- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Üdv. rég szóltam hozzá itt, mert a PT-t már jóval előtte abbahagytam mielőtt elpusztult volna. Pár jó hónapot adott nekem is az a játék.
Egyébként én ugyanígy vagyok mint Paja, hogy szakad rólam a víz játék közben, olyan adrenalin löketek vannak futam közbe, hogy a barátnőm lassan orvost hív hozzám, a kezem meg totál görcsbe van a gamepadon, annyira keményen koncentrálok.
Azt viszont nem értem Paja, hogy miért ragaszkodsz ennyire ehhez a PT vonalhoz, ha szimulátor rajongó vagy, mert mint tudjuk ez a játék még köszönő viszonyban sincs a szimulátorokkal. A sim mód is erős arcade volt, erre akkor jöttem rá, amikor vagy 2 hónapja nem mentem a PT-vel és az rFactorból egyszer visszamentem a PT-be. Pffff, elég kijózanító volt..
Persze a szimulátorokban nincs karrier, meg fejlődés, kocsifejlesztés úgymond, de haverok és ellenségek vannak ugyanúgy, jó csaták is, lökdösődések, stb.. és persze rengeteg liga is.Egy kis kedvcsináló egy rFactor2-höz készülő mod-ból, ami jelenleg rFactor1en fut teszt fázisban, a videó is ezzel készült. A gyerek nem semmi ahogy megy ezzel a V12-es szörnyeteggel: wsgt2
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest