- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #26010 üzenetére
Azért, ha valaki megvesz egy dobozos játékot és leteszi akkor azt később elő tudja venni, hogy újra játsszon vele vagy el tudja adni.
De a PT esetében a játék zár be. Az accountot eladását, megosztását tiltja a szabályzat és banolják ha ilyenen kapnak, tehát eladni nem lehet. Ha pedig bezár a bazár akkor nem tudod újra elővenni, hogy játsszál vele.
Tehát a kettő szerintem nem ugyan az.a kövi hszedre:
A Corus R statja tényleg meggyőző, és ahogy olvasom tényleg hozza is azokat. Gondolom a tömege, ami az összekerék hajtásból adódik, az ami hátráltatja és előnyre tesz szert így a cobra. Lásd CL5 RX7 vs WRX.
MA azt hiszem megnyertem egy eventetAz elején néztek nagyot hogy 1. versenyem és 24es vagyok
-
Blade.T
tag
válasz
"Vegyél egy játékot a boltban mondjuk 5000ft-ért lehet hogy 1 hét alatt végig tolod utána felkerül a polcra"
Csakhogy én 15xannyit költöttem a játékra, és nem 1 hétre vettem amit vettem, nem akarom húszagyára leírni, nem fogok olyanért fizetni amit már egyszer megettem 1qurva forintot se!!!
Ezt már 3ével ezelőtt kellet volna letisztázni az Invictusnak ki hova tartozik akkor nem lenne ez a szarakodás, vitatkozás, pereskedés!!!
Egy megoldás van az egészre, szépen átpakolják a cuccaikat minden megszerzett verdát, giftet, level szintet, +kapunk valami bónusz ajándékot! akkor talán belemegyek a költözésbe..(Ezen az egész Levelr es toborozáson amit csináltok már csak röhögök..
)
-
tomkatomi
tag
válasz
A játékosok nem az újdonságok hiánya , hanem az IP-bann miatt szorultak ki...aztán a kevés játékos következtében Aeria ül a babérjain és vár valami csodát.
Ahogy elnéztem a két játék lefedettségi területét, aeria jelentős hátrányban van (ráadásul most az Észak-amerikai IP-sek sem tudnak játszani), nem tudom miért nem bővíti területeit az üres foltokra...
Érdekes volt a két béta egyébként, mert bár röpködnek itt a számadatok a rengeteg pályáról és választható autóról, mégis a legtöbben a PT-ben kiismert autókkal nyomultak (cobra, mert ugye az a legjobb sokaknak, cl5 mitsubishi, WRX, cl6 panama, cl7 morello), és a PT-ben szereplő pályákon. Amikor játszani akartam egy miatával vagy a nissannal, vagy a corus GTI vel, akkor senki sem használta, vagy jött a fanyalgás, hogy nem lehet tuningolni vagy nincs rá balansz... Hasonló volt a helyzet a pályákkal...jó-jó próbáljuk ki, aztán menjünk B-roadon, vagy spaghetti 3-on...
Az igazsághoz tartozik, hogy a végleges verziót nem ismerem (levelR), így nem tudom ott mi a helyzet. De a cobra vs. corus megjegyzésből az jön le, hogy hiába a sok autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest