Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Üdv. rég szóltam hozzá itt, mert a PT-t már jóval előtte abbahagytam mielőtt elpusztult volna. Pár jó hónapot adott nekem is az a játék.
Egyébként én ugyanígy vagyok mint Paja, hogy szakad rólam a víz játék közben, olyan adrenalin löketek vannak futam közbe, hogy a barátnőm lassan orvost hív hozzám, a kezem meg totál görcsbe van a gamepadon, annyira keményen koncentrálok.
Azt viszont nem értem Paja, hogy miért ragaszkodsz ennyire ehhez a PT vonalhoz, ha szimulátor rajongó vagy, mert mint tudjuk ez a játék még köszönő viszonyban sincs a szimulátorokkal. A sim mód is erős arcade volt, erre akkor jöttem rá, amikor vagy 2 hónapja nem mentem a PT-vel és az rFactorból egyszer visszamentem a PT-be. Pffff, elég kijózanító volt..
Persze a szimulátorokban nincs karrier, meg fejlődés, kocsifejlesztés úgymond, de haverok és ellenségek vannak ugyanúgy, jó csaták is, lökdösődések, stb.. és persze rengeteg liga is.Egy kis kedvcsináló egy rFactor2-höz készülő mod-ból, ami jelenleg rFactor1en fut teszt fázisban, a videó is ezzel készült. A gyerek nem semmi ahogy megy ezzel a V12-es szörnyeteggel: wsgt2
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest