Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Kicsit foglalkoztam a log készítésével, próbálom modernizálni magam (addig csak a csupasz minimum szintjén használtam), no meg készíteni egy modult, amit csak be kell rántanom, ha esetleg szükségem van log-ra. Vegyük figyelembe, hogy kispályás vagyok, tehát semmi komoly munkáról nincs szó.
Első kérdés:
Ti yaml-t vagy dictConfig-ot használtok? A yaml-nak nem látom értelmét esetemben, mert úgyis csak egyszer kell összeraknom a konfigurációt, szóval az hogy esetleg átláthatóbb, nem lényeges számomra.Második kérdés:
Mi a jó megoldás akkor, ha nem akarom a különböző szintű üzeneteket (info, warn stb) látni a konzolban alapesetben, de néha mégis szükségem lenne rá? Olyankor hozzáadom a logger-hez a handler-t, majd törlöm?Harmadik kérdés:
Várjátok már a Jézuskát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest