Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
-
Sundesz
addikt
Bemennék ha lenne MM 100 Km-es körzetemben. Sajnos az a problémám, hogy nincs nagyon lehetőségem személyesen megtapasztalni se az X360-at, se a PS3-at, ezért bátorkodtam megkérdezni itt a fórumon. Viszont kirakva láttam már mindkettőt.
De úgy tűnik, gáz volt megkérdeznem...
Xbox grafot meg sok-sok fórum, néhány cikk mondta. Persze nem a PS3 exluzív címekre gondoltak, hanem ami mindkét konzolon van. Igazából hol az egyik, hol a másik. De nekem az nem fér a fejembe, hogy nincs AA egyes PS3 játékoknál, főleg a NAGY GT5P-ban?
-
Sundesz
addikt
Mostanában szeretnék konzolt vásárolni és még nem igazán jutottam dülőre a X360 és PS3 illletően. Előbbi melett szól az ára (meg állítólag azért jobb egy kicsit a képminősége/grafika), viszont utóbbinál ott a WiFi, Blu-Ray, de ami ennél is fontosabb a GT5 Prolouge (meg F1 CE). Részben ez el is döntötte volna a csatát, de kicsit csalódtam a GT5 grafikájával kapcsolatban, miután felvilágosítottak, hogy a kiadott képek postprocesseltek és az ingame minőség azért messze áll ettől (jó tudom, hogy a grafika nem minden, de nekem fontos). Mindez hideg zuhanyként ért, mert eddig az államat kerestem a képek után, de így, látván néhány igazi in-game képet abszolút nem estem hanyatt. Aki már játszott vele elmondaná, hogy mégis mire lehet számítani? És a PS3 egyébként nem szereti az anti-aliasing-ot?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
icecave #5093 üzenetére
De le tudod, ugyanis a PS3-on van egy analóg AV kimenet is (soktűs) és kapsz egy olyan kábelt is, ami kihoz belőle egy stereo analóg jelet (fehér és piros RCA), valamint egy sima analóg képjelet (sárga RCA).
A PS3 menüjében beállítod, hogy a képet a HDMI-re, a hangot pedig az analóg AV-Out-ra nyomja. Ekkor sem a HDMI-re, sem az optikai kimenetére nem küld jelet, csak az AV-Out-ra, ahova bedugod a kapott kábelt és a másik végén levő piros és fehér csatit dugod a Hi-Fi-d stereo line-in-jébe. A maradék sárga RCA-t (ez volna a képjel) meg hagyod lifegni, azon úgyse megy képjel, mert azt meg ugye a HDMI-re küldöd.
-
GaBBoR
tag
Ezt csak megerősíteni tudom, a komponens kábel kivételével mindegyik audio-video csatlakozási kombinációt kipróbáltam már, és gond nélkül ment.
icecave:
Optikai kábelben fény megy, szóval ilyen átalakító nincs (vagyis van, dekóder formájában, de semmi értelme nem lenne). Ott van a gyári AV-kábel, annál jobb megoldást nem fogsz találni. -
-
cilo9
aktív tag
válasz
icecave #5089 üzenetére
Igen, úgy fest ez jó lesz, ezzel át kell vinnie a nagyfelbontású képet. Hangra meg egy mezei optikai kábelt vegyél (én Toslinket használok, például), feltéve ha van olyan "hangkeltő" kütyüd amin van optikai bemenet, egyéb esetben (kivéve a HDMI kábelt) csak stereo-n fogja küldeni a hangot.
mod: most láttam a hsz-ed többi részéd!
Optikai kábelre fentebb a linken van egy példa. De ehhez ugye kell a hifiden is egy "optical" bemenet.Akkor szerintem ez marad: HDMI-DVI kábellel összekötöd a PS-t a monitorral, a hangot pedig a PS3-hoz mellékelt AV kábellel a hifire, és a PS3 menüjében kell majd beállítgatni, hogy hol mit küldjön (Az AV kábelen van S-video/bal/jobb hang csati /használatiban a táblázat 4. sorában láthatod/). Szerintem ennek így működnie kell.
-
-
cilo9
aktív tag
válasz
icecave #5085 üzenetére
PS3 használati: 7. oldalon van a táblázat. HDMI és komponens kábelen tudja a nagy felbontást küldeni. De a Sony komponens kábel közel 10k. Úgyhogy val.szeg a HDMI-DVI kábel lesz neked a legjobb megoldás.
Hangot meg optikain a hifire. (nekem HDMI-n megy a kép a TV-re, optikain meg a házimozira az 5.1). -
cilo9
aktív tag
-
tiv83us
veterán
válasz
he7edik. #5072 üzenetére
Elindult a ban hullam a ganyolt boxok ellen, de nem a magyarok ellen, akik teszem azt angol cimet adnak meg, mert mashogy nem tudnak felmenni. Ez urban legend, a Microsoft nem fog IP cimeket egyeztetni, meg amugy is abszurd lenne, ha en ellatogatnek Magyarorszagra es felmennek az accomra a haverom boxan es kibannolnanak, mert amerikai a cimem. Szoval erdekes lenne.
-
nesh20
aktív tag
válasz
N4r4ncs #5064 üzenetére
Fent van a Demo a STORE-on. Próbáld ki.
Nagyon jó játék. Bár ha nem játszottál az előző részekkel nem fogod érteni !V.ki meg tudná mondani hogy születnek ezek a kék színű tokban lévő játékok ?
he7edik
Live-ról sem dobnak ki azért mert hamis adatokkal regizel + a demókért nem kell fizetni !
Először csak GOLD előfizetéssel lehet letölteni ( ez a fizetős ) pár napra rá bárki letöltheti. -
Kephamos
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #5065 üzenetére
A boltosok nyílván nem fogják elmondani mikor lesz akció, mert így többért lehet eladni.
Mindenesetre bízom benne, hogy valamennyivel olcsóbb lesz és lesz valami csomagabn is. Pl GTA IV, vagy GT5 társaságában.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Kephamos #5055 üzenetére
Üdvözletem.
"Lehetséges, hogy karácsony körül valamennyire csökkenni fog az ára?" Kolléga kérdésére.Én most vettem mert 576 ban +kérdeztem és decemberben csak egy Joy-al lesz a 80gigás verzió PS3 "Resistance 2"vel elérhető szintén 100k körüli áron.Nagyon drasztikus árcsökkenés változás nem várható konzol téren (szerintem).és 576 szerint sem.Most érdemes PS3 at venni 2 Joy al és Gran Turismo 5 el..Nagyon ajánlom az ARKAD 576-ot (elnézést a reklémért) de korrekt eladók és minden szir szart elmondanak és megkérdezheted a nyűgödet.Amikor én vettem ez olyan hete volt kb akkor volt már csak pár darab..(Ő szerintük ez limited edition) lehet
De nem lesz ilyen később azt az infot kapták.Van a 160 gigás változat is de egy Joy és semmi egyéb ..igaz 4 game hozzá de le kell töltened regelned (max 4szer teheted) Nekem az nem kell..Az a jó amikor fizikailag kezemben van a game kibontod és feeling..Üzletben őszintén normálisan elmondták a 40 gigás seriiaval valami nem az igazi..80 gigás ezzel szemben már szuper.(Eddig részemröl is az a tapasztalat hogy hibátlan és az élmény garantált) HDMI kábel kötelező
Én webshopot nem ajánlanám ott helyben élőben az az igazi szerintem..
L.bye
-
N4r4ncs
aktív tag
A metal gear solid 4 mennyire jó játék?
-
spacer
aktív tag
válasz
Honda Power #5061 üzenetére
Itt egy teszt róla.
-
Honda Power
tag
Valaki próbálta a 007-es játékot PS3-ra? Megéri megvenni?
-
he7edik.
addikt
Emberek!
Az Árkád MM tele van Lost Planet-el és UT3-al 3990Ft-ért mind kettőből legalább 20-25 db volt kint a "polcokon" volt egy-két Kane &Lynch is ennyiért. Szóval oda tuti érdemes menni akár még jövőhéten is.
-
he7edik.
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5057 üzenetére
EndWar milyen?
Nekem fő kiszemeltem de külföldi tesztekben ne kapott kimagasló pontszámot.
Bár az EDGE 8-ast adott neki!
( bár a RED ALERT 3-se kapott kiemelkedő pontszámot mégis istenkirály ) -
Gebriel
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #5043 üzenetére
Mennyire rövid?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Kephamos #5051 üzenetére
Milyen kockázatra gondolsz? Hogy játékfüggő leszel? Az elég valószínű. Hogy meghibásodik? Senki sem tudja előre.
Amíg működik, addig maximálisan meg leszel vele elégedve, ez szinte tuti. (mondjuk ugye nem árt hozzá megfelelő kijelző a tökéletes élményhez).
Multi? Én leginkább COD4-et nyomom multiban. Sosem volt még olyan, hogy ne tudtam volna akár egy team deathmatch, akár egy free for all meccset elkezdeni 5 másodpercen belül. Rengetegen vannak a szerveren, a nap minden időszakában tökéletesen tudsz játszani. Ugyanez a helyzet pl. Team Fortress 2 fronton is.
szasanyi arra gondolt, hogy ha sokat játszol multit neten, akkor célszerűbb PS3-at venned, mert ott ingyenes a multiplayer játékmód, ellenben Xbox-nál nem az.
-
he7edik.
addikt
válasz
EndWar-od nem lesz?
Ill. a szerkesztőségbe nem teszteltétek már?
-
szasanyi
félisten
válasz
Kephamos #5048 üzenetére
Ha nem játszol interneten és nem nézel BD filmeket, akkor X360 jobb választás lehet. A meghal azt jelenti, nem olvas rendesen, vagy egyáltalán nem. Megoldás: a garancia időn belül elvileg ingyen, majd azt követően csak saját költségre csere. Egyébként láttam olyan infot - nem tudom mennyire megalapozott -, hogy HA álló helyzet van használva a PS3 akkor jelentkezik inkább ilyen jellegű meghibásodás.
Mondjuk az én gépem egy éves, és hibátlan. Igaz, ez még a 60 gigás, PS2 kompatibilis verzió. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Kephamos #5048 üzenetére
Azt, hogy nem olvas be semmilyen lemezt. Ha meghal, akkor garanciaidő lejárta előtt a Sony megjavítja neked/kicseréli, de erre min. egy hónapod rámegy. Ha utána megy gallyra, akkor lehet találni konzolszervizt, ami olyan 15 eFt körüli összegből tesz bele neked új olvasóegységet.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Kephamos #5046 üzenetére
A PS3 előnye, hogy Blu-Ray lejátszó is egyben, rendelkezik wireless-hálózati protokollal, ingyenes az on-line szekció, gyakorlatilag mindent lejátszik (konverzióval még az mkv-t is), korlátlanul bővítheted a vinyókapacitást. Ezen felül nekem dizájnra is sokkal inkább bejön, mint az Xbox, valamint ha jól tudom, akkor erősebb számítási kapacitása van az X-Box-nál a 7 magos Cell procinak köszönhetően, a grafikus chip azonban lehetne jobb is.
Hátránya, hogy nem olyan széles a játékkínálat, mint X-Box-ra (bár az utóbbi időben szerintem erősen feljött a PS3 megjelenések terén), csak eredeti szoftvert futtat és nagy számban jelentkezik a probléma, hogy egy idő után meghal az lemezolvasó-egység.
Innentől kezdve ízlés dolga.
-
szasanyi
félisten
válasz
Milyen a game? Mármint tetszett-e?
-
Alvin_ti4200
félisten
Egyszer végigjátszott Mirror's Edge eladó 10500-ért, de csak személyes átvétellel (Pest), ha érdekel valakit jelezzen. Nem tudok beszámítani semmit és cserélni sem szeretnék kivételesen.
Lesz még jövő héten ha végzek velük Resistance 2 és Call Of Duty 5 is (10900/darab áron).
-
szasanyi
félisten
válasz
Kephamos #5041 üzenetére
Elképzelhető, de ezt senki nem tudja biztosan. Demokat a Paystation Store-ról lehet (regisztrálás után) ingyen letölteni, méghozzá korlátlanul. PS3 gamek többnyire elég drágák, DE már 5k-tól lehet kapni üzletben, akár nem is Platinum kiadást. Sőt, legutóbb 7.490 HUF-ért 2 db új (nem Platinum!) gamet vettem akcióban. És még ott vannak a használt, és hibátlan játékok is adott esetben olcsón (no nem mindíg, mert van aki többet akar kapni érte, mint amennyibe az új kerül
). Szóval van alternatíva, csak informálódni kell.
-
Kephamos
addikt
És szerintetek várhatóak karácsony környékén leértékelések? Illetve demókhoz hogyan lehet hozzájutni, mert ha hozzájutok egyhez, akkor hirtelen nem lesz pénzem rá sok játékra, virágbolti verzió ugye meg nem jön szóba PS3-nál.
(Meg úgy nem is kellene játék, legfeljebb csak kipróbálásra) -
oddsmaker
tag
Sziasztok! Valaki próbálta már ps3 linuxán a media centert? ezzel kapcsolatba tapasztalatok? mi most telepítjük a vasra, végre van rá pár szabad percünk
elvileg ugyanazt tudja, mint a régi boxon.
