Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-76-
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne kormány beállításokra,akinek esetleg van és jól működik kérem ossza meg velem.
előre is köszi -
dokar
addikt
válasz
motormouse #9696 üzenetére
az autóm
-
LittleSteVe
csendes tag
Mégse jön a kormány.........
Majd karácsonyra. -
Axel pRo
aktív tag
válasz
Syrius XIX #9693 üzenetére
Bocsi, de a hugom naponta fél órát ülhet a gépnél és csak most állt fel emiatt nem tudtam menni. Bocsi mégegyszer, de másik gép híján jár neki az a fél óra
-
Syrius XIX
addikt
Senki?
Akkor további szép estét mindenkinek és jó versenyzést.
-
Neoteric
addikt
jövök énis ha csinál szerót vki
-
Axel pRo
aktív tag
Szeró 17:20-ig aki úgy érzi jöjjön.
Ha nem jön senki akkor 18:00-kor megint.
-
LittleSteVe
csendes tag
Húhú lassan jön a kormányom..........
-
Syrius XIX
addikt
Kész van!
Zyllion-PH-Team
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #9682 üzenetére
VViktornak is szóltam skype-n. Akkor olyat, mint tegnap!
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #9682 üzenetére
Igen. Igény van!
-
Syrius XIX
addikt
Most is csinálnék szerót, ha van rá igény.
ÍRJATOK!
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #9678 üzenetére
nem tudunk bemenni.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
LittleSteVe #9674 üzenetére
Kész van.
Zyllion-PH-Team
-
dunc
nagyúr
válasz
Syrius XIX #9673 üzenetére
Sziasztok. Én is beugrok! Mi is a név?
-
LittleSteVe
csendes tag
válasz
Syrius XIX #9673 üzenetére
Jövök én is.
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
Syrius XIX #9671 üzenetére
Oks. 19:30
Az jó?
-
Axel pRo
aktív tag
Csinál valaki szerót?
-
zodo
nagyúr
Sajna volt némi elfoglaltságom, mert kiderült, hogy mégsem nyerő a vásárolt HIS HD4850 ICEQ4 helyett kézhezkapott ICooler IV-es videokari.
Intéztem a cseréjét és végül visszakaptam a teljes vételárát, futárdíjastúl.
Ugye másik kártyát kelett kutatnom ill. vennem, ami szintén pár nap. Most már minden okés, beújítottam egy Sapphire HD 5770 1GB-os karira.
Tegnap épp teszteltem a kártyát, mikor JJ-al összefutottunk egy pár kör erejéig. -
JJános
addikt
Este rankeden is csak Zodo-val találkoztam.
-
-76-
tag
mindenki szabadságon van ?
-
-76-
tag
nálam működik a win 7 , nemrégen tettem fel, és tetszik is
csak a diginet-tel nem fér össze , e miatt a fájl miatt : raspppoe.sys -
vviktor1
aktív tag
Majd ha 3-4 évet elment ügy hogy közben minden hardvert (még alaplapot is) kicseréltél alatta, mint én az xpee-m alatt, na akkor lehet mondani hogy rohadt jó, 3 hónap kevés ezt így kijelenteni, olyan még nem volt MS-nél hogy elsőre minden ok lett, lásd sp-k sorozata. Én maradok xp-nél még egy darabig és nincs hányingerem tőle, a csilivili nem minden, legalábbis nálam. Én azt szeretem ha azt csinálja amit én akarok, nem amiz ő Bocs hogy így rád rontottam, ez csak az én véleményem, valami oprendszeres topicba kéne ezt folytatni...
-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #9652 üzenetére
Nekem, semmi bajom a 7-el.
Nem sírtam miatta és ahogy tapasztaltam, nem is fogok.
Inkább az 1.3 patch óta van bajom, de azok is a patch vagy játék szerver problémáira utalnak vagy a netemre. -
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #9655 üzenetére
Nem tudok. Megcsinálom, beírom a jelszót. Privit csinálom, és kiirja, hogy "nem tudsz kapcsolódni".
-
t.kristof
senior tag
válasz
Syrius XIX #9639 üzenetére
Ez ami most van, még nem
egy kiforrott verzió (én biztos vagyok benne
),egyenlőre elég sok a probléma vele.
felvilágositalak barátom h kb 3-4 honapja ugyanaz a 7600as build van mint ami a mostani boltiakban! a problémák meg nem a win7el vannak hanem általában driverekkel v userekkel akik nem értenek hozzá...
Ha valaki mégis azt állítja hogy ez a végleges (kizártnak tartom, hogy ingyen adnák!!!), akkor ebben a formában nem kell.
mit adnak ingyen? ~34e forint neked nem jelent semmit? egyébként meg ha arra az ingyenre gondoltál amit az msdnröl lehet letölteni azt csak nagyon kevés embernek lehet(pl: néhány tanár)
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #9655 üzenetére
Jó.
-
Syrius XIX
addikt
Van gyári, végleges RC változatom, amit jövő márciusig ingyen használhatok.
Akkor ez mi?
És most mennyibe kerül?talán próbáld ki először...
nem is win7 hiba (user error, gyártó nem csinál drivert, stb...)Amíg nem tudok úgy átállni XP-ről, hogy letörlöm, felteszem a Win 7-et és kész, addig nekem jó az XP.
Majd akkor teszem fel, ha lesz hozzá minden, és 1 törlés, 1 telepítéssel át tudok állni rá.
Mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam,
nem állt szándékomban, de ha olvassátok a hozzászólásokat visszafelé, sok az olyan, ahol a Win7 miatti problémákat taglaljátok.
Vagy ezek csak olyan hsz-ek voltak, hogy ugyan írjak már valamiről én is???
(Ha nem, akkor nem értem)
-
JJános
addikt
nem tudok bemenni.
-
Syrius XIX
addikt
"Most mi baj van a Win 7-el?"
Semmi baj nincs vele.
Csak azt nem értem, hogy miért sírtok sorban egymás után, hogy amióta Win7 van fennt, ez nem jó, + az nem jó.
Ha jó akkor jó. Olyen, amilyen és kész.ÖRÜLJETEK NEKI ÉS EGÉSZSÉGETEKRE!
Csak könyörgöm, akkor ne sírjatok!
Ez van fogadd el, vagy hagyjuk.
-
Syrius XIX
addikt
Kész a szeró.
Várok 1 kicsit, gyertek. -
Syrius XIX
addikt
Most csinálok szerót gyertek!
-
LittleSteVe
csendes tag
Szintén.
Semmi baj nincs vele mint oprendszer, szerintem nagyon jól sikerült és én személy szerint meg vagyok vele elégedve.
Ami előny, h van dx10 és így a játékok nagy része sokkal szebb.
Hátrány egy van (mint ahogyan már olvashattuk) nehéz drivereket szerezni.
Mondjuk nekem ezzel sincs bajom, egyedül a samsung telómat nem tudom beizgatni.
x63:Ide is Szintén.
-
x63
aktív tag
válasz
Hülyeséget beszélsz szerintem ki kéne próbálnod először.
Én már csak ha ránézek az XP -re hányingerem van tőle.
Nem szeretem Microsoftot de a Win 7 az rohadt jó lett, és kész van, 3 hónapja használom de hibátlan. -
PiE137
senior tag
válasz
Sztem te vmi kísérleti v RC verzióval próbálkozhattál...
Nos, azokkal én is szívtam! Nem kezelte a hálókártyám, fel-le dobált a netről, nem mentek alapprogik, mint a skype v a daemon stb.
De mióta a véglegest kipróbáltam, teljesen rendbe van...
Minden progiból az új verzió már fut, driverek is vannak, szal nincs ütközés...
Egyedül a 12 éves nyomtatómhoz nem találtam drivert, de az már vista alatt is csak más driverrel ment trükkösen...
Nálam nem mondhatnám, hogy gyorsabb, mint a vista, de hamarosan akarok HD5XXX szériás karit, és kell a DX11 környezet, ennyit! -
PiE137
senior tag
Sza Srácok!
Eszembe jutott közbe még egy problémám, hátha a szakavatottabbak erre is tudnak gyógyírt:
Sz'al többektől látom, hogy vagdalnak ki képeket a játékukból...
Nekem az a gondom, hogy vmiért nem működik a print screen-em!
Üres fekete képernyőt vág ki pontosan...
No most, ez a catalyst böszmesége, vagy vmit át kellene állítanom -
bpx
őstag
válasz
talán próbáld ki először...
a "problémák" túlnyomó része nem is win7 hiba (user error, gyártó nem csinál drivert, stb...)
mint ahogy most is így van, egyszerűen csak a directx-et kellett frissíteni - sokan azt hiszik hogy mivel alapból dx11 van benne, ezzel el is van intézve, de ez nem így van"Ha valaki mégis azt állítja hogy ez a végleges (kizártnak tartom, hogy ingyen adnák!!!), akkor ebben a formában nem kell."
te mégis miről beszélsz? 3 hónapja van már végleges... és majdnem 2 hete már elérhető bárki számára a boltokban is
és miért adnák ingyen? megint csak miről beszélsz? -
zodo
nagyúr
válasz
Most mi baj van a Win 7-el?
Bő fél évig nyúztam az RC-t, most a Full-t és semmi bajom nincs vele.
Ja, hogy 64 bit-es, az más tészta, bocs. -
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #9636 üzenetére
Igazad van azt hiszem. Vagy nem? De!
-
dunc
nagyúr
válasz
Hello az első bta öta használom a win-7,és már a béta verziók is stabilak voltak,a win7 talán az leső jó MS oprendszer,gyönyörű,és xp gépigény.
-
Syrius XIX
addikt
Bocsássatok meg, de van egy kérdésem:
Áruljátok már el nekem, MI A GÖRCSNEK RAKTÁTOK FEL a WIN 7-et?Ez ami most van, még nem
egy kiforrott verzió (én biztos vagyok benne
),egyenlőre elég sok a probléma vele.
De ha mégis ezt akarják eladni így, akkor KENJÉK A HAJUKRA!
Ez az XP-t idézi, amikor megjelent és ameddig nem volt hozzá sp1, addig jóformán semmire sem volt jó.
Ha valaki mégis azt állítja hogy ez a végleges (kizártnak tartom, hogy ingyen adnák!!!), akkor ebben a formában nem kell.
Főleg akkor nem, ha ezt az XP kiváltására találták ki.
-
Syrius XIX
addikt
Indítok szerót, ha valaki úgy gondolja, csak szóljatok. Figyelek!
-
dunc
nagyúr
-
PiE137
senior tag
Szasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy Windows 7 X64-en csak az 1.0-ás verzió indul el, amint felteszem az 1.3-as patchet d3d9_41.dll hiánya van, és nem indul el...
Vista X64-en ment nekem 1.3-as patch-el is...
Vkinek van vmi javító ötlete? Vagy ez általános hiba a játékkal? -
JJános
addikt
Mi van fiúk? Nagyon megállt ez a topic!
Go GRID!
-
t.kristof
senior tag
válasz
Syrius XIX #9627 üzenetére
csak az a baj h nekem atim van :\ de ha driver hiba akk hagyjuk mert már nem lehet friss agp-s drivereket szedni:S azért köszi a segitséget!
-
t.kristof
senior tag
sziasztok! amikor elindul a játék ilyen kép jöne be nekem:
ez most driver hiba miatt lenne? hang van csak a kép ilyen
-
zodo
nagyúr
Nálatok is sűrűn előfordul, hogy megszakad a kapcsolat, játékon belül ?
Már kezd idegesíteni.
1.2 -es patchel, nem volt divat. -
Syrius XIX
addikt
Ha valakinek van ingere, akkor csinálok szerót, majd figyelem a hozzászólásokat.
Mostantól bármikor.
Elöre jelzett időpontban csak azért nem csinálok (amúgy eddig mindig úgy szoktam), mert kevés kivétellel általában a kutya sem jön.Én meg itt ülök a gép előtt feleslegesen (volt hogy 1 órát vártam a tisztelt kollégákra, de minek)!
Az indulás időpontja azért lett meghatározva, (pl: csinálok szerót 18 : 00-kor; Indulás 18 : 15-kor), hogy legyen idő gyülekezni.
Ilyen esetben nem ülök a gép előtt, hanem a jelzett indulási időpontban jövök vissza és megnézem kik vannak (vannak-e?). -
V.L.
aktív tag
válasz
Sziszifeca #9620 üzenetére
Most értél vissza csak Egyiptomból?
-
Sziszifeca
őstag
Helló mindenki!
Mostanában szoktatok még Szervert csinálni? Lehet jövök megint nyomulni.
-
Neoteric
addikt
hát nem jött senki pedig majdnem 1 órán át vártam.. akkor majd máskor.
-
Neoteric
addikt
indítottam privateba 1et
RazerDeathStar
pw grid -
Neoteric
addikt
ma lesz este verseny?
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
Syrius XIX #9608 üzenetére
Neked nincs suli vagy munka?
Mert én most értem haza
Te meg már 14:00-kor szerót csinálsz -
BalaNce87
addikt
válasz
Syrius XIX #9608 üzenetére
Hát igen, én is unom már az only lacettizást, elég könnyű vezetni, semmi kihívás nincs benne, szóval jöhetne egy kis változatosság.
-
Syrius XIX
addikt
Na mindegy.
16 és 18 órakor újra csinálok szerót az előbb említett nevek valamelyikén.
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX #9602 üzenetére
Én jönnék, de nem látom.
Látom de nem enged be.
-
Syrius XIX
addikt
14 : 00-kor indítok szerót.
Xenomorf, vagy Zyllion-PH-Team néven.Ha senki nem jön 10 percig, akkor 18 : 00-kor újra megpróbálom.
A 10 perc várakozás akkor is áll!
-
vviktor1
aktív tag
Én egy zinga nevűt volt hogy 3x előztem meg az utolső fél körben, mind3x előttem kavart a padkán. ???
Fire lehet az egyik esetben én voltam a hunyó, elég zűrzavar volt ott, pont téged nem vettelek észre, bocsi. Előtte viszont te használtál engem féknek spa-ban az utolsó előtti kanyarban, az viszont tiszta helyzet volt, senki nem volt a környéken.... azt hiszem ott is egy második hely volt a tét, vedd úgy hogy visszajárt... harag nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Macska topik
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max