Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
james001
üzenetére
Koszi
Zsakoltam meg az este.
ugy voltam vele,h ennyibe belefer..... En csak acbf-et jatszottam idaig es most jatszom az ac3-at.....ez jon majd utana,bar ps4-re meg megvettem lemezen a synd....-et es a gepem meg sogornak adtam.Szval van/lesz majd az is....
Plusz vita-ra is megvettem a wrc5 es farm sim16-ot is igy versenyeznem/gazdalkodnom is kell ha epp raerek melo kozben.
(most kung fu rabbit megy....bejon )
Jo arak vannak es volt is pici penzem feltoltve,igy a seggere vertem.....meg a sky force anni...es a firewatch amit szivesen beszereztem volna,de nem vok telhetettlen es penzem sem volt,igy maradtak majd-nak.(aztan lehet jonnek plus-ba es sporolok.....jah nem oda acbf jon februarban.
)
Nah jol elkalandoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ugy voltam vele,h ennyibe belefer..... En csak acbf-et jatszottam idaig es most jatszom az ac3-at.....ez jon majd utana,bar ps4-re meg megvettem lemezen a synd....-et es a gepem meg sogornak adtam.Szval van/lesz majd az is....
(most kung fu rabbit megy....bejon )
)