-
Gebriel
veterán
"míg a PS3 szervereken ez ugye kizárt."
khmmm.......... -
DM-Fan
nagyúr
válasz
N4r4ncs #5037 üzenetére
Nem nagyon próbáltam a 2.50-es firmware-rel böngészni, mivel kb. 2 héttel se a megjelenése után kijött a 2.52-es, amit szintén rögtön lekaptam. Most megnéztem, ezzel nekem továbbra is teljesen jó a böngészés, semmi szokatlant nem tapasztalok, megy az, mint a villám. Nem tudom, hogy jelentkezett-e volna nálam is a probléma, de ha firmware-gond, akkor szedd le a 2.52-est, az tuti jó.
-
N4r4ncs
aktív tag
A 2.50-es firmware után nálam az addig gyors böngészés tetűlassú lett ps3-on-gyakorlatilag használhatatlan.Nem mintha sokat használnám de néha jó volt. Van valami amit meg kell rajta babrálni hogy jó legyen?
-
szasanyi
félisten
válasz
Kephamos #5032 üzenetére
Egy újabb vélemény: lehet vele játszani, de a pontosság és gyorsaság egyszerre nagyon nehéz annak, aki a bill+egér kombóhoz szokott. Bár én már öregnek számítok és ez nem mérvadó, de én ezt sosem fogom tudni jól csinálni, ezért én maradok a jól bevált FPS=PC verizó mellett.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Kephamos #5032 üzenetére
Megszokás kérdése az FPS-játék a kontrollerrel, ettől én is féltem, mert alapvetően az FPS a kedvenc műfajom. Meglepetésemre azonban már szinte az első perctől kezdve kényelmes volt kontrollerrel irányítani, és idővel pedig már teljesen beleszoktam. Sok PS3-as FPS-en túlvagyok már (Half-Life 2 Orange Box: Team Fortress 2, Portal; F.E.A.R., Bioshock, COD4), valamint elég sokat nyomom a COD4-et mostanában multiban és meglepően jók az eredményeim, jó a head-shot arányom is, szóval szerintem némi idő és tapasztalatszerzés után elég precízen lehet vele bánni. Persze nyilván sosem lesz olyan, mintha egér+billentyű kombóval nyomnád, viszont előny, hogy zömmel a többi PS3 tulaj is kontrollerrel nyomja, így nincs különösebb előnyük veled szemben, csak a rutin. Irdatlan pörgés van a COD4 multiban, vakteszten (PC vs. PS3 összehasonlítás) meg nem mondanád szerintem, hogy PS3-ról kontrollerrel nyomják a játékosok, vagy PC-ről egér+billentyű kombóval.
Aztán hozzájön az az előny is, hogy pl. a PC-s COD4 szerverek nagy többségén már annyi a cheat-er, hogy szinte játszhatatlan, míg a PS3 szervereken ez ugye kizárt. -
BaliJack
aktív tag
válasz
Kephamos #5032 üzenetére
Meglepően el lehet játszani FPS játékokkal a kontrollerrel, még online-t is próbáltam. De ez szubjektív, ki kell próbálni egy áruházban, hogy milyen; én is ezt tettem
.
Bill+egér kombó van, méregdrága, és nem mindegyik játék támogatja (tudtommal).Régi TV-re rá lehet kötni, ha van RCA-s vagy EuroScart-os bemenet rajta. Régi CRT-vel a D-Sub miatt nem lehet, egy DVI-s, HDCP-t tudó TFT-vel már igen.
-
Kephamos
addikt
Érdeklődnék, hogy FPS játékokkal hogyan lehet játszani PS3-on. A kontoller-el el lehet-e boldugulni, vagy esetleg kapható bill+egér kombó. Ha igen, akkor kb. menniyért vesztegetik. A Másik kérdés: Ha veszek egy ps3-at, akkor azt milyen kijelzőre lehet rákötni? Régifajta tv-re lehet-e, vagy esetleg régi CRT monitrra?
-
spacer
aktív tag
válasz
Gebriel #5030 üzenetére
1. innen leszeded a drivert
Alatta ír mindent, hogy hogy kell installálni, de leírom magyarul is:
Kicsomizod a letöltött fájlt, csatlakoztatod a gamepadot, USB-re
Futtasd ps3sixaxis_en.exe fájlt.
Nyomd meg a PS gombot egyszer az irányítón.
Elméletileg ha most megnyitod a vezérlőpult/ játékvezérlők ablakot látni fogja a PS3 kontrollert, de nem bizti, hogy működik, ezért a letöltött fájlok közül a ps3sixaxis_en nevezetű fájlocskát be kell másolni a win/system32 gyökérkönyvtárába.
Elindítod a cmd-t start menü/ futtatás, és beírod, a megnyíló dos ablakba, hogy ps3sixaxis_en A játékvezérlő tulajdonságokat tartsd nyitva ezalatt a művelet alatt, és láss csodát, ha minden jól megy működni fog.
Azt hiszem ennyi, ha kérdés van szóljatok, de szerintem egyszerű a dolog. -
Gebriel
veterán
Ha van kedved és időd leirhatnád pontos folyamatát a joynak, hátha van aki nagy segitség lenne.
Sg PS3 store info -
spacer
aktív tag
válasz
Gebriel #5028 üzenetére
Találtam egy fórumot ahol leírták, hogyha nem működik, akkor mit kell tenni lépésről lépésre. Egyébként onnan már egyszerű volt. Egy fájlt bekellett másolni a win/system32-be, és parancssorból megnyitni. Ennyi.
Viszont ez a magyar store érdekelne. Linket tudnál küldeni? -
spacer
aktív tag
Valaki működésre tudta bírni vista alatt a sixaxis kontrollert? Órák óta bújom a netet, egy normális driver után, de nem hajlandó elindulni, pedig a gép felismeri. Ráadásul mindenhol ugyanazt az egy drivert linkelgetik ami már másfél éves...
-
Zoltánka
tag
Hali!
xfps-t próbálta már valamelyőtök??
-
Gebriel
veterán
válasz
Gebriel #5020 üzenetére
Nos sikerült, de csak közvetlen hálózati csatlakozással.
Ilyen ruterem van. Játékban az 5730 Port-ot használná,de nem engedi. Probáltam már másik helyre dugni, de úgy sem volt jó.
Ha van itt köztetek akinek bármiféle ötlete van azt szívesen fogadnám. -
Gebriel
veterán
Metal Gear Online-ban szükségem lenne egy kis segitségre.
Alábi hibaüzenet miatt nem tudok online jétszani:
"Unable conduct UDP port check. (0692:00000003)"
Tudja valaki erre a megoldást
Köszi előre is.. -
Versus82
aktív tag
zsír, köszi, akkor veszek egy kábelt azt hozom meelóba ps3 at
ps3 szervíz tapasztalat: úgy 1 hónapja elromlott a ps3 am (nem olvasta be a lemezt), visszavittem konzolstudióba, kiküldték valahova japánba v. kínába, 10 nap múlva jött vissza egy zsír új fóliás gép
nem volt szarozás, nem volt tökölés.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Bogyo1982 #5009 üzenetére
Hát, nekem Linksys WRT54G wireless routerem van és hibátlanul működik vele a PS3 és a gép is egyidejűleg. A gépet kábellel kötöm be a router-be, a PS3-at wireless módon. Mindkettőnek fix IP-t adok, a router is külön fix IP-t kap. WPA2 titkosítás és mac-address szűrés hadd szóljon. Semmi gond nincs, gyönyörűen megy a PS3 is, meg a gép is, full szaggatásmentes mindkettő.
Vagy a routered hibás, vagy csak rosszul konfigurálsz valamit a router-setupban.
-
Bogyo1982
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy Playstation 3 és segítséget szeretnék kérni tőletek a netes használatához. UPC-s netem van és van egy Linksys routerem. Ha a playstaion-t rákötöm a routerre rögtön elkezdi szaggatni a netet mindenhol. Még a routerre kötött számítógépek is elvesztik percenként a kapcsolatot. Próbáltam beállítani mindent félét a ps-en: fix ip-t meg automatát de akkor sem jutottam előrébb. Végső elkeseredésemben rákötöttem a playstationt a UPC modemre és beregisztráltam a UPC-nél a playstation mac address-ét és így viszont már működött a net a ps-en csak a számítógépeken nem tudunk így netezni. Szóval kérném a segítségeteket abban, hogy mit tudok csinálni ebben a helyzetben hogy a routeren keresztül működjön a playstation is. Esetleg valami portot szababdá kell tenni a routeren vagy bármi más megoldás. És mielőtt azt mondanátok vegyek új routert mert szar, nincs semmi baja. Már egy éve működik gond nélkül a számítógépeinkkel itt az albérletben. Előre is köszönöm a segítséget.ui.: Ha tudtok mondani esetleg olyan routert, amivel biztosan működik esetleg végső megoldásként azt is megfontolom hogy routert cseréljek.
Dávid -
szasanyi
félisten
-
spacer
aktív tag
válasz
he7edik. #5002 üzenetére
Én elmentem ma körülnézni, de nem találtam egy ákcijós lemezt se. a Harry Pottert is 7500-ért adták. Próbáltam megkérdezni egy eladót, de persze mindegyik elfoglalt volt valakivel. (összesen ketten voltak). Szóval 5 perc várakozás után elegem lett, és otthagytam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest