- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fél tucat profilt kapott az új Arc meghajtó
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Hokitojas85
üzenetére
Szerintem valami kamu üzenet volt, ezt abból gondolom, hogy egy banned emberke küldte.

-
ALIENwoods2
csendes tag
válasz
Hokitojas85
üzenetére
Igen, a Gamigo-s Level-R-ben

-
bix-
tag
válasz
Hokitojas85
üzenetére
Előfordulhat, hogy a szolgáltatónál van valami gond és gyalázatos a külföldi sávszélessége valami technikai malőr folytán... És mivel a PT szerver valahol Észak-Amerikában van (ha jól tudom) így ez is lehet hibaforrás. Szóval hiába van itthon 20ms-os pinged, egy amerikai szervert pingelve lehet, hogy akár 20x nagyobb értéket kapsz, ami már egy kicsit sok.

-
superfinest
tag
válasz
Hokitojas85
üzenetére
Már lenyugodtam csak nagyon frusztráló ha a verseny közepén kidob am engem a 15 serverből csak az 1. enged be. És mapváltás közbe is betölt háromnegyedig utána vagy kickelnek a társaim vagy vissza kerülök a login serverre.
-
Gogodj
tag
válasz
Hokitojas85
üzenetére
Jajj ne mááár!! 1 hétig vártam míg lefrissít most tehetem fel újra frissíthetem?
ez nagyszerű lesz -
quadroracer
tag
válasz
Hokitojas85
üzenetére
Orulok hogy motival valakit az event
, engedelyezem folyamatosan a usereket. Varom a tovabbi jelentkezoket!Udv,
Laca
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő