Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• msgt.fubar

senior tag

Tegnap este érdekes volt Payden live eventje. Chop Shop néven futott, a lényege pedig hogy bárki nevezhetett class 2-es 4-es autókkal. A class 2-esek bármennyire tuningolva lehettek, a class 4-eseknek viszont csak stock (gyári) állapotúak lehettek. A class 2-es verdák: Hexan GT, Quadro és a class 4: az új RX-8, Phoenix, Stallion, MR2. A pálya az Over the head volt, és 7 verseny indult egyenként 7 versenyzővel. Az első három helyezett kvalifikál a mai döntőre, ahol csekély pénznyeremény üti a győztes három markát.

Namost ugye mph-ban még csak-csak beérik a tuningos 2-esek az alap 4-eseket (pl Quadro fulltuning 159mph, Stallion stock 155mph), de igazából a pályán állva hagyják őket, így esélyük nem volt. Persze az első körben mindenki jött az új RX-8-akkal, és mondanom se kell ott is hagytak mindenkit. Abban a körben még egy Phoenixxel voltam, így utólag tudom hogy hülye választás volt (csak Phoenixek ellen, vagy funolásra jó). Mivel nem volt megszabva (az alacsony érdeklődés miatt) hogy hányszor lehet próbálkozni, ezért a másodszorra egy Quadro-val álltam rajthoz, hát akkor jöttem rá hogy itt class 2-nek helye nincs. Na ekkor mentem el egy 7 kört gyakorolni Stallionnal, és úgy mentem vissza egy harmadik próbára (három a magyar igazság, akkor hát miért ne). Na itt már siker koronázta a próbálkozásokat, második lettem, előttem egy RX-8 végzett. Meglepően jól mennek, de hát AP-s, szóval nem hiszem hogy vennék. Szóval ma lesz a nagy finálé, ott már tutira sereghajtó leszek a sok Vankel-motoros csoda mögött, de sebaj :)

ps: ja, a legjobb az egészben az, hogyha nem maradok fenn éjjeli 2-ig explorerezni, akkor tuti nem is hallok a versenyről... kb éjjeli 1:45-kor Payden kitett egy otromba nagy szerver üzenetet, de nem (csak) úgy hogy mindenki csetjében sárgával megjelenik, hanem fennt bannerként piros alapon otromba nagy fehér betűkkel villogott 1 órán át :-D csak az nem látta aki éppen nem játszott...

Új hozzászólás Aktív témák