Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem gonosz vagyok, csak nem értem ha egy vitás kérdést tök egyszerűen el lehet dönteni, akkor miért kell hagnyi hogy esetleg elfajuljon.
Itt most ha jól veszem le, azon van a nézetkülönbség hogy szolóban nem lehet 56 alatt futni,..na erre sztem a legjobb megoldás ha:
Lefutod gyakon a kört, aztán vagy a replay-t teszed fel, vagy esetleg akár a replay-t felveszed fraps-szel...az már mindegy,...és kész a megoldás, ennyi.futás közben a fraps-szet nem próbáltam mennyit vesz le a gépből...de ha valaki mindenképpen videót akar belöle csinálni akkor a replay-t nyugodtan felveheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest