Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz Mazsika #12999 üzenetére
csak beállítás hiba. amikor kapcsolod be, már rca-val összekötve, akkor nyomva kell tartani a bekapcs gombot, lesz néhány pittyenés, majd visszaáll alapbeállításra a videokimenet. de legközelebb előbb még amikor hdmi-vel van kötve, átállítod, és úgy kötöd át, akkor ezt a mozzanatot nem kell megejteni.
-
Mazsika
őstag
lehet kicsi buta kérdés de miért van hogy rca kábellel összekötöm a tv-vel és nem megy semmi... :S lehet hogy ezelőtt hdmi-vel volt tvhez kötve és azért nem megy? vagy mi lehet a baj?!
Dáccsika
-
k.
őstag
válasz DM-Fan #12983 üzenetére
Totálisan egyetértek veled. Régebben én a sima autóversenyzést is alig tudtam joyal elképzelni, mamár a billentyűzet nem megy
Jómagam ha eldöntöm hogy na én ezt megtanulom akkor menni is fog. A blackel toltam ps2n-a játék maga nem is tetszett de ez más kérdés- egy idő után tök jól ment, mintha mindigis azt csináltam volna. Most rendeltem meg ps2re a cod5öt kemény 2 ezer forintért, szóval fogok még gyakorolni!
Mondjuk nálam most szegény ps3 játék terén hanyagolva lesz ha a gt5p és az uncharted be lesz fejezve akkor áttérek a ps2re, mert anyagilag most sokkal jobban fekszik a budget árával.
(amint irtam cod5 2 ezerért egy vicc szerintem. Ok hogy vatera és ki volt bontva de akkoris) -
kelzsoca
félisten
válasz Jarlaxle #12994 üzenetére
Megszokható, de nyilván aki pc-n nevelkedett fel, sosem fog úgy játszani vele, mint egér+bill. párossal
Aki meg mindig is konzolos volt, az meg azt szokta meg, és pc-n nem megy neki az irányítás.Én is így vagyok vele, és sokszor eléggé idegesítő dolog, hogy tudom hogy játszom pc-n, itt meg megy a szerencsétlenkedés a joyyal
A Killzone2-t pont ezért nem is nagyon játszom, online meg főleg nem[ Szerkesztve ]
-
Jarlaxle
senior tag
válasz Jarlaxle #12993 üzenetére
Ja és amikor azt írom, hogy az ellenfeleid sokkal gyatrábban játszanak akkor azt úgy gondolom hogy _nagyon sokkal_. Én pl. tudom magamról, hogy nem bánok túl jól a kontrollerrel, mégis mw2be, sokszor frag első vagyok, vagy az elsők között vagyok. Akkor a többiek azok vajon mennyire nem tudják uralni a kontrollert ha én elől bírok lenni, pedig tudom magamról, hogy béna vagyok?
-
Jarlaxle
senior tag
Lassacskán 1 éve van konzolom, ez előtt 5 évig FPS-eztem komolyabban úgyhogy mondhatni van tapasztalatom mind2 oldalról, és közelébe nincs és nem is lesz a kontroller egy egér pontosságának. Azt nem mondom, hogy nem lehet FPS-ezni kontrollerrel mert lehet, de köze nincs az egérhez pontosságban és sebességben.
Az hogy könnyedén osztod a heccsátokat az részben annak tudható be, hogy az ellenfeleid sokkal gyatrábban bánnak a kontrollerrel, nem csak a tapasztalatodnak, ha egyszer benéznél kontrollerrel egy csak egérrel játszó helyre, akkor már nem adná annyira a fejeseket.MOD: Pont ezért veszek most max shootert, hogy legalább részben visszakapjam az irányítást egy fps játékban.
[ Szerkesztve ]
-
-
kelzsoca
félisten
válasz skylinelaca #12988 üzenetére
Én valahol olvastam a dologról, most ugyan nem találom, de 1-2 fórumban is beszélnek róla.
Konkrétan arról lenne szó hogy wifin keresztül van összekötve a két gép, és beállítható hogy a visszapillantó képét a PSP-n keresztül lehetne nézni.
Az említett játékokról nem találtam infót.
Mivl PSP-ről vezérelhető illetve játszhatóak a PS3 játékok, így ez nyilván nem számít(ana) nagy dolognak(#12989) Sonja
Én és az ismerősi köröm is USA store-ból vásárol, ott pedig $-ban vannak megadva az árak.
Konkrétan a Zen pinball 9.99$[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Ez a Quantum Theory játék egész jó lesz. Most jött videó is belőle. Igaz, eléggé Gears of War nyúlás.
Más: Nyár elején (Június) valószínűleg veszek egy 250GiB-os PS3-at (remélem akkor is lehet majd kapni). Vennék majd PSN-es játékokat (pl. Zen Pinball, illetve a most majd megjelenő Modnations Racer) és nem igazán értem az "árakat". Playstation blogon feltüntetik $ és Euró értékben, de fontban nem nagyon. 1-2 árat azért megtaláltam és teljesen máshogy "váltják" át euróból fontba. Nincs szisztéma, hanem minden játéknál más az érték. Példa: 1 játéknál 10 euró/8 font, míg a másiknál volt olyan, hogy 10 euró/9 font?! Ez miért van vajon?!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
PaJa1
őstag
Akkor kisebbség vagyok
Játszottam XBOX-szal HALOt főleg, 360al csak egy kis GTA4et, PS3on leginkább GT5P, de volt Resistance, Vegas2, Heavenly Sword, Uncharted meg még sok minden, havernak sok játéka volt, nála játszok néha még most is . PCn gamepaddal autóversenyt és konzol átiratokat játszottam. Tehát már próbáltam megszokni a gombás irányítást, tudom milyen.
Addig nem is volt baj amíg nem kellett precíz mozdulatokat csinálni, de célozni, finoman mozgatni a gombákat most sem tudom, gamepaddal nem is tudok gyors kört menni autoversenyben. Szerencsére már van kormányom, azzal kb. 1 hónapba telt mire ráéreztem az ízére, bár azzal inkább a bátorságom volt kevés, nem engedtem ki annyira az autót mint előtte és a beállításokkal is többet kellett bajlódni mint egy gamepadéval. A verekedős, hentelős, mászkálós játékok viszont a legjobbak paddal
Ha meglesz a saját PSem akkor fogok még próbálkozni célozni kontrollerrel, de nem látok rá nagy esélyt, hogy beletanuljak.(#12985) kelzsoca
Gran Turismoban is?[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
sanyi0321
tag
Heló!
Bocs a noob kérdésért, de az igaz, hogy a PSP egyes PS 3-as autós játékokban visszapillantó tükörként funkcionálhat?Go home... you're drunk.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz BaliJack #12982 üzenetére
Azon mosolygok, hogy többnyire azok osztják az észt, hogy mennyire rossz konzolon FPS-t játszani, akik alig pár percet játszottak életükben kontrollerrel, vagy egyáltalán nem is játszottak soha kontrollerrel.
A PS3 megvétele előtt én sem sok konzollal játszottam, világ életemben PC-s voltam (korábban C64-es joystick-kal). Kicsit én is tartottam a kontrolleres témától, de már az első nap, mikor megvettem a PS3-at láttam, hogy nem lesz gond. Kb. 10 perc játék után ráéreztem a kontroller "ízére", kezdtem látni, mik a határai, milyen az érzékenysége, hogyan reagál bizonyos dolgokra. Tekintve, hogy az FPS a kedvenc műfajom, ezért számomra elég fontos szempont volt, hogy mennyire gyors és precíz a kontroller.
Maradjunk annyiban, hogy a COD4 - MW, COD - WaW és COD - MW2 multikat elég tisztességgel kipörgettem, és szinte csukott szemmel szórom a head-shot-okat. Nincs ez másképp a Half-Life Orange Box-szal, a F.E.A.R. sorozattal, vagy a Bioshock-kal sem. Egyszerűen arról van szó, mintha egy hangszeren játszana az ember, egyetlen dolgon múlik a siker: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Persze, van, akinek van érzéke hozzá és sokkal könnyebben boldogul és van, akinek botkeze van, az akármennyit gyakorolhat sem lesz perfekt játékos. De ne mondjunk már olyat, hogy kontrollerrel nem lehet FPS-t játszani! Ha valaki ezt állítja, annak üzenem, hogy menjen fel akármelyik COD-dal multizni, aztán győzzön pislogni, mert úgy vonzza majd a golyókat, mint a mágnes.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BaliJack
aktív tag
Nem értem, hogy miért kell ennyire félni a kontrolleres FPS-ezéstől?
Többször is leírtuk már itt páran, hogy meg lehet szokni.
A saját példámat elmesélve: nagyon megtetszett a Battlefield: Bad Company demója, és addig nyomtam vele, amíg rá nem éreztem. Azóta semmi gondom az FPS-ekkel.
Hozzá kell tennem, hogy nem vagyok online terén hatalmas ász, bár azért szereztem egy-két izgalmas percet a Battlefield 1943 demóban, és a Bad Company fullos játékban neten játszva .
Vannak itt olyanok, akik megszokták és élvezik; vannak, akik kifejezetten imádják és jól is játszanak vele, és vannak olyanok is, akik kipróbálták, és nem tudták megszokni.
Kis adalék a végére, hogy a Killzone 2-nek eléggé nehézkes az irányítása (kiosztása nem annyira jó szerintem sem), de azért nagyon jó írtani az izzószemű ellenfeleket .Szerk.: Egyszóval, szerintem mindenképpen próbáljad ki, és utána ruházz be hatalmas összeget egy olyan cuccra, ami nem biztos, hogy olyan élményt nyújt, mint PC-n az egér és billentyűzet.
Ennek örömére megyek is Mini Ninjas-zal játszani (ami meg TPS ).
[ Szerkesztve ]
-
shioriharu
csendes tag
Fényképezni néhány játékban lehet csak a legújabb firmware-vel, az pedig úgy működik, hogy megnyomod a PS gombot játék közben, feljön a screenshot menü, és az elmentett képeket a fotogalériában találod majd meg az xmb-den.
Videót rögzíteni jó minőségben HDMI capture carddal (30k huf+)
Némileg rosszabb minőségben USB capture carddal (pl dazzle 14k huf+)[Sit Back, Relax, Forget It]
-
PaJa1
őstag
válasz sislaciii #12969 üzenetére
Nekem is csak a lövöldözős játékokkal van bajom, ezért majd ha lesz PSem és lövöldözni akarok, akkor szerzek majd valamit amivel jobban tudok célozni mint a controllerrel.
A PCt a legfullosabb konzolért se cserélném le, egyelőre. De egy PS3at be akarok szerezni, mert szerintem irtó jó játékok vannak hozzá amik nagyon le fognak kötni. Pl ma reggel hatig Little Big Planet videokat néztem
Tényleg, PSen hogyan lehet képet ill videot rögzíteni, csak kamerával/fényképezővel?A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
sislaciii
aktív tag
Hogy hű maradjak a témához, én is leírom a tapasztalatom. Igazából nem vagyok Konzol párti, bár Nintendo-n kezdtem, a gép jobban leköt. Nyáron elmentem haveromhoz, és nála játszottam élősszőr PS3-on. (Volt PS2-m nem tetszett annyira) Rakta be a játékokat, elsőnek a Fuel volt, amit PC-n már toltam, bár nem a szívem csücske. Jó volt játszani, főleg HD-ban. Aztán jött egy Kis NFS UC. Az is elment, mint gépen. Gondolkodtam, hogy ebayról veszek egy PS3-at gép helyére, de amint FPS játékra jutott sor, és GTA IV-re meggondoltam magam. Nekem nem jöttek be ezek a játékok konzolon főleg az irányítás miatt. Szerintem PC... "Kinek a pap, kinek a paplan.''
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
kelzsoca
félisten
Jelezni szeretném hogy az 1.hsz-ben megadott:
Könyvtárszerkezet pendrive-ra vagy vinyóra:
X:\PS3\THEMES - a témáknak
Nálam most csak így látta a gép a témákat:
X:\PS3\THEME
-
babli
tag
Leszedtem USA Store-ról a Little Big Planet Dynamic Theme-t! Kurv@ jó sztem.
Napszaktól függően változik, nappal nap, este csillagok, a kiscsávó meg ott futkos a gömbön!Aki teheti szedje le, 2,99 dolcsi. Most vásároltam először Store-ról, OTP-s Visa kártyával simán ment.
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
gabesy
tag
-
whited
addikt
sziasztok
tudnátok mondani nekem olyan játékokat amit 2en is lehet tolni 1x-re
nem online hanem pl olyan ami 2 joyos a verekedősökön kívül
tekken,mortal kombat stbHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
gabesy
tag
válasz wrathchild #12957 üzenetére
Szia!
Nekem egy Onkyo erősítővel van összekötve a konzolom. Nem vettem észre, hogy halkabb lenne a konzolon lejátszott DVD film, az asztali lejátszóhoz képest. Viszont sokszor használom inkább a konzolt, mivel szebb képet tudok kicsikarni vele, mint az asztalimmal.
Egy tipp: Próbálj meg állítani a hangerőn. Alapesetben 0-án van.
Üdv:!
Gabesy
-
wrathchild
tag
Üdv!
Elképzelhető, hogy a PS3 konzol dvd film lejátszás alkalmával halkabb végeredményhez juttat, mint ha dvd-lejátszóban van a film?
Van valakinek erősítővel összekötve konzol és dvd-lejátszó is és van ezirányú tapasztalata?
Kösz! -
kelzsoca
félisten
válasz shioriharu #12955 üzenetére
Szerintem annak mennie kell
-
shioriharu
csendes tag
válasz kelzsoca #12953 üzenetére
Jó de te pl más profillal akartad használni ami tudom 100% hogy nem fog menni (mert akkor nemkéne fizetni a DLC-kért ugye)
Olyan valaki segíthetne aki a saját profiljára próbálta már visszarakni (szvsz ha nem menne semmi értelme nem volna a játéknak, de biztosra szeretnék menni)
Köszi[Sit Back, Relax, Forget It]
-
babli
tag
.
[ Szerkesztve ]
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
kelzsoca
félisten
válasz shioriharu #12952 üzenetére
Mondtam már az SC4 mentések nagy valószínűséggel nem fognak menni.
-
shioriharu
csendes tag
válasz benecz #12951 üzenetére
Hát a full story hosszú lenne és siralmas, mert nem akarom összeszámolni mennyi pénzt vertem rá már így is (kb 2 slim gép és 3 játék ára) merhogy voltam már x szervízben érdeklődni, sőt igazából ez már a 3. szervíz, ahol nem tudnak semmit kezdeni a konzollal (el akarták küldeni Franciaországba, hogy ott megjavítsák, természetesen a költségeit én álltam volna) konzolcseréről annyi szó esett, hogy nem fogják kicserélni.
Lényeg a lényeg, állítólag mostmár mindene rendben van, garancia is megújítva, a hét végén valszeg mehetek érte, de ha nem, látni fogtok a hírekben.
(ui.: szidás, fenyegetés eredményt nem szült, a kung-fu epizód még csak most jön, mert jámbor ember vagyok)
Az érdekelne, hogy ha cserélve van a konzol ha nem, ha formázták a HDD-t ha nem, az SC4 mentések, és system backup pendriveon van, más játékom nem is igazán van és nem is nagyon kell, ezeket a mentéseket valamilyen módon használhatóvá lehet tenni? (teszem azt ha psn IDhez kötöttek, és belépek az én PSNemmel működni fognak?)
Mert ha nem, ezek konzolt fognak zabálni amíg blue-rayt nem szarnak.[ Szerkesztve ]
[Sit Back, Relax, Forget It]
-
benecz
tag
válasz shioriharu #12938 üzenetére
Te ember,te nem vagy ép!!!MI a francért vártál ennyit?Én már a fogyasztóvédelmisekkel megoldattam volna!Az a minimum h bemész,és követelsz egy új gépet.Ha kifogásolnak akkor pedig a fogyasztóvédelem,és polgári peres úton érvénysítsd az akaratod!
Mihamarabb kezdj el intézkedni!!!! -
babli
tag
válasz kelzsoca #12948 üzenetére
Eddig csak USA és JAP regem volt, persze külön-külön userrel...
Mindkettőt PC-n csináltam, melóhelyen, ebédszünetben! Otthon már csak létre kellett hozni a ps-en egy új felhasználót és a pc reggelt jelszóval/névvel belépnem.
Ugyanezt a módszert követtem most is, UK regnél.
Otthon még megpróbálom PS-ről is, ha nem megy kérek reget kölcsön.
-
k.
őstag
Teendők:
Fejmosás hideg vizzel
Autoba beülsz
Sony szerviz elött megálsz
Bemész
Orditasz de úgy igazán
Kérsz egy új gépetKb ennyi és meg van oldva
(Hogy a }{@&#ba csinálhatnak ilyet? 11 hónap? Jézus isten...
-
babli
tag
válasz kelzsoca #12946 üzenetére
Végig ment, persze.
Minden ok volt, címgenerátorral csináltam, gmail-es címemet regiztem be.
Reg successfull, belépés, incorrect... :S
3szor cserlétem jelszót, semmi, ugyanaz!
A japán PSN-el nem szívtam ennyit b@ssza meg!
-
Edgeri
senior tag
Valaki tud olyan szervízt, ahol kontrollert javítanak? Az egyik analóg gombot kellene lecserélni, még talán alkatrészem is lenne hozzá. Csak mielőtt én nekiesnék, gondoltam megkérdezem.
Üdv, Edgeri
-
babli
tag
Regeltem PC-n UK Store-ra, de az istennek sem akarja elfogadni a jelszavam belépésnél.
Már harmadszor váltottam jelszót, de semmi...Ötlet???
-
PaJa1
őstag
Hoppá, majd 2 ezerrel ment lejjebb az ára a héten.
Nekem is ilyen van, meg vagyok vele elégedve. Igazi társa lehetne a Fat PS3nak, ennek is hasonló lakkozott a borítása, ez is könnyen maszatolódik, de csak 3 helyen szoktam hozzáérni - 2 oldalt amikor forgatom és a kikapcs gomb környékén. utóbbi nem is látszik ha maszatos. De mivel érintő gombos a kezelőszerve ezért azt sötétben tapogatni nem jó móka. Szerencsére elég egyszer beállítani, aztán már csak a led melletti gombot kell nyomkodni, pár próbálkozás után sima ügy a megtalálása sötétben.
PSről elég neki a HDMI kábel (nem próbáltam, de szerintem ami itt érkezik hang azt is kiadja), az audiót a kis hangszórócskáin fogja majd nyomni. Bár ez utóbbi csak kényszermegoldás, a hangszórói nagyon gyengék, mély hangokat még a messziről se ismeri.
De ha nem kell USB port, dönthetőség, forgathatóság és fél col illetve jobban bejön a matt káva akkor a 2494HS jobb megoldás, ami 55 ezertől indul - Ha ekkora Samu monitorban gondolkozol.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
őstag
Ha jól tudom, 30 nap után már kérhetsz egy új gépet, és egy szavuk sem lehet!
Mellesleg szerintem ezzel már téged nagyon... hogy is mondjam finoman... átbasztak!
Viszont furcsa ez a dolog. Én anno a Hireltech BT-nél voltam, elsőre nem volt az igazi a szervízelés, akkor a koma mondta, hogy ha nagyon elhúzódik, vagy nem lesz oké, akkor csere és kész. Hova vitted egyáltalán a masinát???
Cseregép van legalább helyette? Ha az sincs, akkor kártérítés + új gép![ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
MrPG8
aktív tag
11 hónap?
Szerintem sűrgősen menj be hozzájuk és borítsad rájuk az asztalt. Már 10 hónapja meg kellett volna tenned. -
kelzsoca
félisten
Hát ez minden csak nem normális.
Ez a szerencsétlen Sony, ha jól tudom Szlovákiába küldi ki a gépeket és ott foglalkoznak velük, ez általában ~1 hónapot vesz igénybe, ettől lehet több és kevesebb is, illetve ha nem tudják javítani, akkor teljesen új konzolt kell adjanak helyette (erre a környezetemben volt is példa)Tehát, én a helyedben egy új gépet követelnék, természetesen a garancia idő újraindulásával, mert gyakorlatilag végig szervizben volt a géped
Ha a szép szó nem használ, fenyegetni kell kicsit a fogyasztóvédelemmel isÉn a soul calibur 4. játéknál éppen a mai napon szerettem volna áttenni a mentéseket egy másik profilra(azonos gép) de hibát írt ki, tehát én úgy látom ez nem megoldható
-
shioriharu
csendes tag
Skacok, az érdekelne, van e valakinek tapasztalata Sony Szervíz ps3 konzol javítás terén.
Az enyém 2 hónappal a megvétel után úgy ahogy van meghalt (80gb), pedig vigyáztam rá mint a hímes tojásra. Olvastam külföldi fórumon, hogy sokaknak nem bír ki egy hetet sem, ám ott szervízelés terén maximum 2 hét az átfutási idő.
Namost, az enyém 11 hónapja csücsül sonyéknál, 1 hónapig garanciás még, akárhányszor hívom/szídom őket mindig megfogadják hogy mostmár kész lesz....
E hét pénteken érdeklődhetek újra, sikerült e 1 év alatt haladni vele...
Arra volnék kíváncsi, ez normális e, lehet e arról szó, hogy tényleg egy évig tart egy alkatrész beszerzése.
Továbbá ha van valakinek tapasztalata, hogy soul calibur 4, illetve dynasty warriors 6 empires mentések üzemképesek e (és ha igen, mihez kötöttek, psn/user?) más konzolokon mint az eredeti, kérem mondjon pár okosat.
Előre is köszönöm![Sit Back, Relax, Forget It]
-
SÜN!
tag
válasz skylinelaca #12930 üzenetére
PS3-on karc nélküli dvd akad?
-
Vazallus
tag
Ha ps3 menüben manuálisan beállítom,hogy csak az 1080p-t támogassa,akkor minden játékot 1080p-re skáláz fel vagy csak azokat amelyiket lehet?
"Mr. Salieri sends his regards"
-
MrPG8
aktív tag
válasz skylinelaca #12930 üzenetére
Hát nem tökéletes az biztos. Na majd a PS4-en sokkal jobb lesz.
-
skylinelaca
senior tag
ha megnézed akkor a kisebb területi tárgyakat (vízzel teli terelőbólya) is későn tölti be... autókat is... kár ... reméljük a következő gta jobb lesz... egyébként én (még) régi sdtv-n játszok , ott is akad , tehát a felbontás nem lényeg, volt szerencsém kipróbálni 1080 ban is , egy ismerősömnél ott is ugyanúgy akadt.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
MrPG8
aktív tag
GTA IV optimalizálásával nem csak a PC-n vannak gondok. Meg amúgysem bírja szegény PS3 már azt a felbontást. Nekem Full HD-s LCD-m van, elég nagy. De valahogy nem tűnik csúnyának a 720p sem.
Úgyhogy nem érdemes az 1080p-s GTA-val próbálkozni. Le van butítva egy csöppet. Például árnyékokat 10-20-30 méterre tölti be előlre... :S -
jookomak
őstag
üdv mindenki
megjött a cuccom a zavvi.com-ról. 9 nap alatt ért ide. se ajánlott, se semmi, be volt gyűrve a postaládába. most már tudom a shopto.net-en miért kerül 2 fonttal többe a szállítás. 4 nap, és ajánlottként jön. viszont a batman, amit vettem, az olcsóbb volt 5 fonttal. lényeg a lényeg, hogy van egy jó játékom.
-
babli
tag
Tetszenek ezek a dinamikus témák PS3-ra. Tud valaki ingyenest??? Pl olvastam neten, hogy az új Motorstorm dinamikus téma free volt még novemberben, azt hiszem az eu store-on!
Esetleg ha tudna valaki küldeni nekem egyet... (privátban)
Vagy ezek már nem .p3t kiterjesztésűek? Rengeteg statikus téma van neten, de kellene egy mozgó is!
Köszi...
-
SÜN!
tag
Jól olvastam, hogy Uncharted Drake's Fortune-ban minden szinten végig kell nyomni a platináért?(vagy platinum? )
-
kelzsoca
félisten
válasz englandfan #12915 üzenetére
A szörnyes résszel először én sem voltam kibékülve, de végülis megszoktam
-
kelzsoca
félisten
válasz englandfan #12913 üzenetére
Hát hogy ne legyen unalmas
Ne zoomolva lödd őket, hanem csak simán fuss és R1, nem kell azokba fél tár
Egyébként Crushing módban az igazán kemény
-
englandfan
csendes tag
Uncharted Drake's Fortune-ba miért kellett bele tenni ezeket a szörnyeket? Olyan unalmas, hentes játékká teszi, ezt az amúgy nagyszerű játékot... Meg M4-el megyek, belelövöm a fél tárat és nem hal meg, aztán visszatesz fél órával későbbre... Lehet elölről kezdeni... F*sza...
just stand your ground and fight. | TEREMCIPŐK ELADÓAK! http://tinyurl.com/teremcipokeladoak
-
PaJa1
őstag
válasz user137 #12906 üzenetére
Nem érdemes egy régi demot összehasonlítani egy új teljes verziós játékkal. GT5P vs Forza3. Így eléggé árnyalt a kép.
A teljes GT5ben lesz törés, javított fizika, szerintem a látvány is keményebb lesz mint az előzetesben, a játékmódokról meg ne feledkezzek meg: nascar, rally, utcai kocsis verseny, drift, meg ki tudja még mi, ja és rengeteg autó
Ha megjelenik akkor veszek egy PS csomagot amiben GT5van.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
BaliJack
aktív tag
válasz user137 #12906 üzenetére
Nekem ugyan nincsen meg a GT5P (=Prologue, nagyjából bevezetés), de az egy megvehető demó. A teljes játék majd jön valamikor, a Prologue meg kint van a piacon kb. 1,5 éve.
Tehát így kellene nézni azt a Prologue-ot.Meghivott: az a gép jónak tűnik . De a best quality nem ajánlott wifire. Lejjebb kell venni a minőséget annyira, hogy rendesen menjen. Ha ez csak low quality-n megy, akkor arra kell beállítani, vagy kábeles kapcsolatra átállni.
A PS3 Media Server készítője írta (talán a blogján vagy a kód melletti problémáknál), hogy a másolást nem ajánlja, mert az átmásolt fájl mérete bizonytalan, magyarán, lehet, hogy nagyobb lesz jóval, mint az eredeti méret.Ha tele van már a hócipő, akkor mkv2vob-bal darabolva konvertálni, és pendrive-val átcipelni. Így a gépet (PC) ki is lehet kapcsolni .
Szerk.: Krisz_82: én most játszogatok vele, nagyon bejön . Nejemnek is tetszik, de neki túl pörgős, azt mondta . Egyetlen hibája, hogy nem lehet ketten játszani .
[ Szerkesztve ]
-
babli
tag
Dinamikus témákat ingyé' lehet valahol letölteni??? A japán Afrika Dynamic Theme-ről lecsúsztam. Valakinek megvan???
-
user137
őstag
valamint, asszonykának kellene valami cuki játék, a LittleBigPlanet tetszett neki, de nem maradéktalanul.
akinek van PC-je, a Plants vs Zombies volt az abszolút kedvenc tudtok valami aranyos okos kis szórakoztató gagyit a PS-re?
-
user137
őstag
UK vagy a US store-ba éri meg jobban reggelni?
-
user137
őstag
más: GT5p.
gyerekek, ebben se törésmodell, se karrier mód (OK, events egyesével), se ellenfélnehézségek, se autótuning, se kihívás (BMW 135i-vel ), se sebességérzet, se realitás (Integrával simán lelépni egy TT-t?) nincsen... ? anyáztam a Forza3-ra, h az műanyag, mert majd a GT5. De nem úgy néz ki, h a GT5p valami nagy nagy etalon lenne, 1080p ide vagy oda.
vagy valamit istentelenül elrontok.... ?!
-
user137
őstag
válasz ggf8600gts #12865 üzenetére
nekem nagyon halk a slim, pedig csendmániás vagyok. első nap letöltöttem és feltelepítettem hozzá a létező összes demót, de csak onnan láttam, h megy, h világít.
most toltam egy jópár óra GT5-öt és így se volt igazán hangja. persze, hallatszik, ha kikapcsolod, stb... de messze van a vészes szintektől. nem valami doboz alakú szekrénybe rakod véletlenül? Próbáld ki egy nyílt felületen is, h úgy milyen.
-
PaJa1
őstag
Nem PSen de PC volt rá példa hogy egyo lyan játékot amit a készítő több kiadónak is eladott egy idő után bevezették az IP blokkot, addig ott játszottál szinte ahol, amelyik verzióval akartál, aztán elvágták a drótot és csak azzal tudsz játszani amelyik régióba be vagy osztva. Persze leeht trükközni IP maszkolással és akkor megint oda mész ahova akarsz.
De nem hiszem, legalábbis nagyon bízom benne hogy a PSnél ilyen nem lesz.Wow 5 ezerrel olcsóbb
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Tomazoe
tag
Aki esetleg most akarna ps3-at venni:
[link]
Annak ez jó választás lehet,jó áron[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.