- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodPandus
csendes tag
Én megvettem itt kint, angolba nyomom., mert hiába vagyok itt, németül nem szeressem a játékokat.
Az rFactor nekem nagyon bejön, az F1 nagyon széles határok között konfigurálható, csakúgy, mint a többi versenymód.Az rFactor szépen szalad a régi NF7 lapomon, 7600GS kártyával, 1 giga rammal, 2500+ Barton procival. Rengeteg addon van hozzá, gyakorlatilag azzal nyomod, amivel szeretnéd.
Valamint klasszisokkal több beállítási lehetőség van benne, mint a PT-ben, de szépen lehet haladni alap beállításokkal is, ha nem vagy nagy garázsmatató fan.Sajna, abban a multi nem megy, azt nem lehet crackelni, de most fogom megvenni eredetiben, és az is meglesz.
Az LFS megy most multiban, a Dirt, meg a Flatout2, mert sajnos (a PT-nek) még mindig jobban élvezhető, mint a PT. A Nascar Thunder meg évek óta ketyeg multiban is...(az rFactor a játék neve is)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest