- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Objektívek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
SylarHUN #26084 üzenetére
Egyetértek! Ezt az egészet úgy meg lehet bundázni ahogy van! Van akinek 6 millió acc-ja van, beírja mindet és nem szólhatsz semmit, mert mindegyik létezik és nem tudhatod mindenkinek minden al acc-ját. És akár beírhatod más al acc-ját is, szal ez nem jó, szerintem.
Nem mintha én szavaztam volnaAmúgy meg tudom mindenkinek megvan a saját véleménye, szabad ország, szabad fórum, miegymás, de azért már egy kicsit kezd gyerekes és eltúlzott lenni ahogy olvasom
-
erdol
senior tag
válasz
SylarHUN #26084 üzenetére
Azt azért tudjuk hogy sok az alvó játékos aki a frissítésre vár akkor is ha nem tudni mikor jön......
Több is lehet mint aki roncsderbizni akar levelben.Szerintem ez a magyarázat.Jobb a level a pályáival meg a sok játékossal de az ütközések meg a veszekedés nem nagyon hiányzik senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest