Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Rageous
üzenetére
Ha ezt nem mondod..eddig azért nem screeneltem, mert vágólapra csak elég érdekes képek kerültek ki..csak az autó volt rajtuk meg ilyesmi.

Őő, a fentebb fejtegetett balanceolással kapcsolatban vélemény esetleg?
Mármint hogy miként lehetséges az, hogy véletlenszerűen jönnek az idők?
A tegnapi nap folyamán mikor elkezdtem TAzni, alig tudtam 58as időt futni.
Aztán éjjel mikor kevesen voltunk, nagyon durva időket mentem (54.855..)
Hangsúly az egyedül szón, sehol senki, nuku szélárnyék.
Ha nem nézem amit lényegében falsul csináltam (utána elfogyott a benya), akkoris van/volt egy 55.369, amit sokan vonatozva sem mennek
Meg az el-eltünedező szélárnyék és az ütközések elbírálása..
Utóbbira elég hajtépős példa mikor 20 fős mezőnyben valaki megpörget, nekemjönnek utána vagy 10en és engem rak ki csak büntire..kicsit fájt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg arra is volt példa, hogy egy fél körrel előttem lévő emberke lag miatt "elémteleportált", nekimentem, agresszív vezetés miatti bünti hopp, ő meg közben "visszateleportált" és vígan ment tovább..bár közben volt csuklás bizonyosan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zárásként: jön valami komolyabb javítás mostanában ezekre a problémákra?
+terveztek votekick rendszert beépíteni? Nagyon elférne 1-2 barom miatt
Bocsmá' hogy ennyi kérdéssel zargatlak
üdv.b-type
Nelegyé' gonosz
Ott voltak jópáran, nem tehetek róla hogy játék közben nem ment a replay bigyó meg fraps meg vidkamera a hátam megett
Tessék szkrínshot meg replay majd ha megtanulom miként is megy.
Új hozzászólás Aktív témák

- Futás, futópályák
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Warzone
- Új előzetest kapott a Cthulhu: The Cosmic Abyss, demó kiadás érkezik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Katana 15 HX B14WEK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ott voltak jópáran, nem tehetek róla hogy játék közben nem ment a replay bigyó meg fraps meg vidkamera a hátam megett