Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw85
csendes tag
válasz
Tigerclaw85 #18099 üzenetére
kormányokról, és beállításokról bővebben lent olvashatsz
ja igen, el is felejtettem! nem jól firkáltam a képedhez mert hogy az még a Most Wantedes beállítások
na mind1Szal a kormányelfordulást érdemes kihasználni, ha már nagyobbat tud fordulni mint 270 fok
-
Atla
senior tag
Sziasztok!
Megjött a DFGT-m!
Fél óra játék után kicsit elment a kedvem tőle,ezért is szeretnék segítséget kérni töletek
beállítások terén!
Itt vannak a képek amikhez kellene a vélemény ill. help!
A game profilt EZ alapján állitottam be! Köszi előre is! -
zolisx4
őstag
zodo
Igen nagyon jó voltigaz én nem sok vizet zavartam de jó volt
Most szerót nem találni
-
zodo
nagyúr
Köszi a ma esti játékot.
Nekem tetszett.
JoolsNOS
Én passzolom, nem is manual váltóval megyek ill. még ilyet nem is hallottam.
Max. a kormányos topikot tudom, javasolni.Guru
Nekem néha igen sutának tűnik az autók mozgása.
zolisx4
Hát, ha mindenki kilépett akkor nincs privát szeró amire be tudsz lépni.
Rangsorolt versenyekre tudsz menni, oda nem kell jelszó csak bemész amelyik tetszik. -
GuruZone
őstag
-
--Lorant--
aktív tag
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
VAn egy momo kormányom, és az a probléma, hogy amikor elindítom a játékot, csak 1es sebességben jó a gázadás, amint feljebb váltok a gáz nem reagál. Volt már hasonló probléma itt ,de azok a tanácsok (új driver, újratelepítés) nem segítettek. Win7 32 bit van fenn és a legújabb hozzávaló momo driver. Régebbi driverral meg még így se működött. Egyéb ötlet?
köszi -
Steady74
addikt
Van valaki valamerre?
-
master90
aktív tag
válasz
--Lorant-- #18085 üzenetére
Köszike az informáciot
-
x63
aktív tag
Most mi van ? Nem tudok visszamenni.
-
master90
aktív tag
sziasztok
hogy lehet ezel a játékkal online jácani még a játék hoz kel valami program lesz valaki olyan kedves és felvilágosít engem -
zolisx4
őstag
Sziasztok
Csinál valaki szerót -
Motaba78
addikt
sziasztok
lesz egy kis gurulás ma ?
csatlakoznék, itt van haver és szeretné látni a mestereket vezetés közben.irjatok ha lesz valami.
-
válasz
dzsavermadar #18058 üzenetére
Zsír, végre sikerült, erre letiltotta a hangot, szerzői jogokra hivatkozva
(Ecko Complex LLC , WMG rendelkezik velük aszondja') Ti hogy raktatok alá hangot, hogy nem tiltotta le?
Azthiszem megmarad magamnak -
Syrius XIX
addikt
Próbálj meg visszajönni Zsombi!
-
zsomboor
tag
Én meg ki vagyok dobva úgyhogy restart és jövök vissza(remélem)
-
zsomboor
tag
válasz
motormouse #18072 üzenetére
Jó majd megpróbálom legközelebb
-
válasz
motormouse #18068 üzenetére
Tudok szeró lenni, csak nem szeretek
De akkor csinálok. Pedig mér a gépet is restartoltam, de semmi
Kész a szeró
-
válasz
motormouse #18064 üzenetére
Jönnék, de nem enged be Hozzád
-
G.---
csendes tag
Sziasztok!
OFF leszek! Előre is bocs! Ha valaki tud, világosítson fel legyen kedves hogy lehet megnézni egy használt játék volt-e neten aktiválva? Race07 című stuffról van szó, szeretném megvenni a multi miatt, de mivel steames játékról van szó, szeretném elkerülni hogy beopjam, mert a steam accountját nem hiszem hogy mellékelné hozzá az eladó. Valaki mondja meg a tutit, hálás lennék!
-
zsomboor
tag
válasz
motormouse #18064 üzenetére
Ok max átadod másnak ha jön valaki.
-
zsomboor
tag
válasz
motormouse #18062 üzenetére
Jó akkor csinálj egyet te az előző hozzászólásomban feltüntetett ok miatt
-
zodo
nagyúr
válasz
Rototti #18050 üzenetére
Nem vagyok oda az F1-es játékokért, de tényleg forcsálom, hogy ennyi idő után előkerülhet egy jónak ígérkező kiadás és még nincs topikja.
Van, hogy fél évvel a megjelenés előtt már meg van nyitva a leendő játék topikja, na mindegy.
Csak azért kerestem, mert zavartalak volna oda át titeket.
Amúgy a GamePod oldalán kellene lennie a topiknak, mert az a játékosztály, ITCafe az IT-s híreké, stb.
Azért a multis, rész engem is érdekel!
Remélem nem igaz amit tőled olvastam ezen részéről a játéknak. -
zsomboor
tag
Amúgy ha valaki jönne
-ni akkor csináljon szerót mert ha én csinálok mindenkit kidobál.
-
Csináltam egy kisebb szösszenetet videó formájában én is a tegnapról, de az a hülye youtube nem akarja a tutit.. Mire nagynehezen végre felment volna, kiírja, hogy hiba, és megszakad
-
Rototti
senior tag
válasz
dugojancsi #18051 üzenetére
Ehhh b+. Rákerestem f1-el, f1 codemasters-sel, nem jött ki semmi... Jahogy kiírják, hogy formula one
Nem az a hivatalos neve kéremszépen
RollyDy: Ezt is szívesen kipróbálnám, de 15 euroért csak 1 pályát adnak egyelőre, na meg csak ferkával lehet menni. Annyi a jó benne, hogy ez színtiszta szimulátor: Ferrari Virtual Academy 2010
Steady76: Ja, de azért jó lenne vmi bünti, mert még Gridben elviselhetőek a kisebb ütközések, de egy F1-es gémnél, már nem annyira jó.
-
dugojancsi
tag
válasz
Rolly Dy07 #18049 üzenetére
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #18049 üzenetére
Nemár, hogy itcafe-ról fórumozol. Prohardverről kéne...
Nem tom, én is kerestem PH-n a fórumot és eléggé meglepődtem, hogy nincs... Két hét múva itt a gém... Más játéknak már a bejelentéstől van fóruma.
Amúgy prohardveren ott van az új fórumtéma nyitása, itcafén nem tom hol van. Ha bemész a PC játékokba, akkor jelenik meg a lehetőség. -
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #18046 üzenetére
"completing a lap without incident..." Ja hogy ez csak azt akarja mondani, hogy az plusz pontot ér, ha nincs incidens és az első 10 mindenképpen megkapja a pontokat. Korábban csak átfutottam a szöveget.
De ha ugyanúgy kiintik a embereket, már akkor is jó. Bár nem valószínű.
-
válasz
Steady74 #18046 üzenetére
Akkor lehet, hogy lesz*rom az egészet és felrakom végre a dobozos DIRT 2-met, angol profillal...
Hónapok óta arra várok, hogy legyen rendes LIVE szolgáltatás, és ne kelljen "hazudozni"...
De szerintem az Xbox-ra és PC-re ugyanaz a technikai háttér kell LIVE szinten, ezért gondolom, hogy elérhető lesz itthon is a szolgáltatás. Vagy X-Boxra már működik?
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #18045 üzenetére
Jim: ez szerintem csak az X-box- ra igaz.
Rototti: Hol láttad ezt? A pontozásról annyit olvastam, hogy ha nem érsz célba (DNF), vagy ha összetöröd az autód, akkor hiába kapsz helyezést, nem kapsz pontot érte. GRID-ben ez nem így van, akkor is kapsz pontot, ha DNF-fel ér véget a verseny.
-
Rototti
senior tag
Na most már off-ban nyomom, mert ez mégis egy Grid fórum.
Mostanség láttam olyan vidiket, ahol egy kisebb koccért kiintették a tagot áthajtásosra... Ez így rendben is van, ámbátor azt írja a manual, hogy a multiban csak az kap pontot aki nem okoz balesetet. Ez viszont azt jelenti, hogy nagyon óvatosan kell majd vezetni, ami persze nem baj, sőt... lehet, hogy javulni fog a "ranked" a grides állapotokhoz képest.
Jim74: Ez jó hír, bár úgy látom, hogy még mindig nincs.
-
Rolly Dy07
senior tag
Rototti, Steady74 nagyon sokat segítettetek!
Asszem úgy csinálom, hogy elkezdem kímélni a motorokat, majd ha már tudom hogy kibírja maxon is a versenyt, akkor ninjaaaaa lesz belőle!
Ezek a dolgok nekem valóak, hiszen nem akarják, hogy szétkűdjem a motort 1 gyors kör alatt.
Tetszik is meg nem is. De inkább tetszik. Ha megspórolom a motorom erejét finom vezetéssel, akkor egy nagyobb motorerőt kívánó pályán előnyben lehetek.
THX all!!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #18037 üzenetére
"Each car within FORMULA ONE is allocated just 8 engines to use throughout the season. This means that managing your engines is of paramount importance if you don’t want to struggle late in the season. Within this screen you can decide which of your engines you should fi t for a weekend"
Mindegyik autó az F1-ben csak 8 db motort használhat el egy szezon során. Ez azt jelenti, hogy az egyik legfontosabb az, hogy vigyázz (menedzseld) a motorjaidat, ha sokáig akarsz a szezonban küzdeni. Ezen a képernyőn keresztül tudsz dönteni melyik motor passzolhat a hétvégi versenyhez.- na itt semmi konkrértum nincs még
"You can also determine the rev limit and throttle maps that you wish to use. Both of these settings supply you with more or less power, and will cause the engine to wear to a greater or lesser degree"
Meghatározhatod a fordulatszám és gázpedál beállításokat (maps) amiket használni szeretnél. Mindkét beállítás több vagy kevesebb motorerőt fog szolgáltatni, és emiatt a motor magasabb vagy alacsonyabb hőfokú lesz.
Hát nem sokat mond ...
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Ventur@ #18033 üzenetére
Köszi az észrevételt.
Én tudtam, hogy ott van Balu, hiszen épp őt előztem belülről.
Csak Rototti kicsit bezavart, és egy pillanatra kiengedtem az autót/kormányt, hogy kerüljem,ha probléma van.
Eddigre már Balu vonala előtt lehettem, és összeértünk.
Valószínűleg az én kocsim hátuljával, mert csak akkor megyek így tovább, ki a pályáról.
Ővele mi történt, azt nem tudom, meg hogy mi módon tört össze.
Hibáztam kétségtelen, és még biztosan fogok is nem is egyszer.Baluuuka
Remélem elhiszed, hogy nem akartalak bántani. -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #18037 üzenetére
Aztat írja, hogy lesz egy monitor, ahol az összes motort láthatod, és itt gondolom %-okban megadva lehet látni, hogy melyik motor nagyjából milyen állapotban van, és ezen infók alapján tudod eldönteni, hogy melyik passzol az adott futamhoz.
A motor kímélésre két dolgot ír, az egyik a fordulatszám szabályozó, a másik "throttle maps", ami gondolom némileg szakszó, mert tükörfordításban semmit sem jelent. Valszeg a gáz erősségét, harapósságát (gyorsulást?) tudod ezzel kontrollálni.
Meg még azt írja, hogy a kímélő beállításokkal értelemszerűen csökken a verda teljesítménye, ha meg leszarod a motort, akkor ninjaaaaa.Am ez gondolom csak singleben van. A single sztem nem lesz akkora fun, mint a multi, mert nagyon nehéz belőni az AI-k erősségét a saját szintedhez, vagy túl erős lesz, vagy túl gyenge.
-
Rolly Dy07
senior tag
Ja meg az igaz, hogy ha van hozzá cuccom, akkor ezt 3D-ben lehet nyomatni?
Spec monitorra+ szemüvegre és szoftverre gondolok. -
-
Rolly Dy07
senior tag
Aki jól keni az angolt segítsen már lefordítani ebből a használati utasításból 1 kicsi részt. Nagyjából értem, de érdekelnének a részletek. Nem nagy dologról van szó tényleg.
A 19. oldalon az Engine rész érdekel.
Azt vágom, hogy 8 motort kapok a szezonra, meg vigyázni kell rá. De hogy kell rá vigyázni? Nem igazán szoktam kímélni a motort. Ha egyszer verseny van akkor verseny van.
Valaki lefordítaná nekem azt a részt? Köszönöm!
-
Rototti
senior tag
válasz
Ventur@ #18033 üzenetére
GFWL-es lesz, szal nem hogy tört verzióval, de magyar profillal sem lehet online játszani!
Mindenképpen valamilyen külföldi profilhoz kell majd rendelni a gémet a multihoz.
Olvasgattam már a manualt, igazából a multi érdekel, mert azt nem lehet tesztelni
. Ez akkor azt jelenti, hogy multiban a max táv az eredeti versenytáv 20%-a?? Nem is lenne azzal nagy baj, de azt írja, hogy legalább egyszer boxba kell menni, meg dinamikus időjárás van. Kérem szépen 6-7 kör után elfogy a gumi??!!! 1,5 körön keresztül esik aztán kész? Kicsit furának hangzik, de aztán lehet, hogy jó lesz.
A Pole Position mód viszont ötletes. -
Ventur@
senior tag
Barthezz2: Én is komálom a sorozatot nagyon
. Bár éppen 2 napja láttam a S02E22-t amiben először Bazinga-zik Sheldon és magyarra meg Sakk-matt-ra fordították. Na ott kicsit elment a kedvem
. Angolul sincs értelme a Bazinga szónak, éppen ezért nem értem, hogy miért nem lehetett magyarul is ez. A 3. évadot angolul néztem végig (magyar felirattal presze
) és valami veszett jó volt, pedig általában szinkronosan szeretem a filmeket/sorozatokat. Na de várom már 23-át és Sheldon, Leonard, Wolowitz, Kootrhrappali no és Penny újabb kalandjait. Remélem Leonard és Penny alakítanak még valamit
. Na meg Sheldon az új helyzetben
.
Ui: Sör meg legyen jól behűtött. Nem szeretem a meleg sört
.
Rolly Dy07: Kv jó lett a PiPes videód
. Annó én is próbákoztam ilyennel Sony Vegas-ban (felvettem a belső kamerát és aztán a visszajátszást meg külső TV kamera módban. Na és mint egy rally összefoglalón csinálta rá egy PiP-et. Atom jó volt
). Grat mégegyszer, elmés
.
dzsavermadar: szerintem itt ütközik ki az, hogy ha valaki motorháztető nézetben játszik. Mivel kanyar jött oldalra kitekinteni nem lett volna idő, ezért nem láthattad Balu-t, hogy melletted van. Külsőből SZERINTEM látható lett volna. De ez csak megjegyzés
.
GuruZone: Köszöntem én is a juzer gájdot
. Backup-oltam
.
Steady74: Ha a virágboltos is olyan lesz online, mint a DiRT2 akkor egy hamar nem toljuk neten az F1-et
. Bár remélem nem GfWL-es lesz, hanem marad olyan mint a GRiD (Ha jön demo kipróbálom és ha bejövös akkor rendelős is
.) .
Syrius XIX: CiB = Cars in Black
. Aki meg piros autóval volt kérem azonnali kizárását, mert bomlasztja a közösséget. Nem csapatjátékos! Azonnal kizárni, gépét elvenni, lakatlan szigetre elküldeni, kenyére és vizen éltetni majd hagyni hogy könyörögjön a megváltásért. Szerintem
.
Na ennyi lett volna
.
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #18028 üzenetére
Köszi Guru!
A multis része érdekes lesz! Multiban a visual only damage beállítás lesz szerintem az elején a nyerő
. Az az opció, hogy mindenki ugyanazokkal a beállításokkal is tud menni külön öröm lesz, bár jó lesz majd kipróbálni a saját beállításainkat is majd egymás ellen.
A virágboltokban egyenlőre nem tűnt még fel...
-
GuruZone
őstag
-
JJános
addikt
Csinálok szerót, ha valaki akar picit gurulni. -Jeshua- grid.
Ha nem jöttök ranked. 30 percet várok. VV gyere utánnam! -
válasz
Syrius XIX #18024 üzenetére
Hehe, elvileg itt még én is ott voltam hátul, és én sem fekete voltam
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Baluuuka #18020 üzenetére
Baluuuka légyszíves ne mérgelődj. Ez csak egy játék.
Egyébként én voltam aki kilökött, de hidd el nem zúzásdiból
Bocsánat utólagosan.
De itt a videó, ítéld meg magad is ezt a szörnyűséges tragédiát,
ami miatt otthagytad a szerót. Sajnálom nagyon.
Eltörtem BaluuukátEgyébként köszönöm a játékot mindenkinek, jó volt.
M-Motor, már nem engedett vissza a végén, miután kitett. -
Syrius XIX
addikt
Reszkess világ, Mátyás feltámadt!
Imhol a fekete sereg, persze mindig van, aki kilóg a sorból! -
x63
aktív tag
Zyl kapcsold ki azt a sz@rt, légyszíves.
-
Grid.exe
Mindegy, már nem megyek ma vissza. Kössz a játékot!
-
Baluuuka
tag
Köszi annak aki összezúzott!További kellemes zúzást!
-
Syrius XIX
addikt
Gyere Dzsav, csináltam másikat!!!
-
zolisx4
őstag
Majd este 10 körül jövök bénázni kicsit én is
-
Syrius XIX
addikt
Gyertek Dzsosy a szeró!
10-en vagyunk -
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #17997 üzenetére
Nem semmi, egész jó így, külön-külön szemszögekből nézni, látni a videót.
-
válasz
Syrius XIX #18011 üzenetére
Ok, mindjárt.
De előre szólok, hogy nem vagyok valami "májer", mert vagy fél éve nem toltam, csak a héten 3x, akkor is csak eurocar-ba, szóval...De utolsónak is kell lenni valakinek
-
Inv1sus
addikt
válasz
Syrius XIX #18002 üzenetére
Na hol az a szeró zyl?
-
válasz
Rolly Dy07 #18005 üzenetére
Ok, csekkolom
Még egy kérdés: Fraps-el vesztek fel játék közben?
-
válasz
Syrius XIX #18002 üzenetére
Én jövök majd valamikor.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #17999 üzenetére
Eszembe jutott, de szerintem a YouTube-ról leszedett minőség miatt vetettem el a kinagyítást. A legközelebbi akcióhoz megkérem a másik felet, hogy töltse fel a videót fájl formátumba valahova és letöltöm. De inkább itt az volt a probléma, hogy nem az elejétől kameráztam.
De köszönöm, és majd igyekszek!
-
Syrius XIX
addikt
17 : 00-tól tudok jönni, ha van valaki!
Élő szeróhoz csatlakoznék!
Ha nincs szeró, akkor csinálok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest