Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még két csúcsnode-dal készül erre az évtizedre a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Nekem egyszerűen a kolis helyi hálóval (nem kicsi, 18 virtuális hálózat, egy nagy gerincen ami tovább megy a főépület felé, ahol rácsatlakozik egy másik gerincre) volt baja, mióta hazaköltözztem egyszer sem volt ctd... meg semmi fagyás.
Játszik valaki itt 1mbites nettel? kolis 100mbiten nem volt lag gondom itt van már....
thunder allayzni akartam, és egyszerűen lehetetlen, azt látom csak h mindeki kiáll í fűre, énmeg megyek csak
és ha banyomok egy hellot, kb 20sec mire megjelenik, magyarán 20ezres pingem van.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ha banyomok egy hellot, kb 20sec mire megjelenik, magyarán 20ezres pingem van....