Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shad0w

senior tag

válasz Shad0w #8099 üzenetére

Hát ez másodszorra se lett jobb.
    Vmit a fényeknél nagyon elkúrtak. Csúnya lett na. Itt egy képecske, így néz ki a szélárnyék, de az egész játék olyan sötét, nem érzem, hogy ott lennék, mint patch előtt. Ráadásul ez a screenshot 40 feet-be került, mert közben megakad a kocsi. Ez jelentve volt bétában is, nemlett megoldva. Írtam bétába olyat, hogy testreszabhatóbb legyen, mert semmit nemlehet optionsba beállítani, nemlett megoldva. Van benne egy buzi hang (a tulajdonosát nemakarom megsérteni, biztos a hangmérnök hibája... :DDD ) aki állandóan pofázza a dolgokat, csak aztnem értem hogy miafasznak? van két szemem, látom mi történik a pályán... TA-ban eddig amikor kiálltam boxba akkor a speedlimitet lehetett hallani faszásan, demost csak aza buzi pofázik helyette, hogy nincs benzin, meghogy menjek már tankolni amikor régen a box bejáratánál vagyok, ahh...
    Egyszerűen nemkellett volna így felfújni ezt a béta lufit hanem szép csendben csinálni, és miután kiderült a sok bug simán arrébb tenni egy hónappal a megjelenést és megoldani őket, akkor talán nempukkant volna így ki, mint most.

SylarHUN(#8065): Erre még akartam válaszolni, csak kiment a fejemből. Kurvára nem komplex ez a játék. Inkább elég egyszerű. Komplexitásban a NFS-el áll egy szinten kb. Ebből az írásodból nekem az szűrődik le, mintha az Invictus jó kedvéből csinálná ezt a játékot, holott egyáltalán nem így van. Ez a játék megrendelésre készül és az aeria szerzi a sponsorokat és a pénzt amiből kifizeti az Invictust. Nehezen tudom elképzelni, hogy közel 50 ember (asszem az egyik gamestaros interjúban ennyi hangzott el, nemtom már) csupán unalomból, vagy jóakaratból dobna össze egy ilyen játékot, nemmellesleg komoly pénzekbe kerül az egész rendszer üzemben tartása is (serverek ugye). Tehát az aeria érdeke, hogy minél több játékos legyen, annál több pénz folyik be. Ezt a gondolatmenetet követve én azzal támogatom a játékot, hogy játszom. És attól mert ingyen van még nemfogok vele játszani, ahoz alkotni is kell vmit. Azhogy ezen kívűl egy rakás igénytelenebb játék van nem azt jelenti, hogy akkor ez jó. Aza 10% pedig mind fizetős (mármint havi szinten).

Ez már nem neked, Sylar.
    Most a fejlesztőknek biztos fáj egy kicsit amit írok, dehát ezvan. Megígérem, hogy néha visszanézek (mértne tenném patch előtt nekem nagyon tetszett ezaz egész) és ha látom a javulást (effektíve meglesz oldva minden) akkor szivesen játszok vele megint. Addigis jó időtöltés volt fél éven keresztül. (basszus fél éve kezdtem játszani ezzel, kevés játék mondhatja el magáról, hogy fél évig kibírta nálam... :D )

Amúgy kezd kivilágosodni előttem, hogy a célcsoport erősen a 14 év alattiakra irányul, a sok arcade dolog, meg minden. Csak azt felejtik el, hogy ennek a csoportnak csak kis százaléka fog pénzt is invesztálni a dologba. Egy részüknek nincsis bankkártyája, másik részénél pedig van szülői felügyelet és nemhagyja. Nemmintha én szándékoztam volna pénzt költeni rá.

• MaciG

addikt

válasz Shad0w #8099 üzenetére

Az irányításaon szerintem nem változtattak semmit, (arcade az más, driftben meg talán kicsit jobban csúszik), szerintem valami 'elállítodott" a helpeknél.

Új hozzászólás Aktív témák