Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JackShephard

tag

válasz PaJa1 #27295 üzenetére

Üdv. rég szóltam hozzá itt, mert a PT-t már jóval előtte abbahagytam mielőtt elpusztult volna. Pár jó hónapot adott nekem is az a játék.
    Egyébként én ugyanígy vagyok mint Paja, hogy szakad rólam a víz játék közben, olyan adrenalin löketek vannak futam közbe, hogy a barátnőm lassan orvost hív hozzám, a kezem meg totál görcsbe van a gamepadon, annyira keményen koncentrálok. :DDD
    Azt viszont nem értem Paja, hogy miért ragaszkodsz ennyire ehhez a PT vonalhoz, ha szimulátor rajongó vagy, mert mint tudjuk ez a játék még köszönő viszonyban sincs a szimulátorokkal. A sim mód is erős arcade volt, erre akkor jöttem rá, amikor vagy 2 hónapja nem mentem a PT-vel és az rFactorból egyszer visszamentem a PT-be. Pffff, elég kijózanító volt..
    Persze a szimulátorokban nincs karrier, meg fejlődés, kocsifejlesztés úgymond, de haverok és ellenségek vannak ugyanúgy, jó csaták is, lökdösődések, stb.. és persze rengeteg liga is.

Egy kis kedvcsináló egy rFactor2-höz készülő mod-ból, ami jelenleg rFactor1en fut teszt fázisban, a videó is ezzel készült. A gyerek nem semmi ahogy megy ezzel a V12-es szörnyeteggel: wsgt2

Új hozzászólás Aktív témák