Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY
üzenetére
Arcade modban is számít a rekord?
Amúgy nem vagyok egy nagy pro versenyző,(nagyon sok jó magyar játékost ismerek ,most szándékosan nem írom le kiket, mert még a végén valakit kifelejtenék
). WR-t sose fogok csinálni ,mert nem nagyon szeretek BP-vel játszani. Semmi értelme. Ha mindenki tesz akkor olyan mintha nem is lenne, ha csak 1 valaki tesz akkor unfair, és nekem már kicsit arcade-os az irányítás a 10% tapadás bonusszal; meg engem halálra idegesít az a meteor effekt meg ez a szikrázás a kerékénél, úgyhogy ha van elég "jelentkező"
akkor no PB-s szobákban tolom.
(persze ha valaki tesz BP-t akkor nyilván teszek mert az azért elég sokat számít
)Acc bula tényleg nagyon viszi a verdát
Jó volt vele nyomulni, de nélküle is lehet elég szép köröket menni 
Új hozzászólás Aktív témák

- Dobozos, függetelen Redmi note 13 pro 5G telefon kifpgástalan állapotban!
- Workstation 4K ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- PRÉMIUM RGB GAMER PC Ryzen 5 3600XT + AORUS RX 6750 XT 12GB + Seasonic Gold
- Meta Quest 2 128GB Full Extra csomag (Elite Strap akkuval és tok, Kiwi grip, Fit Pack)
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). WR-t sose fogok csinálni ,mert nem nagyon szeretek BP-vel játszani. Semmi értelme. Ha mindenki tesz akkor olyan mintha nem is lenne, ha csak 1 valaki tesz akkor unfair, és nekem már kicsit arcade-os az irányítás a 10% tapadás bonusszal; meg engem halálra idegesít az a meteor effekt meg ez a szikrázás a kerékénél, úgyhogy ha van elég "jelentkező"
akkor no PB-s szobákban tolom.
)
Jó volt vele nyomulni, de nélküle is lehet elég szép köröket menni