Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodPandus
csendes tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Igazán nem kötözködésképpen, de amikor olvastam az írásaid, majdnem lefordultam a székről. Fájdalmamban...
Nem hiszem el, hogy csak ennyit tudsz kihozni magadból a helyesírás terén!!!!!!!!Fizikailag üt a stílusod.
Ha csak ennyire vagy alapos mindenben, mint ahogyan írsz, akkor nagy bajoknak nézel elébe.
Ha már esetleg szóltak, akkor sorry, ha nem, akkor megteszem most én.Nem bántásképpen, de neked írom, nem ellened...

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Fejhallgatós találkozó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Projektor topic
- Windows 11
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Linux kezdőknek
- Ingyenes az Epic Store-ban a Botany Manor
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest