dzsavermadar #26017 üzenetére
Így van! Ez a netes dolog még mindig jelen van (szar fos T-Home net -.-).
-
dzsavermadar
senior tag
(#26012) Rony94
Hogyne emlékeznénk.
Mostanában is, ha akármikor bekapcsolom az X-fire-t, látlak.
Egyszer -egyszer be is köszöntem volna, de mindig "siettem" valakihez az X-en, és csak tologattam az üdvözlést. Bocsánat.
Úgy tudom, hogy rossz volt a neted, és állandóan kivágott a szeró régebben.
Szívesen látunk, gyere bátran gurulni újra. -
bence29
tag
Sziasztok szero nyitva syrius mindenki jöjön
-
válasz
Syrius XIX #26010 üzenetére
Bakker a SPA az nagyon érdekelt volna, de úgy látom lecsúsztam róla
(#26012) Rony94: mintha rémlene valami
-
Rony94
csendes tag
Na jó napot kívánok mindenkinek!
Van rá egy csöppnyi esély arra hogy valaki emlékszik még rám?
-
Syrius XIX
addikt
Műsorfüzet
17 : 30: Le Mans: Circuit de la Sarthe in 48 minute.
Csatlakozás 17 : 28-tól GameRanger-ben. Nyílt szeró!
Amennyiben sokan lennénk magyarok (és valaki nem fér be, az írjon ide a PH-ra, mert 17 : 29-kor visszanézek ide, van-e üzi), akkor zárom a szerót!18 : 30: Euro Touring: SPA Francorchamps on 20 laps.
Csatlakozás 18 : 28-tól GameRanger-ben. Nyílt szeró!
Amennyiben sokan lennénk magyarok (és valaki nem fér be, az írjon ide a PH-ra, mert 18 : 29-kor visszanézek ide, van-e üzi), akkor zárom a szerót!Vigyázat!!! Mind a két menetben törés és ütközés lesz!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar #26007 üzenetére
Tálcán voltam, akikor mindenki SHIFT-et nyomott.
Akkor jöttem, amikor már a rajt rácson álltunk. Ilyenkor fordul ez elő.
-
intercooler
őstag
válasz
dzsavermadar #26004 üzenetére
Mi ez a mutáns
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX #26006 üzenetére
Honnan vettétek az egyik futamon azt a sok "gyászoló" autót?"kőcsönbe vót?
-
bence29
tag
Sziasztok server nyitva gamerangeren név:syrius
-
törölt tag
nekem 8 körül lenne jó!
-
Most valaki gurulni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest