- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ugyanez nekem is, gyakorlatilag meg kell várni az auto savet, mert a manuális nem sokat ér, én is pont ott vok hogy lezúztam az összeset madjnem valseg meg is fogom szívni és kezdhetem előröl
A JOQ"+!%/=( ANNYUKAT!
Most szoptam 3 orat a "Men's like gods" kuldetessel, le kene lepni az elgazositott terembol, log azt irja, hogy eloszor ki kell nyirni minden katonat+supereket is.
Egyesevel levadasztam oket (hmm, 700k-ert megveheto blade mozdulat aranyos
), senki sem maradt.Mennek kifele, de sehol egy nyitott ajto, felfele kimaszni nem lehet, mivel plafon van, ahol bejottem kapu latszolag nyitva, de kimenni azt nem lehet rakja, visszapattansz egy lathatatlan falrol

Minimap nem mutat maradek ellenfelet, hokep nezetben sincs sehol senki.
Jobb hijan toltam egy save-et, hatha valami bug akar lenni, toltom be, erre ott allok felhokarcolo tetejen, kuldetes: menjek a telefonfulkehez.

Bezzeg ha meghalsz, akkor a kuldetesen beluli utolso teljesitett resztol kezdi ujra, nem total elolrol.
Igazából nem is tudom ez hogy, ha már a játék megunható 1 óra után akkor egy normális vagyis alap követelményű mentést megoldani nagyon alapnak kellett volna hogy legyen.
Tipikus konzol atirat, PC-re utolag ganyoltak ossze.
Iranyitas is elegge konzolos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túlélnél egy generációs űrhajón? MIO: Memories in Orbit teszt
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Path of Exile (ARPG)
- Marathon (2025)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), senki sem maradt.