Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
doktordrog #6300 üzenetére
Jónyelvek szerint rövid időn belül lesz egy árcsökkentés.
-
N4r4ncs
aktív tag
Kapható még olyan PS3 kiszerelés ami lejátszik ps2-es játékokat?
-
N4r4ncs
aktív tag
A metal gear solid 4 mennyire jó játék?
-
N4r4ncs
aktív tag
A 2.50-es firmware után nálam az addig gyors böngészés tetűlassú lett ps3-on-gyakorlatilag használhatatlan.Nem mintha sokat használnám de néha jó volt. Van valami amit meg kell rajta babrálni hogy jó legyen?
-
N4r4ncs
aktív tag
Tudtok mondani olyan üzletet,lehetőleg Pest megyében ahol foglalkoznak játékok adás-vételével vagy cseréjével?
-
N4r4ncs
aktív tag
Van birtokomban egy alig használt Platinum Uncharted.
odadom 4000-ért. -
N4r4ncs
aktív tag
Aki akar az vegyen már fel: N4r4ncs09
-
N4r4ncs
aktív tag
Valaki árulja már el,hogy kell használni ezt az új fényképezőt?
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
szasanyi #4583 üzenetére
Letöltöttem én is,már csak azért is mert kíváncsi voltam mennyire sikerült megoldani az optimalizálást. Hát az eredmény lenyűgöző,baromi jól megcsinálták. Nagy képernyőn állati a Rapture.
Ha nem vittem volna ki rég PC-n nem hagynám ennyibe de talán később lehet beszerzem használtan. -
N4r4ncs
aktív tag
Amióta megvettem az UDF-t tényleg nem lehet lerakni
musthave game -
N4r4ncs
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #4190 üzenetére
Én most egy ilyet próbálok beszerezni [link]
bár ahogy utánajártam egy jó darabig nem lesz ilyenem. De van a Maxell-nek is egy blu-ray drive tisztítója ami már kapható de az meg semmire nem jó. PS2-es tisztítót meg nem merek belrakni mert az nem blu-rayre van tervezve és állítólag megsértheti a kisebb lencsét.
De számomra ez rejtély.. A meghajtó nyílásánál van egy beültetett csiszoló is,hogy mikor berakod a lemezt lehúzza róla a port,tahát nem szabadna koszosnak lennie,mégis amikor házilag kitisztítják utána érdekes módon meg viszi a játékokat. -
N4r4ncs
aktív tag
Szerintetek érdemes megveni még az Unchartedot? mert kirívióan olcsó
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
szasanyi #4098 üzenetére
Pletykák illetve egy belső illetékes szerint vígan fut a Cryengine 2 konzolokon. Csak jelenleg nincs és nagyon kevés a szakember aki át tudná ültetni a játékot,én leginkább ettől tartok.
Viszont azt nem tudod hallotad-e hogy most nemrég tisztán megmondták hogy a Crysist direkt a közeljövőben megjelenő és nem az aktuális hardverekre tervezték ezzel is egyfajta exkluzivitást adva a játéknak. Ezt a Warhead kapcsán mondták,mert ez miatt az alap játék elég gyengén kelt,és mint utólag mondták nagy hiba volt így programozni.
A Warhead-re esküsznek,hogy egy 100k-s gépen megy High-on mert úgy fogják optimalizálni,és az is szándékukban áll,hogy kiadják az alap Crysist az új optimalizált motorral.
Tehát ha ezt vesszük én eltudom képzelni,hogy hasonló látványú lesz hisz a jó programozás csodákra lehet képes. De ez csak egy laikus következtetés.Szasanyi,ha arról az akadásról beszélsz mikor pont lecsap a fénykarddal az ellenre a TVU-ban az direkt van úgy. mintha előtte kicsit belassítanák vagy ilyesmi céllal lehet.Ez mindenhol van és egyáltalán semmilyen hibára nem utal. más játékban is csinálnak ilyet.
-
N4r4ncs
aktív tag
Konkrétan igen,8 magos. Gyakorlatilag azonban csak 7 működik. Van egy főmag és akörül még van 7 segéd más néven vektormag amikből 1 levan tiltva tehát csak 6 aktív,hogy miért még nem jöttem rá.
De programozók szerint fellehet oldani egy frissítéssel ha szükség lesz rá.
A főmeg közvetlen a memórával kommunikál,a vektormagok pedig DMA-n keresztül dolgoznak,az utóbbi az amit híresen marhanehéz programozni.
Sokan mondják hogy ez nem játékra való hanem kisebb szuperszámítógépekbe.
Tehát elég komoly cucc ám -
N4r4ncs
aktív tag
DM-Fan.A ps3 az összevan rakva! Egy jó tanács egyébként: Az egyetlen gyengepontja a gépnek a meghajtó. Összehasonlítva,a kék lézer sokszorta kisebb és érzékenyebb mint a piros,ezért van,hogy sokaknál nem olvassa be a lemezt egy idő után,miután kitisztították ismét vitte ahogy azt kell. Szóval ha lehet akkor a porra figyelj inkább a legjobban,de ha annyira akarod minden berakás előtt a lemezt le is tisztíthatod.
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
kzsolti007 #3327 üzenetére
milyen termosztától beszélsz?
én úgy tudtam termosztát csak az autokba van ami a hűtőfolyadékot keringeti a motorban.
-
N4r4ncs
aktív tag
Játszottam Siren: Blood course demojával ami asszem egy a Sony berkeiben készült túlélő horror.
Szerintem baromi jóra sikerült,mondjuk én eleve élek halok ezért a műfajért(szeretek félni)
A grafika egyszerűen odavág,fullhd tv-n 720p nincs mit rajta ragozni. leginkább a Gothic3-hoz hasonlítanám a motort persze maxon. A fény-árnyék effektek eddig a legjobbak amit láttam az oblivion óta,főleg ahogy a sötétben a zseblámpa fényére csillog a nedves sűrű növényzet. -
N4r4ncs
aktív tag
válasz
malcolm007 #3304 üzenetére
Nem bánod meg,oltári nagy játék azzal az élethű világgal.
-
N4r4ncs
aktív tag
Valaki!
A gépem nem látja hogy hogy lenne újabb firmware,netről frissíteném de mindig azt írja hogy a legújabb van miközben aza 2.36-os.
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
he7edik. #3061 üzenetére
lesz csak később,ugyanis leállították a fejlesztést,PS3-ra köztudottan kicsit nehézkes a fejlesztés,mert hát így rakták össze,de ez csak nekünk játékosoknak csak pozitívum lehet általában jobbat kapunk a végén.
Viszont az Endwar megjelenik rá,szóval én nem vennék boxot,ráadásul a ps jövője biztosabban látszik. -
N4r4ncs
aktív tag
Az UKra hol kell regisztrálni?
-
N4r4ncs
aktív tag
Az Assassins creedben belehet valahol kapcsolni hogy legyen szöveg felirat?
kicsit élvezetesebb lenne -
N4r4ncs
aktív tag
meg lehet oldani hogy a játékok 1:1 pixelen mennyenek? Vagy ilyet nem is lehet,mert a ps3 menü alatt rátolom a tv képernyőjét 1:1-re játék alatt viszont csak 16:9-en tudja?
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
orkester #2769 üzenetére
Ráadásul ha egy 720p-s játékot 1080-as kijelzőn játszol akkor felskálázott képet kapsz. Így egyáltalán nem biztos, hogy szebb lesz a kép, inkább csúnyább. Persze 1080p-s játékhoz jobb a monitor ha közelről nézed.
Ez marhaság.A PS csak szabvány felbontásokat (576i/p, 720p, 1080i/p) dob ki a TV-nek.
A készülék natív 720p felbontásra méretezi olyankor. -
N4r4ncs
aktív tag
válasz
szasanyi #2764 üzenetére
Ugyanezek vannak nálam is, a kép sötétebb lesz.
Egyébként itt aránylag leírnak mindent. -
N4r4ncs
aktív tag
Üdv,
Egyébként a Game Settings menüben mi a PS Upscaler és PS smoothong? mire tegyem őket? és a Displayben az RGB Full Range(HDMI)?mert az fullon van -
N4r4ncs
aktív tag
válasz
Mákos7észta #2724 üzenetére
Meguntad a fejlesztgetést mert látom neked sincs azért gyenge konfogod?
-
N4r4ncs
aktív tag
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
eddie17 #1602 üzenetére
De! A Microsoft és a Sony is mondhatnánk lemásolta a Nintendotol,azonban Gatesék megvették a licenszet a Nintendotol részvényestül
a Sony viszont csak jogtalanul használta a rezgő kontrollert nem fizettek érte semmit és így utólag nem jött ki jól vele aztán emiatt beperelték a PS3-nál.
-
N4r4ncs
aktív tag
Na Hi,
Nekem amint megjön a tv-m megveszem a gépet,erősen gondolkoztam hogy a 40Gb-s változat mellé veszek még egy Dualshcok 3-at! Nekem fontos hogy 2 kontroller legyen így láttam már hogy kaphatóak,ezeket mennyire használják ki a mostani játékok? -
N4r4ncs
aktív tag
válasz
kzsolti007 #1121 üzenetére
Nem lesz ilyen,konzoloknál pont a szoftverfelhozatal dominál leginkább,amit csak hosszú hardver kifutási idővel lehet elérni összeségébe.
Szvsz ha 2 évente jönne új generáció nem lenne rá se szaktudás sem idő fejlszteni,szóval a rövidtáv nem hinném,hogy üzeltileg jó ebben az ágazatban..mondjuk a microsoft -
N4r4ncs
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #901 üzenetére
Az M86/87 tudja a 24p-t.
Az i és a p a jel tipusát jelenti.Interlaced és Progressive.Az 1080i fel van skálázva 1920x1080-ra.Önmagában az 1080p nem jelent FullHD-t,pl a Sony D3000-es sem FullHD mégis ismeri az 1080p-t. Ami natívan is tudja a nagy felbontást az fullhd. -
N4r4ncs
aktív tag
válasz
anjani182 #792 üzenetére
A PS3-nál játékok szempontjából nincs semmilyen hatással milyen szabványt támogat a TV.Emiatt nem kell aggódni.Az 1.3-at főképp a Blu-ray filmek hang és kép szinkronizálásához találták ki,szóval ha ilyen nincs akkor előfordulhat,h nem lesz tökéletes a filmnézés.Lényegében csak így függ össze a PS3-al,ha pedig Bluray filmet szeretnél akkor ahhoz egy natív 1080p előállító TV illik,nem beszélve még a 24p támogatásról ha nem akarod a kép csúszását.
Sajnos túl sok minden van amire oda kell figyelni mit veszünk,a 2007-es FullHD modellek már szinte mind tudják az 1.3/1080p@24Hz-et. -
N4r4ncs
aktív tag
válasz
Atass.mac #742 üzenetére
ez lenne az első,csak egy olyan kérdés,hogy a játék lemez vagy a meghajtó olvasófeje nem használódik el elég gyorsan egy ilyen konzolban?
Háát erről egyértelmű kijelentést szerintem nem lehet tenni,pl az én PS 2 slimem a kezdetektől fogva megvan és az ég világon semmi baja és az aztán rendesen volt nyúzva.
Merevlemezről csak a kipróbálható demokat lehet futtatni,amiket le tudsz tölteni.
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
cerberushu #724 üzenetére
Amit a dobozra írnak az mind reklámfogás,néha fele sem igaz annak ami rajta van
..
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #704 üzenetére
MIvel jómagam is most szándékozok venni,szintén nem hallottam ilyen jellegű problémáról,sőt semmilyen PS3 meghibásodásról nem olvastam.
Esetleg szállítás közben sérülhetne? -
N4r4ncs
aktív tag
A GT5 prolouge a teljes lesz? vagy van valami különbség a sima GT5 között
-
N4r4ncs
aktív tag
Starter Packot hol árulnak még?
-
N4r4ncs
aktív tag
Tom Clancy's EndWar-ól nemrég kijött egy előzetes és szintén csak nextgenekre jön ki,én RTS fan vagyok de marhára nem tántorít vissza ezért a konzol,szóval ez a játék hatalmas lesz,a kontollert csak az alapvető irányíátási feladatokat fogja ellátni ezzel gyorsítva,megkönnyítve a játékmentet a többit pedig mind hanggal fogjuk kezelni,mindezt U3 engine alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest