Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz BalaNce87 #82 üzenetére

Ugyanez nekem is, gyakorlatilag meg kell várni az auto savet, mert a manuális nem sokat ér, én is pont ott vok hogy lezúztam az összeset madjnem valseg meg is fogom szívni és kezdhetem előröl

A JOQ"+!%/=( ANNYUKAT!

Most szoptam 3 orat a "Men's like gods" kuldetessel, le kene lepni az elgazositott terembol, log azt irja, hogy eloszor ki kell nyirni minden katonat+supereket is.

Egyesevel levadasztam oket (hmm, 700k-ert megveheto blade mozdulat aranyos ;]), senki sem maradt.

Mennek kifele, de sehol egy nyitott ajto, felfele kimaszni nem lehet, mivel plafon van, ahol bejottem kapu latszolag nyitva, de kimenni azt nem lehet rakja, visszapattansz egy lathatatlan falrol :W

Minimap nem mutat maradek ellenfelet, hokep nezetben sincs sehol senki.

Jobb hijan toltam egy save-et, hatha valami bug akar lenni, toltom be, erre ott allok felhokarcolo tetejen, kuldetes: menjek a telefonfulkehez. :O

Bezzeg ha meghalsz, akkor a kuldetesen beluli utolso teljesitett resztol kezdi ujra, nem total elolrol.

Igazából nem is tudom ez hogy, ha már a játék megunható 1 óra után akkor egy normális vagyis alap követelményű mentést megoldani nagyon alapnak kellett volna hogy legyen.

Tipikus konzol atirat, PC-re utolag ganyoltak ossze.
    Iranyitas is elegge konzolos.

Új hozzászólás Aktív témák