Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
A mai napon letöltöttem a Heat Online-t. Nem tűnik rossznak, kicsit nfs world koppintásos a dolog szerintem, városban lehet rohangálni a shop-ért és a garázsért, középen van egy aréna. Ott lehet versenyezni klánt csinálni stb. Vannak a városban missionok, én 2-vel találkoztam, az egyikben 25 puzzle-t kellett keresni. A 2. az valami taxizás vagy mifene, sajnos ezt még nem tudtam kipróbálni, mert kell hozzá valami taxis cucc a kocsira.
Eventből kb 10x annyi van. Backpackokat lehet venni rpért, mint a PT-ben. Az autók drágábbak mint a Level-R-ben, de a rávaló tuningok olcsóbbak.
A pénz nem igazán jön jobban, mint Level-R-ben és játékosból is kevesebb van. (du. 2kor voltam fent.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Alkoholista nevelde
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest