Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BloodPandus

csendes tag

Hát, gyerekek, elhagyom a PT-t.

Nem a rossz gépem miatt, mert egy Phenom9600 4 magos AMD prockót nem nagyon tudja semmi megfogni, pláne, ha 3 Giga RAM van mellette és Superclock Edition EVGA 8800GT van alatta, jó 125%-on húzva még az is, brutál hűtéssel.( Az alábbi felbontáson szalad a Crysis gond nélkül, magas minőséggel)

Egyszerűen kiszerettem a PT-ből, mert átment uncsiba.
    Nem vettem AP-t, így nincs 'vettém sem, sőt, még pannit sem vásároltam, mert úgy tűnik a tapasztalatokból, hogy sok értelme nincsen.

Mostanában, ha rallyzni akarok, akkor ott a Colin DIRT, ha meg TA-ra van kedvem, még mindig jobb a Nascar Thunder 2004, mert ott legalább ésszel mennek a multiban is, és tényleg a jobbik győz. (meg gumikopás, meg egyéb szarságok, valamint nem kell két napot kockulnom a képernyő előtt egy fejlesztésért.)
    Ott lenyomok naponta egy reál versenyt, 200 kör, meg 2 óra, és elégedett vagyok azzal amit elértem. A PT-ben ilyen már nincs.

A DIRT, nagyságrendekkel többet ad változatosságban.
    Ha meg nagyon reális akarok lenni, akkor ott van az rFaktor, meg az LFS, és megkockáztatom, hogy ott is élvezetesebb a multi, mert nincs ennyi szar bug.
    Meg még egy rakat autós, amit össze akartak gyúrni a PT-ben, de a kevesebb több lett volna.

Kormánnyal nyomuló létemre lehagynak olyan manusok, aik még meg sem voltak, mikor nekem már jogsim volt, és nem azért, mert jobbak, hanem mert gátlástalanabbak, pofátlanabbak, nem tisztelik a fair játékot (a fogalmat magát sem ismerik), valamint tájékozottabbak a csalási lehetőségekben, ami megint nem az én pályám.

Mondom ezt 24"-os képernyővel, meg 1920x1200-as felbontással, mind valósan, mind jelképesen. :)

(nem krőzus vagyok, csak németben dolgozom, és tudtam venni egy komolyabb masinát. Részletre... )

Új hozzászólás Aktív témák