Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-STIKE-
csendes tag
Sziasztok. Én jövök holnap 18.00-kor!
-
Jamby18
senior tag
Hát ez a ranked
Elég sok a cheater kiesik a pályáról és bedobja elém az autóját,megelőzőm bedobja elém az autóját. 2autó közrefog 2oldalról és rámhúzzák az autójukat,mintha megbeszélték volna.... ehelyett a privát 1élmény.. csak már vagy 1hete senki nincs aki jáccana.
-
LA_COSTE
senior tag
Private session!
20:15-től 20:30-ig várok.
Név: Nathan-Scott-23
Pass: grid -
pcguru1
őstag
válasz
Gabi850819 #6892 üzenetére
Én is azt várom,de ugy néz ki hogy ma nem lesz szeró
-
Gabi850819
csendes tag
Hali.
Én jövök GRID-ezni, írjátok meg hogy mi lesz a szerver neve!!!
Üdv, GNKING
-
pcguru1
őstag
Nem sok jelentkezö van,lehet hogy nem lesz ma szeró
-
pcguru1
őstag
Esetleg csinál ma valaki szerót,19:00-körül már ráérek
-
macy
addikt
Srácok, ha már ennyire verseny lázban égtek, nem érdekel benneteket a GTR Evolution Gold Edition akciósan? 8700 helyett 4000 HUF, fél éves SIMCO tagsággal együtt.
-
csuccso
tag
válasz
Bitang 113 #6881 üzenetére
Most csinálunk johnnyval szerót!Gyertek!!
-
Bitang 113
csendes tag
Lesz ma szeró?Kilenc órától ráérek.A múltkori kérdésre kösz a válaszokat!!!!!
-
fireproof
őstag
Nem akar valaki tolni egy kisit?
-
Jamby18
senior tag
válasz
helloszia #6875 üzenetére
Jajj, ettől ne félj nem mindenki vérprofi mint ahogy én sem.
Jó persze vannak akik mindig elsők. A wifidet nem értem, én mobilnetröl nyomom ami ugye nem valami jó, főleg multihoz, 130as a pingem ált,de még így is élvezhető, rankeden elég sokan villognak,meg dobálja az autót előttem. Én szerintem nem laggolok,bár persze én honnan tudnám
Gyere nyugodtan 1szer kipróbálhatod magad. -
pcguru1
őstag
Csinál ma valaki szerót,ha nem akkor majd holnap is benézek
-
pcguru1
őstag
Este lesz szeró benéznék,kicserélték a modemet hátha mostmár nem szakad meg 1 perc után
-
Jamby18
senior tag
Jó volt ez a rangsorolt verseny HunMan-al, tegnap kezdtem és már középhaladó vagyok.
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Engem a grafikája vonzott elsősorban a játéknak, ezért megvettem. Hát ebben semmi csalódás nincs, tényleg nagyon szép a kivitelezése. A játékélmény számomra már nem túl megnyerő, szimulátorokhoz vagyok szokva, ennek pedig semmi köze hozzá. Körülbelül az első colin-rally khoz lehet az irányítást hasonlítani, de néha azért el lehet vele szórakozni.
-
Jamby18
senior tag
muxi-muxi,helloszia akkor itt az ideje,hogy betársuljatok hozzánk ha van szeró...
-
helloszia
csendes tag
Sziasztok!
El vagyok ájulva, ettől a GRID-től. Nemrég szereztem meg, azóta nem nagyon állok fel a számítógép elöl.
A grafika valami varázslatos, játszhatóság is remek. Izgalmas és nem könnyű futamok várnak arra aki kipróbálja. Szerintem mindenképp érdemes!!
40 féle autó több féle kategóriából
-
muxi-muxi
senior tag
Most végeztem a játékkal. Tavaly elkezdtem, de félretettem. Most elővettem, és nem bántam meg. Azért hagytam abba, mert túl nehéz volt. Így hát visszavettem a nagy arcomból, és a hagytam minden fokozatot alapon.
Ez egy nagyon jó játék. Ilyen grafikát még semelyik játékban sem láttam, és nagyon jól van optimalizálva is. Talán kicsit túlszaturált a kép, de ennyi legyen az összes baja. Kevés hibát találni benne. Végre egy játék, amiben a környezet is szép. (Gondolok itt mondjuk a nürbugringi körlelátóra pölö.) Jól eltalálták az összhangot az arcade és a szimuláció közt (mondjuk valamelyik oldal biztos megkövez ezért...)
Nagyon jó játék.
-
-STIKE-
csendes tag
nem jött senki, akkor megyek játszom a sok idiótával!
-
-STIKE-
csendes tag
nem jön senki ?
-
-STIKE-
csendes tag
mi lesz fiúk ?
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Raktam Win7-et, XP-t 9.6-os, 9.4-es drivert, de a GRID úgy fut mint ha folyamatosan laggolna. Már állítottam a grafikán, de biztos nem az a baja, hogy kevés neki a vas.
Mi lehet a baj?
Már nagyon idegesítő. -
-STIKE-
csendes tag
Sziasztok. Csinál ma valaki szervert ?
-
Almacsavo
tag
Sziasztok!
Verseny? Valaki?
-
v!ct0y
veterán
válasz
Bitang 113 #6842 üzenetére
Lehet, hogy kalibrálni kell ha egyetalán lehet olyat csinálni a átékban vagy a winfosban
De sztem csak keveset játszol vele és feladod -
fireproof
őstag
válasz
Bitang 113 #6842 üzenetére
szerintem egy kormányt nem lehet túl sok féle képen beállítani
-
Bitang 113
csendes tag
Hali tud valaki segíteni? Billentyűzettel nyomom van egy Logitech MOMO Racing kormányom de akár hányszor összerakom nem tudom megszokni! TI milyen beállításokat használtok?Előre is köszi!!!!
-
v!ct0y
veterán
Aki tervezi az eredeti játék megvételét az most a stemen akciósan megteheti
9,99€- ért -
macy
addikt
De jó, rászánom magam, hogy megyek én is erre beszarik a daemon. Bár lehet, hogy az egész win7.
-
csuccso
tag
van szeró!
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
emberek, küldjétek már azokat a képeket
-
Enton
addikt
Éppenséggel ki lehet kapcsolni a füstött.
Jah játszhatnánk.
De ha nem indít senki akkor indítok én egyet. -
fireproof
őstag
Csináljon már valaki szerót
-
CarrGomm
aktív tag
A füstöt ki lehet kapcsolni beállításokban? Úgy rémlik, mintha régebben láttam volna ilyen beállítást, de most nem találom sehol.
-
pcguru1
őstag
Miért nem látom
-
fireproof
őstag
Bocs de csak fél 6 kor tudok felmenni legkorábban de fél 6 kor mehetünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync