Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Már felhőből is etethető tartalommal a PlayStation Portal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
marhára van ilyen, szerintem pl ott a Lemmings
de most komolyan, kétlem, hogy ez lenne lemezen,
inkább tűnik PSN címnek, ami kizárólag csak letöltéssel vásárolható meg.az én kártyám sem jó ilyen célra,
úgyhogy én böjtölök, amíg be nem vezetik a store-nál
a pre-paid kártyás rendszert[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
MCkey
csendes tag
igaz, lehet benne valami, viszont szerintem meg idővel bele fog kerülni az .mkv támogatás is, mert ahogy az mkv-ben rögzítő digitális videókamerák elterjednek, a sony kénytelen lesz támogatni, mert mi az hogy a családi buli-t nem tudjuk megnézni a ps3-on, amit a kamera mkv-ben vett fel?...és és... de ez csak megérzés, illetve reménysugár.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
igen, a sony híres arról, hogy tűzzel-vassal védi a saját formátumait, és egy mkv támogatással az éppen a szárnyait bontogató bluray alatt vágná a fát ezerrel. ezt pedig tutira nem fogja. a divx már más tészta, a dvd piac már kiépült, van forgalom egyébként is, de a kéklézerből még közel nem folyt vissza a befektetett pénz.
a legjobb talán az lenne, ha valahogy sikerülne írni rá egy xbmc szerű felületet (mondjuk valami minimál linux kernellel, ami nem eszi meg a memória 90%-át), amit be lehetne bootoltatni, és onnan nézegetni akármit.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
bwoay
nagyúr
Sehogy nem lehet megoldani,
illetve hát lemondasz az on-line dolgokról,
és már jó is vagy addig, amíg valamelyik játék nem kér frissebb fw-t.Engem is az őrületbe kerget amúgy a dolog,
mert a 2.50-et sem akarja leszedni, szóval megint netes frissítés lesz.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
azért kellett ennyit lőni, mert ez lényegében egy shooter,
csak néha szakítja meg pár ügyességi, vagy logikai rész.
Bár utóbbiaknál max annyi a kihívás, hogy képes-e az ember követni a leírást.
Én először még elkalandozgattam, de második alkalommal
HARD-on játszva már kb úgy nyomtam, mint a Gears of Wart:
fedezékbe be, onnan kihajolgatva leszedni mindenkit,
aztán gyerünk tovább[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
DM-Fan
nagyúr
Értem. Akkor router-csere. Nekem Linksys WRT54G routerem van, eddig nagyon bevált, csak ajánlani tudom, árban is korrekt, PS3 is szereti.
A fullHD-anyag lejátszásáról ettől függetlenül nem kell lemondanod, a HD-Ready TV is kiválóan megjeleníti, a 24p-t meg már az idei HD-Ready TV-k nagy része is tudja. A HD-Ready TV-ken is közel olyan gyönyörű a fullHD-s anyag, mint a fullHD Tv-ken, 1,5 méterről már meg nem mondod a különbséget.
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
Nem! Megkérdeztem, és vettem is egy HL2 Orange Boxot és egy Skatet. DE azt mondták bármely két - egy árban lévő - game megvásárolható 1-et fizet 2-t kap módon. És a pénztárgép hozta is a kedvezményt, vagyis a számla végén levonta az egyik game árát, így 7.490 HUF volt a kettő.
-
-
-
szasanyi
félisten
Nálam sem az FPS a nyertes konzolon, de ennyiért elhoztam, mert jó játék. Majd megbirkózunk vele valahogyan. Skate-et meg a kisebbik fiam szereti, a demoval sokszor jétszik, így aztán nem volt nehéz a döntés... a Carbon megvan már, az alaptétel. Csak itt sokkal jobb mint PC-n volt, noha ott is végignyomtam vagy 2-3 alkalommal.
StarWars TFU után - ez nekem nagyon tetszett, akkor is ha másoknak teljesen eltérő a véleménye - nem is nagyon játszottam konzolon, de majd most! -
szasanyi
félisten
Nem feltétlenül... én pölö a helyéről vettem le, ahol a PS3 gamek vannak. A biztonság kedvéért megnézettem az ügyfélszolgálatnál, hogy valóban annyi (hozza-e a kedvezményt), hogy ne a pénztárnál érjen kellemetlen meglepi. De ott is, és a pénztárnál is rendben volt, és valóban egyet fizettem a kettőért.
-
cilo9
aktív tag
Voltam a XVII. kerületi Tecsóba. Akciósból Fight Night Round 3 és Skate volt. 1-1 darab amin volt akciós matrica (Skateből csak ez az egy volt mondjuk a Fight Nightból volt több is, de az nem akciós matricás, nem tudom ez számít-e). Úgyhogy ezt a párost elhoztam. Voltam a Ferihegyi Tecsóba is, mert volt egy köröm a reptérem, gondoltam körbenézek, ott össz-vissz 2 db PS3-as játék volt, de nem akciós. PS2-es játékokból mindkettő meg a Fogarasi is tömve volt.
És a XVII. ker-be volt PSP-s is akcióban és abból még azért volt jó pár darab.Üdv, Cilo
-
DM-Fan
nagyúr
Avi-ból is többféle van, nem mindent eszik meg, elég válogatós tud lenni a szentem, szóval nem azon múlik, hogy hálózaton keresztül megy-e a lejátszás, vagy sem. Én amit eddig hálózaton keresztül osztottam meg .avi-t, eddig mind ment. Mondjuk nem igazán nézek .avi-kat, meg alapvetően a PS3-at se nagyon használom a Blu-Ray-en kívül filmlejátszásra, arra ott az asztali lejátszóm (Pioneer DV-696AV), az mindent megeszik.
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
-
Gebriel
veterán
Ha van kedved és időd leirhatnád pontos folyamatát a joynak, hátha van aki nagy segitség lenne.
Sg PS3 store info -
Sundesz
őstag
Bemennék ha lenne MM 100 Km-es körzetemben. Sajnos az a problémám, hogy nincs nagyon lehetőségem személyesen megtapasztalni se az X360-at, se a PS3-at, ezért bátorkodtam megkérdezni itt a fórumon. Viszont kirakva láttam már mindkettőt. De úgy tűnik, gáz volt megkérdeznem...
Xbox grafot meg sok-sok fórum, néhány cikk mondta. Persze nem a PS3 exluzív címekre gondoltak, hanem ami mindkét konzolon van. Igazából hol az egyik, hol a másik. De nekem az nem fér a fejembe, hogy nincs AA egyes PS3 játékoknál, főleg a NAGY GT5P-ban?
Hörcsög Powa'
-
szasanyi
félisten
-
DM-Fan
nagyúr
Viszont pont ezért a PS3-ban még sok pluszpotenciál rejlik, épp ezért én hosszabb életet jósolok neki, mint a Box-nak. A Crysis PS3-as portjával kapcsolatban olvastam valami olyasmit, hogy 2 vagy 3 processzormag csak az árnyékolást fogja számolni és hogy brutálisabb grafikát prognosztizálnak, mint amilyen PC-n volt a játéknak. Szóval a gyengébb GPU azért sok helyen ellensúlyozható a nagyobb számítási kapacitású, 7 magos procival.
Az valóban nagyon felháborító, hogy a programozók kicsit lusták továbbképezni magukat PS3 programnyelvre. Különösen mérges vagyok John Carmack-ra, aki a legnagyobb szószólója volt annak, hogy az ember egy mezei PC-vel bármire képes lehet, ő lehet a világ legjobb programozója, meg hogy semmi sem lehetetlen, bla bla. Ja bakker, akkor tessék újra ölbe venni a klaviatúrát, berendelni a sört meg a pizzát és éjszakákon át gubbasztani a monitor előtt és átportolni az összes id Soft-os játékot PS3-ra, meg a következőket is PS3-ra is kiadni, nem pedig kategorikusan elzárkózni ezen konzol elől, 'szom! Ja, hogy neki ez már derogál? Akkor majd jön más, aki megcsinálja helyettük az új Wolf-ot, meg a Quake 5-öt, meg a Doom 4-et, csak más néven oszt jónapot.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BaliJack
aktív tag
PC-re érdemes megnézni még a Flatout 2-őt is, frankón 2ezerért szereztem be, és attól is hanyatt lehet esni, annyira jó .
Még egy eléggé régi gépen (adataimnál) is 1280x960-on full grafikán fut, még élsimogathatom is , és a szűrést is rápakolhatom .
Ja, és a zenéje eszméletlen .PS3-ra jó lenne vmi hasonló játék, Motorstorm is jó, de az terepen megy.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Én az élsimítás minőségét (hiányát) azért nehezményezem, mert attól sokat javul a látvány. És persze a PS3 is installál ezt-azt, csak annak egyszerűsége mégis jobb mint a PC esetén. Ami nagy különség (!) az, hogy grafikailag és vezérlés szempontjából nem kell semmit állítani, kalibrálni, tesztelni ahhoz, hogy jól játszható legyen a játék.
És igen, FPS = PC de ez így jó is. Nekem kontrollerrel vagy lassú, vagy nem pontos, de együtt a kettő nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Már felhőből is etethető tartalommal a PlayStation Portal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- További aktív témák...
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
- Playstation/Xbox konzolok
- PlayStation 5 Slim! 2024.08.28.-án vásárolt! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest